Zara, vracilo oziroma menjava izdelka. Pomoc prosim
A ti to resno? Najdeš njihovo spletno stran, najdeš bundo, najdeš navodila kako jo naročit in plačat, ne najdeš pa zadeve, ki se ji reče “pogoji nakupa”?
Glej, potem pač tole preveliko bundo prišparaj za takrat ko se boš zredila ali pa jo komu podari in vse skupaj vzemi kot davek na neumnost.
Ampak MON pa najdeš, kaj?
Pri Zari vracila potekajo zelo enostavno. Pogledate na enega od potrditvenih mailov, ki ste ga dobili ob narocilu. meni npr na mailu piše, citiram: Če ste svoj nakup opravili kot gost kliknite na to povezavo. In potem kliknete na povezavo, ki vas vrže na podrobnosti naročila. Na dnu imate možnost vračila, kliknete kater artikel želite vrniti in v roku nekaj dni pridejo po paket… Denar pa vam nakažejo nazaj na kartico. Sem že nekajkrat vračala in je bilo vedno brez problemov. Upam da sem vam kaj pomagala…
Sem nasla pogoje in vracilo blaga ampak ko hocem opraviti menjavo mi nikjer ne ponudi te moznosti. Mislis da bi drugace spraševala na forumu?
Drugace pa hvala za tako nesramen odgovor. Upam, da si si napolnila s tem nesramnim odgovorom energijo za danes.
[/quote]
Magija:
https://www.zara.com/si/sl/help/exchanges-and-returns-h36.html