Zaradi hudih reakcij po cepivu 26 učiteljev v bolniško
Danska je začasno ustavila uporabo cepiva proti koronavirusu Oxford AstraZeneca, medtem ko preiskuje možne resne neželene učinke . 49-letna Avstrijka je po cepljenju umrla zaradi “hudih težav s strjevanjem krvi”, v državi pa poročajo še o treh primerih strjevanja krvi.
Naj te ne skrbi. 3.3.sem bila cepljena z Astro Zeneco in mi ni bilo nič. Sem 60+ in ne ravno bleščečega zdravja. Serija cepiva ki naj bi povzročala motnje strjevanja krvi menda ni prišla v Slovenijo.
[/quote]
Zanimivo, kako na to z lahkoto gledate. Sedaj ne da se bodo ljudje samo spraševali o tem ali se je modro cepiti ali ne ali bodo imeli težave ali ne celo spraševali naj bi se katero serijo bodo “narajmali”.
Kot da vas vse skupaj povabim v restavracijo na piščanca in bo odvisno s katere kmetije ali reje bo tvoj, ki ga boš dobil na krožnik. Nekateri bodo siti lahko odkorakali iz restavracije nekatere pa bodo morda peljali na pokopališčne vežice v kratkem roku.
hm.. hm… hm…
Pa pravijo, da so igre na srečo le za “norce”. Očitno je tega gemblanja vedno več.
Kaj pa če z vami ne bi bilo v redu po cepljenju, kdo pa bi potem z mano lahko govoril o vašem imenu, če bi bila vi med tistimi, ki je “prejela napačno serijo”?
Zanimivo, kako na to z lahkoto gledate. Sedaj ne da se bodo ljudje samo spraševali o tem ali se je modro cepiti ali ne ali bodo imeli težave ali ne celo spraševali naj bi se katero serijo bodo “narajmali”.
Kot da vas vse skupaj povabim v restavracijo na piščanca in bo odvisno s katere kmetije ali reje bo tvoj, ki ga boš dobil na krožnik. Nekateri bodo siti lahko odkorakali iz restavracije nekatere pa bodo morda peljali na pokopališčne vežice v kratkem roku.
hm.. hm… hm…
Pa pravijo, da so igre na srečo le za “norce”. Očitno je tega gemblanja vedno več.
Kaj pa če z vami ne bi bilo v redu po cepljenju, kdo pa bi potem z mano lahko govoril o vašem imenu, če bi bila vi med tistimi, ki je “prejela napačno serijo”?
[/quote]
A nisi pomislil da ta kaj piše ni 60+ in da je navaden zavajalec?
hm.. hm… hm…
[/quote]
Ali pa da povem po domače, plačena zavajalska podgana (ne morem da ne interveniram na te prevarante).
Ne opaziš jih?
Mater, res sem dober.
Povej mu da odj-e-be, nočem se direktno čustveno umešavlat..phahahah
A nisi pomislil da ta kaj piše ni 60+ in da je navaden zavajalec?
[/quote]
Odgovarjam na način, da lahko drugi berejo tudi in si mislijo svoje in se ne ukvarjam s tem. Saj je odgovarjanje na take komentarje le nekakšna naloga vesti in ne da se prepričujem o starosti nekoga. Tako, da če laže v prvi vrsti laže sebi in ne meni.
Odgovarjam na način, da lahko drugi berejo tudi in si mislijo svoje in se ne ukvarjam s tem. Saj je odgovarjanje na take komentarje le nekakšna naloga vesti in ne da se prepričujem o starosti nekoga. Tako, da če laže v prvi vrsti laže sebi in ne meni.
[/quote]
Po želji, dobro da ni napisal da ima 80+
Đisus.
hm.. hm… hm…
[/quote]
Kako me boš povabil, če za pohanga pšanca nimaš? Pometaj pred svojim pragom. Mojega pa pusti pri miru.
Ali pa da povem po domače, plačena zavajalska podgana (ne morem da ne interveniram na te prevarante).
Ne opaziš jih?
Mater, res sem dober.
Povej mu da odj-e-be, nočem se direktno čustveno umešavlat..phahahah
[/quote]
Oba veva, da je lažnjivcev in igralcev več kot jih “potrebujemo”. tako kot sem že nekoč ti dejal, da je bistvo na nas, da ostanemo resnica, ji stojimo v bran in jo zagovarjamo, saj drugega kot to nimamo in je le to resnično, kar je ne tisto kar naj bi bilo pa ni. 🙂
Oba veva, da je lažnjivcev in igralcev več kot jih “potrebujemo”. tako kot sem že nekoč ti dejal, da je bistvo na nas, da ostanemo resnica, ji stojimo v bran in jo zagovarjamo, saj drugega kot to nimamo in je le to resnično, kar je ne tisto kar naj bi bilo pa ni. 🙂
[/quote]
Razumem te jaz, ma vređa mene tebe in ostale, a najviše mi je žal mene.
Pač ni bleščečgga zdravlja,60+ cepljena pred kratkim, a bluzi tu na monu on 23:55, prav tam kje je “treba branit”, idi bre…
Kako me boš povabil, če za pohanga pšanca nimaš? Pometaj pred svojim pragom. Mojega pa pusti pri miru.
[/quote]
Prvič, ne vem od kod vam, da sem hotel k vam priti pometati, saj se mi še doma ne da vedno poleg tega ne vem kje stanujete še manj pa kje je vaš prag.
Bi bilo pa sumljivo, da če res ne bi imel za pohanega piščanca in bi vi to vedeli, saj potem bi bilo pa kar srhljivo in bi pomislil, da pa vi veste kje sem in še več bi gledali po mojih žepih ali bančnem ali kakem drugem računu ali kaj v zvezi s financami povezanim področjem
Hm.. Ste prepričani, da ni kakega simptoma s prejetim cepivom 😉
No ja, brez zamere, saj se razume. Ne bom se vtikal v vas in vam solil pameti.
Razumem te jaz, ma vređa mene tebe in ostale, a najviše mi je žal mene.
Pač ni bleščečgga zdravlja,60+ cepljena pred kratkim, a bluzi tu na monu on 23:55, prav tam kje je “treba branit”, idi bre…
[/quote]
Mogoče je gospa preveč kofeta spila čez dan al pa cepivo tako pokonc drži, saj si vidu zanč objavo od unih k jim tiči stojijo bojda kot od viagre… hehe
ja ja štekam te. Edin to te nism kako to mislš najbl ti je žal tebe? ej ti men hrbt ščit jst pa teb, ne da boš ti se sklonuimene bo pa zadel. Ej eden za vse vsi za enega. 😉