Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zaradi hudih reakcij po cepivu 26 učiteljev v bolniško

Zaradi hudih reakcij po cepivu 26 učiteljev v bolniško

najbrž da se v zdravstvu ne sme tega obešat na veliki zvon
[/quote]

Osebno poznam osebo, ki mi je povedala, da je podpisala dokumet v katerem se zavezuje, da svoje privatno mnenje o korona virusu ne sme razglasati, da pa mora razglasati vsem, da je cepivo varno in zanesljivo. Da so stranski ucinki blagi, obicajni in nenevarni.

Ko nekdo MORA podpisati taksen dokument in se zavezati k temu, saj v nasprotnem izgubi sluzbo, je to zame dovolj jasen znak, da tu ni vse cisto.

Cepivo testirajo na ljudeh sedaj. Cepivo ni testirano leta in leta, da bi mi lahko zagotovili, da bo vse v redu. Z omejevanjem moje svobode in mojih pravic me zelijo prisiliti v cepljenje. To pa ni moja izbira ampak njihova prisila.

Spostujem ukrepe kot so nosenje maske, umivanje rok, razkuzevanje rok, distanca, eno leto nisem nikamor potovala, ne hodim na zurke, na kave, na obiske,… Sedaj mi pa hocejo cepivo vbrizgati brez zagotovila, da se mi ne bo zgodilo nic hudega.
Ne, ne bo slo. Jaz spostujem ukrepe in nikogar ne ogrozam. Zato ne dovolim, da oni ogrozajo moje telo.
Ce zbolim pac zbolim, kar mi je usojeno mi je.

Če bi bila 2 od 34 , bi lahko rekli, da je še komaj normalno. To pa? Ni besed!!
Učitelje imajo za poskusne zajce, ali kaj?!!
[/quote]
Vsakega, ki je tako zabit, da je nasedel lažnivi fašistični propagandi.

ZA TISTE, KI RAZMIŠLJAJO “S SVOJO GLAVO”

Ste opazili koliko ljudi v tej temi in drugod pametuje, kako je normalno, da imaš neke simptome po cepljenju in da to že zdavnaj izkušnje kažejo iz preteklosti AMPAK niti EDEN ne izpostavi DEJSTVA, da TO niso cepiva, ki bi bila kakorkoli enaka tistim iz preteklosti razen tega, da se tudi vbrizgajo z injekcijo?

Namreč prej teh mRNK cepiv ni bilo in gre za popolnoma drugačen pristop k organizmu kot v preteklosti, katero tako radi omenjajo.

Noro…

Osebno poznam osebo, ki mi je povedala, da je podpisala dokumet v katerem se zavezuje, da svoje privatno mnenje o korona virusu ne sme razglasati, da pa mora razglasati vsem, da je cepivo varno in zanesljivo. Da so stranski ucinki blagi, obicajni in nenevarni.

Ko nekdo MORA podpisati taksen dokument in se zavezati k temu, saj v nasprotnem izgubi sluzbo, je to zame dovolj jasen znak, da tu ni vse cisto.

Cepivo testirajo na ljudeh sedaj. Cepivo ni testirano leta in leta, da bi mi lahko zagotovili, da bo vse v redu. Z omejevanjem moje svobode in mojih pravic me zelijo prisiliti v cepljenje. To pa ni moja izbira ampak njihova prisila.

Spostujem ukrepe kot so nosenje maske, umivanje rok, razkuzevanje rok, distanca, eno leto nisem nikamor potovala, ne hodim na zurke, na kave, na obiske,… Sedaj mi pa hocejo cepivo vbrizgati brez zagotovila, da se mi ne bo zgodilo nic hudega.
Ne, ne bo slo. Jaz spostujem ukrepe in nikogar ne ogrozam. Zato ne dovolim, da oni ogrozajo moje telo.
[/quote]

Tudi brez tega nam je nekaterim že od vsega začetka jasno, da je v ozadju korporativni fašistični interes.
Ena sama laž na laž.
Ne zdržim niti pet sekund pri branju fašističnih medijev, ker mi gre na bruhanje in me je groza kako je narod glup in pokvarjen.

Tudi sama poznam kar nekaj starejših, ki so se cepljali proti gripi, dokler po tem cepivu niso tako zelo zboleli, kot bi imeli gripo. Nihče se nikoli več ni šel cepit za gripo in vsi so ok.

Kar se pa tega primera tiče … resno. Vi niste normalni. Če so take reakcije vam ok, potem izvolite, postavite se v vrsto in cepite se. Nimate pa pravice nikoli, NIKOMUR ukazovat naj se cepi ali mu sugerirat kako naj se počuti po cepljenju. Da je toliko učiteljev ostalo doma NI NORMALNO.
[/quote]

Seveda ni normalno, da je taka reakcija po cepljenju. Noben od otrok ni imel po teh obveznih cepljenih nikoli nobene reakcije, še 3 mesečni dojenček ne. Če bi kadarkoli kdo mel kakršnokoli reakcijo, jih ne bi nikoli več cepila, pa čeprav je obvezno.

O moj bog človek pa ti res ne razumeš koncepta cepljenja.. Če se človek gre cepit za gripo in pol zboli je to pričakovano.. Pol si pa rekel da niso več zboleli po cepljenju-torej? A nena to pomeni da cepivo deluje?

[/quote]

Dodal bi še to, da fašističnih ukrepov ne spoštujem, ker ne podpiram fašizma in psihopatov.
Umivanje rok pa ne spada med ukrepe, ampak med osnovno higieno.

Ljudje pa se odločite kaj boste spoštovali in podpirali.
S spoštovanjem fašističnih ukrepov boste fašistom dali vedeti, da ste ničvredna čreda, ki jo je treba le izkoriščati.
Zato se vprašajte koliko se dejansko cenite in v kakšnem svetu želite živeti.

Dodal bi še to, da fašističnih ukrepov ne spoštujem, ker ne podpiram fašizma in psihopatov.
Umivanje rok pa ne spada med ukrepe, ampak med osnovno higieno.

Ljudje pa se odločite kaj boste spoštovali in podpirali.
S spoštovanjem fašističnih ukrepov boste fašistom dali vedeti, da ste ničvredna čreda, ki jo je treba le izkoriščati.
Zato se vprašajte koliko se dejansko cenite in v kakšnem svetu želite živeti.
[/quote]

V politiko se ne razumem toliko, da lahko karkoli komentiram, ker se bom lahko le osmesila.
Seveda vsi mislimo, da se cenimo. Nekdo, ki so ga prepricali v dobrobit cepljenja bo enako mislil, da se ceni in se sel cepiti. Manjka nam dovolj informacij. Z vseh strani. Ce neki znanstvenik, ki je dobil Nobelovo nagrado(sem pozabila kateri, pa nimam casa sedaj brskati) objavi nekaj na Facebooku in ga potem Facebook blokira, kaj nam to pove? Da je FB bolj kompatibilen v podajanju informacij od nekega znanstvenika? Ali to jasno pove, da so ga utisali zaradi visjih interesov? Blokirajo nam podatke in informacije. Ljudje so/smo zavedeni. Vecina ljudi ni dovolj izobrazena, da bi lahko sami preucili kaj je res, kaj ni. Vecina ljudi sledi ukazom. Tako smo nauceni in tako smo izobrazeni v celem nasem sistemu.

Moja hci je pri domaci nalogi v risbi nalimala blescice na oblekico deklice. Uciteljica je znorela, ker ona ne mara blescice. Kricala je na njo pred celim razredom. Hci je doma jokala, ker je njena ideja poteptana, ker se ji je cel razred posmehoval. Vsa ta panika zaradi nekaj blescic. En banalen primer, kako nas od majhnega vsak dan ucijo in silijo slediti idejam avtoritete. Zato je to tezko izkoreniniti iz cloveka, malokdo je od nas ucen in voden lastnim idejam in zeljam. Tudi ce jih imas si poteptan in prisiljen odreci se. Ko si odrasel in mislis da si svoboden te prisilijo in dokazejo da nisi. Ce drugace ne, ti vzamejo sluzbo, kaznujejo denarno, z zaporom itd. Kdo je danes zmozen upreti se? Ali imam moznost?

V politiko se ne razumem toliko, da lahko karkoli komentiram, ker se bom lahko le osmesila.
Seveda vsi mislimo, da se cenimo. Nekdo, ki so ga prepricali v dobrobit cepljenja bo enako mislil, da se ceni in se sel cepiti. Manjka nam dovolj informacij. Z vseh strani. Ce neki znanstvenik, ki je dobil Nobelovo nagrado(sem pozabila kateri, pa nimam casa sedaj brskati) objavi nekaj na Facebooku in ga potem Facebook blokira, kaj nam to pove? Da je FB bolj kompatibilen v podajanju informacij od nekega znanstvenika? Ali to jasno pove, da so ga utisali zaradi visjih interesov? Blokirajo nam podatke in informacije. Ljudje so/smo zavedeni. Vecina ljudi ni dovolj izobrazena, da bi lahko sami preucili kaj je res, kaj ni. Vecina ljudi sledi ukazom. Tako smo nauceni in tako smo izobrazeni v celem nasem sistemu.

Moja hci je pri domaci nalogi v risbi nalimala blescice na oblekico deklice. Uciteljica je znorela, ker ona ne mara blescice. Kricala je na njo pred celim razredom. Hci je doma jokala, ker je njena ideja poteptana, ker se ji je cel razred posmehoval. Vsa ta panika zaradi nekaj blescic. En banalen primer, kako nas od majhnega vsak dan ucijo in silijo slediti idejam avtoritete. Zato je to tezko izkoreniniti iz cloveka, malokdo je od nas ucen in voden lastnim idejam in zeljam. Tudi ce jih imas si poteptan in prisiljen odreci se. Ko si odrasel in mislis da si svoboden te prisilijo in dokazejo da nisi. Ce drugace ne, ti vzamejo sluzbo, kaznujejo denarno, z zaporom itd. Kdo je danes zmozen upreti se? Ali imam moznost?
[/quote]
Informacij čisto nič ne manjka, ampak jih je preveč.
Manjka zdrave kmečke pameti, inteligence, modrosti….Težko je to razložiti na kratko.
Ta zdrava kmečka pamet enostavno zna ločiti kaj je prav in kaj ne.
Kdor poseduje zdravo pamet, bo sledil svoji pameti in ta pamet se ne bo pustila lagati, izkoriščati, manipulirati….Vsak poskus se takoj obsodi. Enostavno ni tolerance do takšnih dejanj in do pokvarjenih psihopatov, ki širijo svoje bolne ideje.
Ne razumem drugih, a zame je stvar popolnoma preprosta.
Isto, kot če te vpraša nekdo, komu boš verjel ali sledil. Lažnivcu, zločincu, lopovu…Ali poštenemu in iskrenemu človeku ?
Kaj je tu sploh za izbirat in kakšne informacije sploh rabiš glede izbire in odločitve ?

Meni lahko vzamejo vse. Tudi življenje. In ni šanse in ne pogojev, da bom podpiral fašistično pokvarjeno golazen. Kakšno pa je to življenje, da živiš kot ničvrednež, kjer se te tretira glupega ter se te ponižuje z nekim nagobčnikom ali celo sili v testiranje in cepljenje ?
Nočem takšnega življenja, ker ni vredno.

Informacij čisto nič ne manjka, ampak jih je preveč.
Manjka zdrave kmečke pameti, inteligence, modrosti….Težko je to razložiti na kratko.
Ta zdrava kmečka pamet enostavno zna ločiti kaj je prav in kaj ne.
Kdor poseduje zdravo pamet, bo sledil svoji pameti in ta pamet se ne bo pustila lagati, izkoriščati, manipulirati….Vsak poskus se takoj obsodi. Enostavno ni tolerance do takšnih dejanj in do pokvarjenih psihopatov, ki širijo svoje bolne ideje.
Ne razumem drugih, a zame je stvar popolnoma preprosta.
Isto, kot če te vpraša nekdo, komu boš verjel ali sledil. Lažnivcu, zločincu, lopovu…Ali poštenemu in iskrenemu človeku ?
Kaj je tu sploh za izbirat in kakšne informacije sploh rabiš glede izbire in odločitve ?

Meni lahko vzamejo vse. Tudi življenje. In ni šanse in ne pogojev, da bom podpiral fašistično pokvarjeno golazen. Kakšno pa je to življenje, da živiš kot ničvrednež, kjer se te tretira glupega ter se te ponižuje z nekim nagobčnikom ali celo sili v testiranje in cepljenje ?
Nočem takšnega življenja, ker ni vredno.
[/quote]

Glede tvojega razmisljanja ti dam cisto prav in kapo dol.

Glede informacij pa ne bo drzalo. Vecina ljudi gleda dnevnik in bere obicajne casopise in portale. V teh so informacije enostranske. Le od vlade in vladnih govorcev. Vse je podrejeno njim.

Marsikaj s druge strani ne bi zvedela, ce se ne bi bolje potrudila, brskala, (ce recimo ne bi LudiD limal razne linke), marsikaj ne bi zvedela.

Pravijo, da to ni živo cepivo. Zakaj potem reakcije, tako močne, toliko reakcij? Nekaj mora bit hudo narobe.

Glede tvojega razmisljanja ti dam cisto prav in kapo dol.

Glede informacij pa ne bo drzalo. Vecina ljudi gleda dnevnik in bere obicajne casopise in portale. V teh so informacije enostranske. Le od vlade in vladnih govorcev. Vse je podrejeno njim.

Marsikaj s druge strani ne bi zvedela, ce se ne bi bolje potrudila, brskala, (ce recimo ne bi LudiD limal razne linke), marsikaj ne bi zvedela.
[/quote]
Pa saj to pravim, da je informacij preveč.
Brez vsakodnevnega pranja možganov z informacijami, ljudje ne bi bili zavedeni in ne zlorabljeni v imenu sponzorja nekih informacij.
Če ljudje ne bi gledali TV, ne bi bilo korona cirkusa in ne fašizma.

Živa cepiva včasih povzročajo hude reakcije. Človek je bolan skoraj tako, kot če bi se okužil po naravni poti.

Jaz sem tudi šla en dan po cepljenju v službo. Malo boleče mesto vboda, drugega nič. Popoldne pa kar naenkrat visoka vročina, ki je vztrajala celo noč. In sem naslednji dan ostala doma.

Živa cepiva včasih povzročajo hude reakcije. Človek je bolan skoraj tako, kot če bi se okužil po naravni poti.
[/quote]

Ta cepiva, katera sedaj testirajo, niso živa. Vsaj pravijo tako. Kdo bi vedel.

Cepivo ni ne živo in ne mrtvo.
Notri virusa ni.
Je pa koda za RNA program

Zato se tudi imenuje mRNA.
Torej to niti cepivo ni, temveč program za reprogramiranje naše RNA.

Kaj v resnici ta genski kodni vbrizg naši RNA naredi, nihče nima pojma.
Ne na krajši, ne na dolgi rok.
Kaj šele na naše potomce, če sploh se bodo.

Kaj je še v mRNA genski reprogram svoji?

PEG.
Koliko je nevaren?

https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

Kdaj se bo pokazala prava deformacija našega imunskega in genskega sistema, ter kako, si lahko le predstavljamo.

koliko si dobilo za tale tvoj zmazek, ti pa cepilo ja, malo morgen, se preveč bojiš za svojo rit in ne laži prosim.

Koliko je kaj in karkoli “obvezno”, cepljenje, testiranje in drugi posegi v naša telesa?

Je to “cepivo” sploh cepivo in zakaj je imenovano testno, ter koliko in kako morajo cepilci obveščati tesne osebe, kar tudi so, ker ima mRNA cepivo le status testno in kot tako le dovoljenje kot testno?

Vsak, ki se je pripravljen cepiti, mora biti obveščen, da je testna oseba in kot taka sprejema sam vsako odgovornost, če gre karkoli po zlu.
Je to res?
Nimajo testne osebe nobenih pogodb v testnem času in kot take prejemati odškodnine?

https://www.slovenskizdravniki.si/iniciativa-slovenskih-zdravnikov-o-cepljenju-proti-sars-cov-2-virusu/

Povsod v javnosti bi MORALO biti označeno, da so vse osebe, ki prejmejo mRNA genetsko kodo, testne osebe!
Ter kot take s proizvajalcem in dajalcem te testne kode mRNA podpisati pogodbo o medsebojnem sodelovanju in odgovornosti proizvajalca do njih.
Torej , ustrezno plačilo in nadomestilo v primeru smrti in/ali kakršnihkoli drugih stranskih pojavov.

Posebej vlada, minister za zdravje, ter NIJZ, bi v tem primeru morali VEDETI, da so OSEBNO kazensko ODGOVORNI za vsak spodrsljaj.
Kar tudi bodo.
Ker ta zločin, ki so ga in ga se izvajajo, ne bo nikoli zastaral.
Popolnoma vsak posameznik osebno bo odgovarjal za vsako zlorabo, ki se je in se še dogaja nad posamezniki in skupnostjo kot celoto.

Vsak posameznik in kot celota, bo lahko tožil, že lahko vloži vsako zlorabo v mednarodno organizirano skupnost za boj proti zlorabam glede kovid19 že sedaj.

V Velenju cel teden poteka cepljenje učiteljev. Verjetno niso imeli specialne serije cepiva, ki bi vplivala samo nanje.

Rekacije so bile tako hude, da nikogar ni bilo v dežurno ambulanto.

https://www.delo.si/novice/slovenija/zd-velenje-nobenega-ucitelja-ni-bilo-v-dezurno-ambulanto/

Ker pa učitelji pogosto precenjujejo svojo inteligenco, so pa spregledali, da statistično ni mogoče, da pri cepljenju stotin ljudi z isto serijo, možnost, da imajo zapleti tako skupno točko kot je lokacija službe, nična.

Kva balinaš z logiko, ki to ni. Če bi se dogovorili, bi se lahko npr glede testiranja. kakšen pa je to dogovor, če pa se greš cepit “cepec”. Nimaš koga kaj okrog prnest če si se pa že cepu, kar je je.
Kaj pa jim bo dogovor, če so storili, kar je nekdo želel? Dogovor bi bil logičen da bi preprečil , da storijo kar je nekdo morda imel v planu za njih.

Kera slama vam daje take logike, mokra al suha?

Ne mešajte cepiv, ker niso vsa enaka;

Pfizer / BionTech, Moderna – SO mRNA cepiva.
Johnson & Johnson je kombinacija DNA / adenovirus cepiva.

Astra Zeneca, Sputnik V, SInovac/CoronaVAC- so klasična vektorska cepiva.

Kva balinaš z logiko, ki to ni. Če bi se dogovorili, bi se lahko npr glede testiranja. kakšen pa je to dogovor, če pa se greš cepit “cepec”. Nimaš koga kaj okrog prnest če si se pa že cepu, kar je je.
Kaj pa jim bo dogovor, če so storili, kar je nekdo želel? Dogovor bi bil logičen da bi preprečil , da storijo kar je nekdo morda imel v planu za njih.

Kera slama vam daje take logike, mokra al suha?
[/quote]

Če najdemo dve razlagi pojava, ki sta enako verodostojni, izberemo tisto, ki je preprostejša.

Izolacije tega virusa iz bolnega človeka in potem danega v drugega človeka, da se potrdi da ta virus povzroča problem naj ne bi bilo. Torej na podlagi česa so torej ta cepiva, kako je lahko izdelano cepivo na nekaj če tistega sploh ni na ta način, da bi lahko preveril efekt na to.

mRNK cepivo naj bi vsebovalo informacijo za DNK.
Po domače, RNK se sprehaja po telesu opazi celice, ki se nepravilno sestavljajo, delijo in povzame informacije, jih nese do DNK, da ta zadevo urihta. Denimo A gre s T, C gre z G in nikoli drugače. To je zdrava celica, kar je drugače je nepravilno.

Kjerkoli v telesu imaš “frko”, rak itd. so celice mutirane, kar pomeni, da niso sestavljene po pravem redu. Vsak človek ima lasten kod DNK, torej individum. In za vsakega bi po logiki moral mu vzeti celice iz mutiranega sektorja, nezdravih celic, urediti, podati mesenger, infomacijo v rnk in to informacijo nazaj vnesti v telo, da jo dobi DNK, da lahko uredi tisto področje, kjer je mutacija. Pomeni individualno.
“Oni” pa so naredili mRNK se pravi podali infomacijo kar kao za vse ljudi na svetu za vse DNK je, kako? Katera informacija pa je to potem, ki jo želijo vnesti v ljudski DNK kar tako na povprek, naj bo človek zdrav ali bolan. Hm…

Daj no, ne bodi tak debilen trot in nehaj hujskati. Cepili s(m)o se včeraj tudi v Mariboru.
[/quote]
[img]https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.net/v/t45.1600-4/cp0/q75/spS444/c0.11.526.274a/p526x296/146422812_6235210702056_1911539521086722110_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=67cdda&_nc_ohc=3xw-kHecxHoAX-ehZKr&_nc_ht=scontent.flju1-1.fna&_nc_tp=31&oh=453b866bf3220a2110b939066128422b&oe=607149CC[/img]

New Report

Close