Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žar plinski ali na oglje

žar plinski ali na oglje

Zanimam se za nakup žara,ki bi ga imela na balkonu.Kateri je boljši prednosti in slabosti.Stanujemo pa v hiši, ne v bloku, samo na vrtu imam zidanega in se mi ne ,da skoz gor pa dol hodit,zato bi ga rada dala na balkon oziroma teraso.

Plinski enostaven za pečenje in čiščenje. Meso iz žara na oglju je pravi žar, zato je najbolj okusno.

Ja, kaj pa vem jaz imam na plin, me pa moti, če piha veter skozi plin ugaša.
Jaz bi raje ga imela na oglje.

edini pravi žar je na oglje. Če hočeš na plin, je vseeno, če pečeš v ponvi na štedilniku

Pravi žar je vedno na oglje, meni plinski niso všeč, ker mi hrana z njega ni ok.

Ti pa za na balkon priporočam električnega.

se strinjam s teboj. Plinski je tako kot bi pekel na šporhetu, na elektriko je še kar, najboljši je na oglje.

Tapravi je na oglje. Hrani da poseben okus. Za preprosto varianto, ker je manj dela, pa je bolši na plin. Imam oba, a raje uporabljam na plin, ker sem prelen, da bi kuril, pazil na enakomerno temperaturo, potem odstranjevanje pepela….

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Imamo oba, najraje uporabljamo plinskega, ker ni z njim skoraj nič dela. Večkrat pečem tudi pozimi pri minusu. Na oglje ga zakurimo parkrat na leto za vikend, ko imamo čas in se zraven še podružimo.

Ni res, da je hrana s šporheta enaka kot pri žaru na plin, sem poizkusila, pa ni primerjave, čeprav na plinu pečem običajno na narebričeni ponvi. Plin mi ni še nikoli ugasnil zaradi verta, ker ima žar pokrov.

Ti izdam eno malo skrivnsot, v roku kaksnega meseca ce ne prej bo imel Hofer zagotovo v akciji zar na oglje. Jaz ga dobim pa ze jutri 🙂

Za zakurit pa vzames tisto elektricno rec, das notri v oglje, da zagori in v roku 30 min mi ze pecemo potem.

New Report

Close