Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZAPRTI BOTE DO 2025 PA NE ZARADI JANŠE ,FRANCE,KORLA ,MAKSA AMPAK ZARADI VAS SAMIH

ZAPRTI BOTE DO 2025 PA NE ZARADI JANŠE ,FRANCE,KORLA ,MAKSA AMPAK ZARADI VAS SAMIH

Ti skrbiš za izvajanje genocida nad ljudmi.
[/quote]

Robi, pa kdo si ti da obsojaš?
Cist popolnoma normalne stvari pocnem, da se ne okuzim. Ne hodim na razna srecanja, ne hodim v mnozico ce pa ze moram v trgovino grem zgodaj, ko ni gnece z masko, v naravo pa grem z otroki brez maske, kar se mi je tist ukrep zdel popolnoma brezpredmeten.
Prehranjujem se zdravo in zivim zdravo in tako se pocutim celo leto karantene. S starsi se videvamo zunaj, zdaj ko je mraz bolj na kratko, pa tudi stisnemo se ko vidim da to potrebujeta. Umivanje rok mi je hilo ze prej samoumevno, predno stopim v stanovanje pa se roke razkuzim in ključe. Delam od doma. To je pa to. V moji ozji in sirsi družini še ni bil nihce okuzen. Nisem ne paranojicna niti ignorantska.
Kdo si Robi da me obsojaš genocida?

Pa pusti Robija. Dans spet tablet ni vzel pa mu dela na polno. Haha. To budalo vsakemu reče da je blesav sam zato ker se pač nekdo ne strinja z njim in njegovimi kvazi ‘strokovno zanesljivimi viri’ iz youtuba.

Saj vem. Vendar nekdo mu mora povedati, da ne more obsojati kar tako z tezkimi obtozbami. To naj bi bil portal, kjer se izmenjujejo mnenja. Krasno je da se ne strinjamo vsi z vsakim. Vcasih kdo najde resitve, nekdo kaj doda in izboljsa, morda kdaj tudi kdo od politikov pogleda kaksno je mnenje ljudi na portalu.
Politika je ze 30let odraz. Ne glede ali so oranzni, plavi ali rjavi…pri iskanju resitev v dobro naroda bi morali stopiti skupaj in se odlociti za najboljso resitev, ne glede cigava je.
Robi, tebi pa priporocam, da si najprej preberes pomen izrazov, ki jih uporabljas

Se popolnoma strinjam. Je pa res da takim ljudem nemoreš nič dopovedat. Nekdo mu nekaj nazaj napiše in to vljudno in karseda lepo on pa nazaj z žaljivkami. Je več takih. Malo je žalostno da se tu gor prepiramo pa žalimo za brezveze.

Jaz pa nič ne skrbim, da se ne “okužim”. Že od marca 2020 brez nagobčnika in tistih strupov od razkužil se ne pipnem že od marca. Z liftom se vozim vsak dan, tudi v liftu brez nagobčnika že skoz. Pa kako je mogoče, da me korona noče?

Pa še to, ena paranoična piše gor, da se starimi starši srečuje zunaj. Najbrž stara starša tudi svoje vnuke vidita zunaj. Torej ta paranoična ne gre na obisk k svojim staršem in jim ne pripelje vnukov. Pa mene to prav BOLI. Da zaradi tega natega se ne srečuje s svojim starši in jim ne pripelje vnukov. Meni je to GROZNO.

Jaz ves čas hodim k mojim staršem in moji starši (70+) se družijo z mojima otrokoma.

Robi, pa kdo si ti da obsojaš?
Cist popolnoma normalne stvari pocnem, da se ne okuzim. Ne hodim na razna srecanja, ne hodim v mnozico ce pa ze moram v trgovino grem zgodaj, ko ni gnece z masko, v naravo pa grem z otroki brez maske, kar se mi je tist ukrep zdel popolnoma brezpredmeten.
Prehranjujem se zdravo in zivim zdravo in tako se pocutim celo leto karantene. S starsi se videvamo zunaj, zdaj ko je mraz bolj na kratko, pa tudi stisnemo se ko vidim da to potrebujeta. Umivanje rok mi je hilo ze prej samoumevno, predno stopim v stanovanje pa se roke razkuzim in ključe. Delam od doma. To je pa to. V moji ozji in sirsi družini še ni bil nihce okuzen. Nisem ne paranojicna niti ignorantska.
Kdo si Robi da me obsojaš genocida?
[/quote]

A to vse si že počela in tako živela kot pred koronskimi genocidnimi ukrepi ?
Sem prepričan, da nisi.
Zato si paranoična in zato sodeluješ pri genocidu.
Pa še lažeš ob tem in trdiš, da nisi paranoična.

Revca spet zgrešila forum. Imenuje se Teorije zarot. Tja pojdi. Tukaj nas nič ne zanima, kako se ti obnašaš ali ne obnašaš zaradi korone. Tam te bodo pa hvalili in ti pritegnili. Saj to hočeš? Tukaj si nam smešen/a in nadležen/a. Nič drugega. Če sploh kdo zares prebere, kaj napišeš.

Glede na to, da si brezposelna in odvisna od moža, si zaprta edino ti.

zmenen!

ZAPRTO BOŠ SAMO ali se mogoče poznava…a misliš,da ti boš pa svobodno…hahhahha da nisi moj sosed mogoče….in ti tako pametno pa nisi od nikogar odvisno a …ne TI SI PA BOG …edini na svetu,ki ni od nikogar odvisno hahhaha blalb bla bla

ZAPRTO BOŠ SAMO …no daj še mal ti,ko si BOG povej kako je ko si svobodno…verjetno si namišljaš,da si BOG ker si rineš tisto kitajsko krtačo v mozag in se testiraš na glupost…pa denar imaš verjetno …hahhahah bla bla bla …pa kr čez ekran vidiš …ja to verjeten ker nosiš nagobčnik vsak danhahhahah SREČNO

tI POD NIKOM ZAPRTO BOŠ….ti ko se igraš BOGA in zgleda izvajaš genocid nad lastnim narodom in čakaš jutri tistih 40 eur ušivih od durs,in zdaj se še za mene zanimaš…JAZ NE RABIM DENARJA OD ZLOČINOV KOT JIH TI IZVAJAŠ…..sem rajši brez vsega kot pa da izvajam dejavnost MEDIINSKEGA FAŠIZMA TAKO KOT TI ZA BOGIH PAR EVRČKOV IN OTROKOM UBIJAŠ STARŠE

Wao kaki primitivci zblojeni. Sej ni čudno da mamo državo v takem kurcu.

ti z nickom ZAPRTO BOŠ ti si tisti,ki si hodil aprila z masko po svojem lastnem vrtu,pa glumac korone,pa ptice si pobilo …ti si svobodno ja ….že vem kdo si …genocid ti je v krvi kar si dokazalo že večkrat ..zdej pa zgin rit nastavlat nadrejenim pederajs brez mozga hahhahah ,i lp SREČNO

New Report

Close