Najdi forum

Splash Forum Koronavirus zaprtje le do 11.aprila?

zaprtje le do 11.aprila?

Ja Viharc, tam nekje. Saj poveš kako pametno, le da v svojem satiričnem tonu.😊

Do konca junija.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

glede na to, da so pomoč podjetjem podaljšali do konca junija, bo res nekako tako ..

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Čez 1. maj ziher potegnejo tole.
Glede šol se pa strinjam. V bistvu ne razumem, zakaj so jih zaprli.

Seveda. Ti. 😉

Čez 1. maj ziher potegnejo tole.
Glede šol se pa strinjam. V bistvu ne razumem, zakaj so jih zaprli.
[/quote]
Čakaj da pogruntajo, da so žarišča vrtci…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, marsikateri starši in otroci so puščeni na cedilu. Ampak to nikogar kaj preveč ne briga, očitno.

Čakaj da pogruntajo, da so žarišča vrtci…
[/quote]

Ah, no comment, res…

Ah, no comment, res…
[/quote]
Ko že misliš, da se bedarij ne morejo več spomniti, kar lepo presenečajo.

do 11.4 potem pa pride na vrsto baje spet semafor, ki bo seveda rdeč, če ne celo črn, kot naročeno..Grem stavit, da otroci pred prvomajskimi ne bodo šli nazaj v šole, ker po 12.4. je še 14 dni do počitnic in valjda jim bo zelo priročno, da malo pred počitnicami se pa ne splača odpirat, pa še okužbe bi poskočile, kako b pa potem z dopustovanjem na Hrvaškem itd..

se strinjam, zato pa je tole cepljenje sama farsa, nobene spremembe, isto peljemo dalje, kot da ne bi bil nihče cepljen, prej smo baje ščitili najstarejše in ranljivejše, koga pa zdaj ščitimo? Kdaj bomo ščitili naše otroke, sem podpirala delo na daljavo, moja dva sta lepo in redno delala, ampak tole ne pelje več nikamor..Sicer moja dva bosta imela/imata ure vse v živo, tako je bilo rečeno..

kako pa veš, kako je v razredu? Pri nas imajo enega neprilagojenega mulca in se cele ure v razredu ukvarjajo samo z disciplino, pa z socialnimi igricami. Na zoomu ga pa odklikne in ga ni več, pa naj se tastari z njim ukvarjajo. In se potem posveti snovi. V spletnih učilnicah je razlaga snovi, ki jo otrok lahko večkrat pogleda, če kaj ne zastopi takoj, ne pa kot v učilnici, ko vsako razlago un mulc in par njemu podobnih prekinejo ene desetkrat na uro.

Od kod veš, da v šoli podajanje snovi bolje poteka kot od doma? Od tistih 25 učencev jih vestno posluša kvečjemu enih 5, ostali ali delajo bedarije ali ne zastopijo ali so pa izgubljeni v svojem svetu. Razlika je samo ta, da se TEBI ni treba ukvarjat s snovjo. Ker učenec, ki ne sledi zoomom ali nalogam v spletnih učilnicah, je ZAGOTOVO tak, ki ne sledi niti v šoli.
[/quote]

To je sicer res, moj recimo je v osmem, je rekel, da je pri delu na daljavo odnesel dosti več, kot v šoli. Vse ure so imeli ponavadi v živo. Je poslušal, sledil, imel je mir in tišino, bral sproti power pointe recimo, ko je pri zgodovini razlagala, pisal v zvezek..V šoli pa ja, malo te zanese, par jih vedno moti pouk, malo pogledaš skozi okno, kakšno sošolko itd..Tu pa je rekel, da itak ni imel kaj drugega za počet in je resno sledil in delal. Sicer je res, da je tudi v šoli pridem, saj ne rečem, ampak pri tem šolanju je odnesel ogromno, vse si je zapomnil..
Po drugi strani pa pogreša sošolce in si zelo želi nazaj, tako da mi smo za pouk v živo v vsakem primeru.
Tudi četrtošolec se kar znajde, rabi pa seveda malo kontrole vsak dan, da pogledam kako in kaj.

Aha… ker ti svojega ne zmoreš skomandirat, da bi delal za šolo, naj to naredijo učitelji na daljavo?? ti pa si “naivno mislila, da je pri tej šoli na daljavo več resnosti”??? Kaj pa naj bi učitelji naredili, če tvoj mulo ne dela nalog in ne prihaja za zoom? 9. razred!!! Več kot obvestiti tebe, da ga stisneš za vrat, ne morejo! Če ti je pa mulc zrasel čez glavo, je pa to tvoja in samo tvoja krivda in krivda tvojega tipa! Ko so meni za mojega povedali, da ni bil pri uri mat na zoomu, smo oreng zaorali in mu dali vedet, da MORA delat za šolo, ni tu bi- ne bi!! Seveda ima na izbiro, ker če se ne misli učit, bo pač fizično delal. Nikoli potem nobenih težav, pa je tudi 9. razred, in ja, on tudi raje ne bi kot bi. Starši ste kompas zgubili, vse naj bi učitelji naredili, ker vi ne zmorete vaših mulcev prepričat, da bi delali za šolo. Glej, saj naj gre jarke kopat, zakaj pa bi morali vsi v srednjo šolo?? Pri nas se je mulo hitro zbrihtal, ko sem mu jasno in glasno povedal, da pri nas slabih ocen ne bomo tolerirali. Če ni za šolo, ni problema, bomo govorili z Mujaselimovićem, ki ga bo hitro lansiral med gradbene delavce. In sem mislil čisto resno. Ker mulc to ve, so začele padati štirice in petice. Ti bi pa, da ti mulca drugi poštimajo, da se bo učil. E, ne gre, draga moja!
[/quote]

Ne repenci se, izpades butasto. Moj ma 4 in 5 brez da bi morali grozit s fizikalnimi deli. Tudi to, da naredi nalogo in je na zoomu je samoumevno. Zdaj pa se neverjetno: ne glede na to je njegovo znanje luknjicasto, ker ni bilo nobenih zahtev s strani uciteljev, od visenja na zoomu in kaksne oddane naloge sem in tja pa ni kaj dosti. Ocenjevanje na daljavo pa vredno svojega dnarja. Pa se to: naiven si, ce mislis da vsaka sola kar takoj obvesti o odsotnosti otroka. Pa tudi, vklopljen zoom se ne pomeni prisotnosti.

vključno z enajstim ja, od 12.4. pa vse normalno, jaz imam že rezevrviran dopust.

Ne repenci se, izpades butasto. Moj ma 4 in 5 brez da bi morali grozit s fizikalnimi deli. Tudi to, da naredi nalogo in je na zoomu je samoumevno. Zdaj pa se neverjetno: ne glede na to je njegovo znanje luknjicasto, ker ni bilo nobenih zahtev s strani uciteljev, od visenja na zoomu in kaksne oddane naloge sem in tja pa ni kaj dosti. Ocenjevanje na daljavo pa vredno svojega dnarja. Pa se to: naiven si, ce mislis da vsaka sola kar takoj obvesti o odsotnosti otroka. Pa tudi, vklopljen zoom se ne pomeni prisotnosti.
[/quote]

se strinjam, zelo brezvezen argument oziroma motivacija. Moj ima v bistvu same petke, pa nikoli ne bi in nisem uporabila take primerjave, kaj pa je narobe s fizikalci.. ali pa frizerkami??

Ko že misliš, da se bedarij ne morejo več spomniti, kar lepo presenečajo.
[/quote]

Zato, pozor: ne more biti vseeno, kaj pišete. Še toliko bolj, če prav iz tega foruma jemljejo morebitne ideje za predloge ukrepov.

Zato, pozor: ne more biti vseeno, kaj pišete. Še toliko bolj, če prav iz tega foruma jemljejo morebitne ideje za predloge ukrepov.
[/quote]

No, če jemljejo od tukaj, predlagam, oz. pričalkujem, da bodo šole spet normalno delale 12.4.
Bile so zaprte dobre 4 mesece in v tem času je okuženost strmo naraščala. To pove: šole niso krive, tam je zanemarljivo malo okužb.
Naj raje kontrolirajo družeja. Pred večjimi bloki je dnevno 20 ali več ljudi tesno skupaj, brez mask. Veliko teh ljudi občasno potuje v južne republike, kjer je situacija kritična.
Treba je najti pravi izvor težav in tam urejati.
Otroci pa morajo v šolo.

Seveda. Ti. 😉
[/quote]

Hočeš rečt, da bom morala častit mon? Lahko lahko komot. Bom spekla kaj dobrega, pridite mimo. Za en glaž vsakemu bo tudi minimalc dovolj 😉

Hočeš rečt, da bom morala častit mon? Lahko lahko komot. Bom spekla kaj dobrega, pridite mimo. Za en glaž vsakemu bo tudi minimalc dovolj 😉
[/quote]

A ti to tko razumeš, pa ok, lahk tud monu častiš, se ne pritožujem 🙂
Kakorkoli, lepo praznuj, ko boš!

No, če jemljejo od tukaj, predlagam, oz. pričalkujem, da bodo šole spet normalno delale 12.4.
Bile so zaprte dobre 4 mesece in v tem času je okuženost strmo naraščala. To pove: šole niso krive, tam je zanemarljivo malo okužb.
Naj raje kontrolirajo družeja. Pred večjimi bloki je dnevno 20 ali več ljudi tesno skupaj, brez mask. Veliko teh ljudi občasno potuje v južne republike, kjer je situacija kritična.
Treba je najti pravi izvor težav in tam urejati.
Otroci pa morajo v šolo.
[/quote]

Taka druženja so najbolj problematična in seveda služba. Veliko ljudi pride v službo malo prehlajenih, ali imajo doma koga bolanega.
Ti dve stvari spedenat in bo vse o.k. Tudi cepit se ne bo treba.

To šolanje na daljavo je mogoče za en teden, dva (če je res huda sila). Otroci so bili doma ( na zoomu) več kot 4 mesece !! Škoda je nepopravljiva. A jim bodo spet to naredili!?! A ni nikogar, ki bi jim razložil, da se tako ne dela.
[/quote]
Očitno ne.
Kdo bi jim sploh povedal ?
Prestrašena čreda, ki komaj čaka, da se jo zapre, sigurno ne.

Taka druženja so najbolj problematična in seveda služba. Veliko ljudi pride v službo malo prehlajenih, ali imajo doma koga bolanega.
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto se boji prehlada in hoče, da se zaradi prehlada ljudi zapira in jim daje bolniške odsotnosti. 🙂

[/quote]

Več okužb je zaradi teh dveh stvari.

Prvoaprilske šale, da bo obvezno po šolah samotestiranje, so brez veze.

Blesavo multinično prizadeto se boji prehlada in hoče, da se zaradi prehlada ljudi zapira in jim daje bolniške odsotnosti. 🙂
[/quote]

Kaj točno misliš s tem – Blesavo multinično prizadeto ? Opažam , da to v vseh postih uporabljaš. Imaš res tako šibak besedni zaklad ?
Stavim, da ne znaš razložit pomena teh stalno ponavljajočih se besed.

Kaj točno misliš s tem – Blesavo multinično prizadeto ? Opažam , da to v vseh postih uporabljaš. Imaš res tako šibak besedni zaklad ?
Stavim, da ne znaš razložit pomena teh stalno ponavljajočih se besed.
[/quote]

multinično je izraz za SDS poslance in privržence, ki imajo VEČ NICKOV, torej več imen, torej so MULTI-NICKI, blesavi so itak že po naravi, sicer se ne bi priključili SDS fašistični strani, prizadeti tako ali drugače. Robi s tem kratkim ponavljajočim sicer b+nam da vedeti, da so spet na delu KOPRIVE!
A bo, zdaj razumeš!
Če si tudi sam SDS fašist, pa itak ne boš razumel. ti ni pomoči!

New Report

Close