Zaradi DeSUSA vlada manj nora
neverjeten si,
dobro, jaz sem zelo daleč do penzionista,pa vseeno
naredili so, smo ti klozet, da lahko sedaj ti “sereš”.
v bistvu ti sploh ne zastopiš kontinuitete prehoda in nadgradnje znanja.
ti si misliš, da je možno nekje v Afriki začrtati Slovenijo z 2 mil. bambusov in jutri začeti z proizvodnjo in načinom življenja enakem tukaj.
bodi srečen, da ti svet ni jasen.
v bistvu, se je stanja, sploh sedaj, ko prehajajo “babY boom” generacije v pokoj za bati, bati se je potrebno možnosti velikih vplivov, ki jih lahko doseže Desus v parlamentu, za doseganje svojih ciljev, ki pa niso vedno v smeri pravilnega razvoja dogodkov.
trenutno se mi ne zdi, da bi kot odklonilni volivec volil prav njih, v kolikor ne bo pri njih vidnih starih komunistov.
pa, da vidimo.
Problem je v tem, da so mladi ljudje večinoma čisto indiferentni do politike.Večina ne pride na volišča,ker jim je vseeno.Penzionisti pa so disciplinirani in redno hodijo na volitva.
In ker bo penzionistov {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vedno več, bo ta problem vedno bolj izrazit.
ja, prav je kar trdiš.
sicer pa, če je imel moj “foter” pet otrok, jaz pa dva, mi je jasno, da mu pri penziji več pripada.vse skupaj je sranje, ker je vse odvisno od produktivnosti, produktivnost pa je gradnja in ne pade iz “lufta”. tudi današnja tukaj ni primerljiva recimo z avstrijsko. naša mora in še bo naraščala in zopet se ponavlja enak problem.
meni je desus “čudna stranka” in bojim se te večine.
In še, 20.06.2007 ob 13:40, si zapisal:
==== “Ljubica, delaš lahko 24 ur dnevno, vprašaanje pa je kaj narediš! In penzionisti ste res veliiiiko delali, naredili pa nič oz. beri:več škode kot koristi.” ====
g. minister, ti si res en velik dipl. idiot, kot je ugotovil vrabček, ko je prebiral tole tvoje umotvorno pisanje.
Ob osamosvojitvi, je bila v pokojninskem skladu rezerva, tako sem takrat čitala. Vprašaj DEMOS in prvega predsednika vlade, kam je šla rezerva??
No, sedaj boš imel priliko, ga izvoliti za predsednika države.
Niti tolarja nisi polačal kredita. Plačeval boš pa kredite, ki jih najemajo sedaj, veliko se piše o zadolževanju.
Toliko neumnosti si napisal, da ti ne bom odgovarjala. Tvoja glava je sod brez spomina.
Vse kar je bilo ustvarjenega, boste prodali tujcem. Pa ne misli, da kar prodajate, da je še iz STARE JUGE, od Korošca.:-)) Bedak idiotski.
Ali vse to govoriš tudi svojim staršem???[/quote]
Ti pa realnosti očitno ne zaznavaš. Rezerve ni bilo nikoli nobene, še tiste, ki so bile so se izčrpale – kaj ti misliš zakaj se penzionerske rezerve izčrpajo? Verjetno ne zaradi investicij v prodajalne hrenovk ampak ravno zato, da penzionisti preživite! In res je, najemamo drage kredite – spet zakaj misliš, da najemamo drage kredite? Zato, da preživimo (spet) predrage penzioniste! In ker ste pridelovali izključno samo izgube, je potrebno pokriti tudi te. Le zakaj? Zaradi investicij v sesulo gospodarstvo, ki se je oz. ste ga sesuvali 50 let po vojni! In sedaj ste nesramno prepričani, da se vam dogaja krivica… Pripeljete nacijo tik pred bankrot oz. kar v bankrot in istočasno ugotavljate, da se vam dogaja krivica. Krivica, ker vas nemoremo plačevati, ker nam nič niste dali razen opuščene bilance in pa seveda političnega policaja, ki bi rad od nas na silo iztržil denar za vaše blagostanje. Ajajaj….
Tole pa je ideja. Sedaj, ko si z našim denarjem prišel do izobrazbe, se zdravil, kadar si bil bolan in si popravljal zobe na račun naših prispevkov za zdravstvo, se zaposlil na delovnem mestu za katerega nisi ti naredil prav nič, sedaj, ko ti je padla sekira v med in služiš očitno brez dela “bajne pare”, sedaj bi ti varčeval samo zase. Torej po tvoje nič avtomatskega trganja od plače za penzije, nič za zdravstvo, nič za šolstvo, nič za otroško varstvo, odveč je tudi plačevanje davkov, gradnja in obnova cest…. Joj, joj, kam smo vlagali denar, če smo vzgojili take “demokrate”.[/quote]
Mik,
vidiš, kaj smo vzgojili in v kaj vlagali, kakšne solidarne demokrate smo pridelali.:-)))))) ha ha ha.
Takole branje, me pa nasmeji. Kako lepo zaspim, ko prebiram, kako nekateri neumno razmišljajo.:-)
Mik, najbolje bo, da se upokojenci organiziramo in od “demokrata” in “g. ministra” in od vseh tistih, ki podobno razmišljajo, zahtevamo nazaj vse, kar so do zaposlitve “pobrali” od države. Zgoraj si lepo naštel, kaj so vse koristili, pa verjetno bi se še kaj našlo.
Boš videl, kako se nam bodo pokojnine povečale.:-))), za 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, prav gotovo.
Tile gospodje, so dolgo študirali, niso bili poceni, saj vidiš,
kako razmišljajo, jemali so, dali pa ne bi nič. Kaka nesramnost.:-) Še jezna ne morem biti.
“demokrat” in “g.minister”, pa gotovo še 4 ure ne delata, kar poglej, kdaj pišeta, med šihtom, še za sol ne zaslužita.
Jaz sem delala, po 8 ur in še več, od ponedeljka do sobote.
Ha ha, upokojencem bi najraje zavili kar vratove.
Mik, ne sekiraj se za take bedarije in lahko noč.[/quote]
Ljubica, delaš lahko 24ur dnevno, vprašanje pa je kaj narediš! In penzionisti ste res veliiiiko delali, naredili pa nič oz. beri: več škode kot koristi.[/quote]
Re: Zaradi DeSUSA vlada manj nora
Napisal: norTON ()
Datum: 24.06.2007 10:36
neverjeten si,
dobro, jaz sem zelo daleč do penzionista,pa vseeno
naredili so, smo ti klozet, da lahko sedaj ti “sereš”.
v bistvu ti sploh ne zastopiš kontinuitete prehoda in nadgradnje znanja.
ti si misliš, da je možno nekje v Afriki začrtati Slovenijo z 2 mil. bambusov in jutri začeti z proizvodnjo in načinom življenja enakem tukaj.
bodi srečen, da ti svet ni jasen.
**
It is only a game
Ti pa realnosti očitno ne zaznavaš. Rezerve ni bilo nikoli nobene, še tiste, ki so bile so se izčrpale – kaj ti misliš zakaj se penzionerske rezerve izčrpajo? Verjetno ne zaradi investicij v prodajalne hrenovk ampak ravno zato, da penzionisti preživite! In res je, najemamo drage kredite – spet zakaj misliš, da najemamo drage kredite? Zato, da preživimo (spet) predrage penzioniste! In ker ste pridelovali izključno samo izgube, je potrebno pokriti tudi te. Le zakaj? Zaradi investicij v sesulo gospodarstvo, ki se je oz. ste ga sesuvali 50 let po vojni! In sedaj ste nesramno prepričani, da se vam dogaja krivica… Pripeljete nacijo tik pred bankrot oz. kar v bankrot in istočasno ugotavljate, da se vam dogaja krivica. Krivica, ker vas nemoremo plačevati, ker nam nič niste dali razen opuščene bilance in pa seveda političnega policaja, ki bi rad od nas na silo iztržil denar za vaše blagostanje. Ajajaj….
nacija, ki se ne obnavlja, ji tako pripada bankrot v “barvi in veri”,zasleduj nataliteto vsaj v zadnjih šestih letih “hvalevrednih vlad” in “hvalevrednih časov”, tudi obdobja “tvojih zlatih časov”
verjetno res prihajajo črni časi za pokojninsko blagajno, smo pa imele in še imamamo prehodne generacije čas za polnitev svoje blagajne.
meni se sicer pojavlja vprašanje, da si še mlajše generacije od tebe, raje kot polnijo svoje pokojninske fonde kupujejo drage avtomobile.
ti naši prostori so dokaj ugodni za življenje in v zgodovini so živeli tukaj različni narodi in kje piše, da moramo tukaj živeti samo “beli slovenci”, zato se jaz ne bojim, da se bodo ti prostori spraznili.Tukaj pač bodo živeli”temnejši slovenci”, “rumeni slovenci”, “islamski slovenci”……skratka ljudje.
vse to se je pričelo dogajati in v tej igri si tudi ti igralec.
*nisem in ne bom ploskal nobeni vladi*
Piše gospod minister:
odgovarja norTON:
nacija, ki se ne obnavlja, ji tako pripada bankrot v “barvi in veri”,zasleduj nataliteto vsaj v zadnjih šestih letih “hvalevrednih vlad” in “hvalevrednih časov”, tudi obdobja “tvojih zlatih časov”
verjetno res prihajajo črni časi za pokojninsko blagajno, smo pa imele in še imamamo prehodne generacije čas za polnitev svoje blagajne.
meni se sicer pojavlja vprašanje, da si še mlajše generacije od tebe, raje kot polnijo svoje pokojninske fonde kupujejo drage avtomobile.
ti naši prostori so dokaj ugodni za življenje in v zgodovini so živeli tukaj različni narodi in kje piše, da moramo tukaj živeti samo “beli slovenci”, zato se jaz ne bojim, da se bodo ti prostori spraznili.Tukaj pač bodo živeli”temnejši slovenci”, “rumeni slovenci”, “islamski slovenci”……skratka ljudje.
vse to se je pričelo dogajati in v tej igri si tudi ti igralec.
*nisem in ne bom ploskal nobeni vladi*
In še, 20.06.2007 ob 13:40, si zapisal:
==== “Ljubica, delaš lahko 24 ur dnevno, vprašaanje pa je kaj narediš! In penzionisti ste res veliiiiko delali, naredili pa nič oz. beri:več škode kot koristi.” ====
g. minister, ti si res en velik dipl. idiot, kot je ugotovil vrabček, ko je prebiral tole tvoje umotvorno pisanje.
Ob osamosvojitvi, je bila v pokojninskem skladu rezerva, tako sem takrat čitala. Vprašaj DEMOS in prvega predsednika vlade, kam je šla rezerva??
No, sedaj boš imel priliko, ga izvoliti za predsednika države.
Niti tolarja nisi polačal kredita. Plačeval boš pa kredite, ki jih najemajo sedaj, veliko se piše o zadolževanju.
Toliko neumnosti si napisal, da ti ne bom odgovarjala. Tvoja glava je sod brez spomina.
Vse kar je bilo ustvarjenega, boste prodali tujcem. Pa ne misli, da kar prodajate, da je še iz STARE JUGE, od Korošca.:-)) Bedak idiotski.
Ali vse to govoriš tudi svojim staršem???[/quote]
Ti pa realnosti očitno ne zaznavaš. Rezerve ni bilo nikoli nobene, še tiste, ki so bile so se izčrpale – kaj ti misliš zakaj se penzionerske rezerve izčrpajo? Verjetno ne zaradi investicij v prodajalne hrenovk ampak ravno zato, da penzionisti preživite! In res je, najemamo drage kredite – spet zakaj misliš, da najemamo drage kredite? Zato, da preživimo (spet) predrage penzioniste! In ker ste pridelovali izključno samo izgube, je potrebno pokriti tudi te. Le zakaj? Zaradi investicij v sesulo gospodarstvo, ki se je oz. ste ga sesuvali 50 let po vojni! In sedaj ste nesramno prepričani, da se vam dogaja krivica… Pripeljete nacijo tik pred bankrot oz. kar v bankrot in istočasno ugotavljate, da se vam dogaja krivica. Krivica, ker vas nemoremo plačevati, ker nam nič niste dali razen opuščene bilance in pa seveda političnega policaja, ki bi rad od nas na silo iztržil denar za vaše blagostanje. Ajajaj….[/quote]
g.minister,
ti pa realnost zaznavaš, ker si g. minister, ja, :-))))))))
Ampak, od tebe ni nobene koristi, nobenega učinka.
Neverjeten si, pa “sereš”, kot je zapisano zgoraj.
Ni kaj, si pač vsestransko razgledan, saj misliš, da si . Kje delaš???, da imaš toliko časa za čvekanje???
Oglej si, kaj vse si napisal po forumih od 15.06.2007, do danes.
Ti pa res ne zaslužiš plače. Ja, ti ga pa res “sereš”!!! Kdo je tvoj šef???
Ja ja, 5 do 10 minut.:-))), farbaš sebe, ne pa mene. Iskanje, za 30 dni nazaj pokaže, da obiskuješ:
politični, starševski, moški in ženski čvek, pa na vse se spoznaš, še na TANGICE, :-)))) Še sam ne veš, koliko klepetaš-čvekaš. Pišeš, da ti je všeč debata, če ti je všeč debata, jo tudi bereš.:-))) Vrgel, si s stečaja sebe, ker “lažeš”. Ha ha, vse penzioniste, si mogoče pri Cotmanovi??? :-)))
Ha ha, :-)))))) 5 do 10 minut, zopet ga “sereš”, poboljšaj se!!!
Ja ja, 5 do 10 minut.:-))), farbaš sebe, ne pa mene. Iskanje, za 30 dni nazaj pokaže, da obiskuješ:
politični, starševski, moški in ženski čvek, pa na vse se spoznaš, še na TANGICE, :-)))) Še sam ne veš, koliko klepetaš-čvekaš. Pišeš, da ti je všeč debata, če ti je všeč debata, jo tudi bereš.:-))) Vrgel, si s stečaja sebe, ker “lažeš”. Ha ha, vse penzioniste, si mogoče pri Cotmanovi??? :-)))
Ha ha, :-)))))) 5 do 10 minut, zopet ga “sereš”, poboljšaj se!!![/quote]
Mi je popolnoma jasno zakaj ste upokojenci pustili za seboj opustošenje! Enostavno ti ni jasno, ne zmoreš razumet in si niti približno ne predstavljaš kako izgleda, če je treba nekaj NAREDIT in ne samo nonstop neki delat pa nič od tega. Ja, upokojenci ste res zmedena levica, Janši lezete v rit, predvsem vas pa skrbi izključno in samo izključno vaša osebna in lastna rit. Za ostale vam ni mar – vam tudi nikoli ni bilo.
Ne ti res ne bereš,ker tega ne znaš. Počenjaš pa še hujše kot je čvekanje – izživljavaš se na forumu sex v mestu. Kjer očitno na suho seksaš. oD TEBE NISEM ZASLEDIL ŠE NIČ pametnega, razen drkanja na suho po forumih. Si običen faler, ki nič ne delaš, ker cele dopolldneve preživiš tukaj na forumu in živiš od SOCIALE in davkopačevalcev. Spravi se delat, s takimi bi moral mister Janša po kratkem postopku urediti, ne pa da podpira take FALERE kot si ti. Sramota za držvo Slovenijo.
Mi je popolnoma jasno zakaj ste upokojenci pustili za seboj opustošenje! Enostavno ti ni jasno, ne zmoreš razumet in si niti približno ne predstavljaš kako izgleda, če je treba nekaj NAREDIT in ne samo nonstop neki delat pa nič od tega. Ja, upokojenci ste res zmedena levica, Janši lezete v rit, predvsem vas pa skrbi izključno in samo izključno vaša osebna in lastna rit. Za ostale vam ni mar – vam tudi nikoli ni bilo.[/quote]
Tebi, ni popolnoma nič jasno, ker si do kraja zamegljen!!!
z zgoraj napisanim potrjuješ, da si eno ubogo niče. Enostavno, ti ne razumeš zdajšnje situacije, pripisuješ, jo nam nič krivim upokojencem.
Še dobro, da tukaj na forumu ni upokojencev, verjemi, da bi jih veliko slišal, na račun tvojih neumnosti.
šE 1 X ti ponovim, da mi ni nič žal, ko sem napisala, da se strinjam z “vrabčkom”, da si IDIOT.
Vse kar si napisal o upokojencih, je neprimerno, skratka nesramno.
MI,UPOKOJENCI SMO ZAČELI Z NIČ!!!
Začeli smo leta 1945 z nič in veliko ustvarili. žal, taki slepci kot si ti, ne vidite nič.
Pišeš, da smo upokojenci zmedena levica, da lezemo Janši v rit, verjetno, nekateri tudi. Mene ni zraven, pa veliko je takih, ki mu ne lezejo, po tvoje v rit.
Da skrbimo samo za svojo rit, pa za tvojo smo tudi, nekateri morajo še sedaj, da lahko živiš, saj od tebe ni nobene koristi, to sem ti že 1 x napisala.
Ko se delaš tako pametnega, malo poglej, kaj je bilo prodanega in kdaj je bilo ustvarajeno. S popisom nepremičnin, boš tudi lahko ugotovil, kdaj so bile narejene, žal tvojega truda v teh nepremičninah NI!
Če ima vlada take ministre kot si ti, ni nič čudno, da gre vse v maloro, tako je nekdo zapisal.
Prva vlada DEMOS-a, je napravila ogromno škodo, S sprejetjem nekaterih zakonov,kot so denacionalizacija, jazbinškov stanovanjski zakon – porazno! Ne bom naštevala dalje.
En kup podjetij je šlo v maloro. Nezaželene delavce, so upokojili, tudi Bajukova polletna vladavina je delala enako. Na srečo, ni trajalo dolgo, pametni, so DEMOS-a zapustili. DEMOS je razpadel, ker med njmi ni bilo enakega mišljenja. Janša, pa je zrušil PETERLETOVO vlado.
IN TI PAMETNJAKOVIČ, VSE SEDANJE TEŽAVE PRIPISUJEŠ NAM UPOKOJENCEM.
Delavci se takrat nismo zabavili po internetu, tako kot se sedaj ti. Mnogi delavci so danes zelo malo plačani, da se redijo taki kot si ti.
Sedanji upokojenci smo si pokojino zaslužili, ti si jo s takim pisanjem ne boš, zate delajo drugi.
ZAČNI ŽE ENKRAT DELAT!!!! ČAS JE!!!
Polde, je napisal, da si tudi na forumu sex v mestu. Ti pa LAŽEŠ, da se zamudiš dnevno 5 do 10 minut. Ali te je kaj sram, ker si tak lažnivec????
Upokojencem pa očitaš, da nismo nič delali, nič ustvarili. BEDAK SI!
Se greš mogoče vohuna??? kot takrat tisti z metuljčkom in kovčkom takoj po osvoboditvi.
Kmet, pri katerem sem služila med II. svetovno vojno je dejal, da je treba sejati dobro seme, drugače se izrodi.
Poznaš pesmico? “Dobro seme smo sejali”
Ti, si zrasel z zelo slabega semena. Poboljšaj se!
Ne misli, da me spravljaš s stečaja, ne ne, zaradi takih kot si ti, se ne sekiram, povem pa nazaj, kar jim gre in tudi tebi sem.
Zunaj je vroče, zato sem šla k računalniku, v nasprotnem primeru bi še malo čakal.:-)))
cccc babi, prestroga si, pa Polda ni razsoden.
ja, tebi so govorili o semenu, o dobrem semenu….to je staro
meni so že govorili: “krava se pri gobcu fojtra”, tu so mislili da je potrebno povprečno seme dobro gnojiti, danes pravijo: “nič semena nič gnojila, dobite subvencije..
dej no mal babi, prilagodi se, po še Poldeju povej, seks mu manjka….poskusita…
Mi je popolnoma jasno zakaj ste upokojenci pustili za seboj opustošenje! Enostavno ti ni jasno, ne zmoreš razumet in si niti približno ne predstavljaš kako izgleda, če je treba nekaj NAREDIT in ne samo nonstop neki delat pa nič od tega. Ja, upokojenci ste res zmedena levica, Janši lezete v rit, predvsem vas pa skrbi izključno in samo izključno vaša osebna in lastna rit. Za ostale vam ni mar – vam tudi nikoli ni bilo.[/quote]
Tebi, ni popolnoma nič jasno, ker si do kraja zamegljen!!!
z zgoraj napisanim potrjuješ, da si eno ubogo niče. Enostavno, ti ne razumeš zdajšnje situacije, pripisuješ, jo nam nič krivim upokojencem.
Še dobro, da tukaj na forumu ni upokojencev, verjemi, da bi jih veliko slišal, na račun tvojih neumnosti.
šE 1 X ti ponovim, da mi ni nič žal, ko sem napisala, da se strinjam z “vrabčkom”, da si IDIOT.
Vse kar si napisal o upokojencih, je neprimerno, skratka nesramno.
MI,UPOKOJENCI SMO ZAČELI Z NIČ!!!
Začeli smo leta 1945 z nič in veliko ustvarili. žal, taki slepci kot si ti, ne vidite nič.
Pišeš, da smo upokojenci zmedena levica, da lezemo Janši v rit, verjetno, nekateri tudi. Mene ni zraven, pa veliko je takih, ki mu ne lezejo, po tvoje v rit.
Da skrbimo samo za svojo rit, pa za tvojo smo tudi, nekateri morajo še sedaj, da lahko živiš, saj od tebe ni nobene koristi, to sem ti že 1 x napisala.
Ko se delaš tako pametnega, malo poglej, kaj je bilo prodanega in kdaj je bilo ustvarajeno. S popisom nepremičnin, boš tudi lahko ugotovil, kdaj so bile narejene, žal tvojega truda v teh nepremičninah NI!
Če ima vlada take ministre kot si ti, ni nič čudno, da gre vse v maloro, tako je nekdo zapisal.
Prva vlada DEMOS-a, je napravila ogromno škodo, S sprejetjem nekaterih zakonov,kot so denacionalizacija, jazbinškov stanovanjski zakon – porazno! Ne bom naštevala dalje.
En kup podjetij je šlo v maloro. Nezaželene delavce, so upokojili, tudi Bajukova polletna vladavina je delala enako. Na srečo, ni trajalo dolgo, pametni, so DEMOS-a zapustili. DEMOS je razpadel, ker med njmi ni bilo enakega mišljenja. Janša, pa je zrušil PETERLETOVO vlado.
IN TI PAMETNJAKOVIČ, VSE SEDANJE TEŽAVE PRIPISUJEŠ NAM UPOKOJENCEM.
Delavci se takrat nismo zabavili po internetu, tako kot se sedaj ti. Mnogi delavci so danes zelo malo plačani, da se redijo taki kot si ti.
Sedanji upokojenci smo si pokojino zaslužili, ti si jo s takim pisanjem ne boš, zate delajo drugi.
ZAČNI ŽE ENKRAT DELAT!!!! ČAS JE!!!
Polde, je napisal, da si tudi na forumu sex v mestu. Ti pa LAŽEŠ, da se zamudiš dnevno 5 do 10 minut. Ali te je kaj sram, ker si tak lažnivec????
Upokojencem pa očitaš, da nismo nič delali, nič ustvarili. BEDAK SI!
Se greš mogoče vohuna??? kot takrat tisti z metuljčkom in kovčkom takoj po osvoboditvi.
Kmet, pri katerem sem služila med II. svetovno vojno je dejal, da je treba sejati dobro seme, drugače se izrodi.
Poznaš pesmico? “Dobro seme smo sejali”
Ti, si zrasel z zelo slabega semena. Poboljšaj se!
Ne misli, da me spravljaš s stečaja, ne ne, zaradi takih kot si ti, se ne sekiram, povem pa nazaj, kar jim gre in tudi tebi sem.
Zunaj je vroče, zato sem šla k računalniku, v nasprotnem primeru bi še malo čakal.:-)))[/quote]
Malo preberi svoje poste in se malo zamisli ter poskušaj ugotoviti razliko med tabo in npr. svetilnikom, ki je nekako ni… 🙂 Jaz namreč nikjer nikogar ne blatim, še najmanj mu govorim da je idiot – kar pa je očitno tvoj običajni besednjak. Eh ja, slabo luč mečeš na upokojence, dokaj slabo… ts ts ts
Seveda,
Malo preberi svoje poste in se malo zamisli ter poskušaj ugotoviti razliko med tabo in npr. svetilnikom, ki je nekako ni… 🙂 Jaz namreč nikjer nikogar ne blatim, še najmanj mu govorim da je idiot – kar pa je očitno tvoj običajni besednjak. Eh ja, slabo luč mečeš na upokojence, dokaj slabo… ts ts ts
Seveda,[/quote]
g.minister,… preberi kaj si zapisal o penzionistih TI, jaz sem samo odgovarajala na tvoje bedarije.
Zgoraj pišeš,—“da ne bereš in ne čvekaš, in jaz namreč nikjer nikogar ne blatim.”—-, si zapisal.
Vidi se, da sploh ne veš kaj napišeš, BEDAK SI!
Ja,ugotovi raje raliko med teboj in svetilnikom.:-)))))
Če nočeš biti st st st, si pomagaj, dokler imaš še čas, st st st se ti hitro bliža. Lahko pa hodiš v “seksmesto” in se na suho spucavaš. :-))) Saj sejal ne boš. To sem prebrala tukaj in tudi na starševskem čveku.