Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi igranja sem verjetno izgubila ljubezen svojega življenja

Zaradi igranja sem verjetno izgubila ljubezen svojega življenja

Ne vem ali so mi ta prepričanja vcepili v glavo starši, vzgoja ali so zrastla na mojem zeljniku. Sveto se držim pravila pri moških: obvoz sodelavci, obvoz poročeni, obvoz kurbirji, obvoz zasedeni, obvoz sedanji in bivši od prijateljic. Sem butasto prepričana, da ne bi bila srečna z nekom, ki je zapustil partnerko ali družino zaradi mene oz. da je nekoga prizadel zaradi mene, ker imam vcepljeno v glavo prepričanje, da ne moreš biti srečen, če gradiš svojo srečo na nesreči nekoga drugega.

Prišel je na mojo pot v trenutku, ko sem začela dvomit v vse kar sem vedno verjela. Z majhnimi in velikimi dejanji je postavil moj svet na glavo in me s tem prepričal, da obstaja to kar sem si vse življenje želela. Namesto, da se prepustim in delam na tem, da ga osvojim, pa proti svoji volji  na razumski bazi delam vse kontra. Naredi nekaj res zelo plemenitega zame, mu rečem samo vljuden hladen hvala namesto, da ga objamem in poljubim na lice.  Me pospremi, namesto, da se prisrčno zahvalim, mu očitam, da brezveze troši energijo zame. Me pričaka v meni ljubem vzdušju, namesto, da bi se mu vrgla okrog vratu, hladno ignoriram njegov trud in se naredim kot da sploh nisem opazila. Opazim, da si vedno pase oči po meni, ko sva skupaj, jaz se pa prav trudim, da ne bi izgledala zapeljivo in se obremenjujem s tem kaj naj oblečem, da mu majn padem v oči. Sem se od njega poslovila s hladnim hvala in srečno, srce pa se mi je sesuvalo v prah. Slišim za sabo žvenket ključev.  Vem, da je stopil do vrat in gleda za mano, ampak se ne obrnem nazaj in pospešim korak, da si ne premislim.

Danes bi lahko bila neizmerno srečna v objemu moškega s katerim bi si upala na konec sveta brez vprašanja kam me pelje, ker bi se ob njem vedno počutila varno in ker vem, da bi mu lahko popolnoma zaupala in se mu predala. Namesto tega pa se zjutraj zbujam sama v solzah ob misli nanj, ker pač moja glupa prepričanja morajo zmagat nad vsem.

torej sodelavec je v igri.  to ti mora odgovorit kakšna kompetentna ženska. kar bo težko. če je samki, ločen, in je problem da je sodelavec, pol jaz tuki ne vidim problema. veš kaj sme jaz že vse videl v vojski recimo. ojojojoj.  vojaknija zapeljevala vedno primerne vojake. enga pustila pred oltarjem, drugega tudi se je skori fental. od vseh pobrala neki dnar in pozornost. pol  jo je OVS  RAZKRINKAL, ker je preveč lagala in prijavljala, lažnive spolne napade.  so jo pol zjebali ampak vseeno.  hočem rečt, da če je samo to problem da je sodelavec, to ne sme  biti problem.

Ta tema je pa že bila nedolgo nazaj. Čeprav je datum današnji. 🙂

🙂 BRAVO moderatorji!

🙂

Odgovor na objavo uporabnika
moja glupa prepričanj, 10.12.2023 ob 13:17

Ne vem ali so mi ta prepričanja vcepili v glavo starši, vzgoja ali so zrastla na mojem zeljniku. Sveto se držim pravila pri moških: obvoz sodelavci, obvoz poročeni, obvoz kurbirji, obvoz zasedeni, obvoz sedanji in bivši od prijateljic. Sem butasto prepričana, da ne bi bila srečna z nekom, ki je zapustil partnerko ali družino zaradi mene oz. da je nekoga prizadel zaradi mene, ker imam vcepljeno v glavo prepričanje, da ne moreš biti srečen, če gradiš svojo srečo na nesreči nekoga drugega.

Prišel je na mojo pot v trenutku, ko sem začela dvomit v vse kar sem vedno verjela. Z majhnimi in velikimi dejanji je postavil moj svet na glavo in me s tem prepričal, da obstaja to kar sem si vse življenje želela. Namesto, da se prepustim in delam na tem, da ga osvojim, pa proti svoji volji  na razumski bazi delam vse kontra. Naredi nekaj res zelo plemenitega zame, mu rečem samo vljuden hladen hvala namesto, da ga objamem in poljubim na lice.  Me pospremi, namesto, da se prisrčno zahvalim, mu očitam, da brezveze troši energijo zame. Me pričaka v meni ljubem vzdušju, namesto, da bi se mu vrgla okrog vratu, hladno ignoriram njegov trud in se naredim kot da sploh nisem opazila. Opazim, da si vedno pase oči po meni, ko sva skupaj, jaz se pa prav trudim, da ne bi izgledala zapeljivo in se obremenjujem s tem kaj naj oblečem, da mu majn padem v oči. Sem se od njega poslovila s hladnim hvala in srečno, srce pa se mi je sesuvalo v prah. Slišim za sabo žvenket ključev.  Vem, da je stopil do vrat in gleda za mano, ampak se ne obrnem nazaj in pospešim korak, da si ne premislim.

Danes bi lahko bila neizmerno srečna v objemu moškega s katerim bi si upala na konec sveta brez vprašanja kam me pelje, ker bi se ob njem vedno počutila varno in ker vem, da bi mu lahko popolnoma zaupala in se mu predala. Namesto tega pa se zjutraj zbujam sama v solzah ob misli nanj, ker pač moja glupa prepričanja morajo zmagat nad vsem.

Stara tema….

Ne iščem izgovorov zanj. Nisem mu dala priložnosti, da bi mi lahko pokazal kaj vse bi mi lahko nudil in jaz njemu. Vem, da mu je bilo mar zame, še preveč, ampak sem jaz s svojimi glupimi odzivi vse zafrknila in ga odgnala iz svojega življenja. Vsak normalen bi prej ko slej obupal, ko bi uvidel, da za ves trud ni nobenega pozitivnega odziva iz druge strani.

Verjamem, da je veliko poštenih moških, ki bi me postavili za prioriteto v življenju, ampak je zelo malo verjetno, da bom naletela na takšnega, ki bi me videl v dušo tako kot on in mi uresničeval želje, ki sem si jih zamislila in mi jih sploh ni bilo potrebno izreči.

Take ljubezni je bolje izgubit! Niso nikoli pristne

moja glupa prepričanj, 10.12.2023 ob 14:05

Ne iščem izgovorov zanj. Nisem mu dala priložnosti, da bi mi lahko pokazal kaj vse bi mi lahko nudil in jaz njemu. Vem, da mu je bilo mar zame, še preveč, ampak sem jaz s svojimi glupimi odzivi vse zafrknila in ga odgnala iz svojega življenja. Vsak normalen bi prej ko slej obupal, ko bi uvidel, da za ves trud ni nobenega pozitivnega odziva iz druge strani.

Verjamem, da je veliko poštenih moških, ki bi me postavili za prioriteto v življenju, ampak je zelo malo verjetno, da bom naletela na takšnega, ki bi me videl v dušo tako kot on in mi uresničeval želje, ki sem si jih zamislila in mi jih sploh ni bilo potrebno izreči.

Si pač zafrknila. Američani rečejo: chuck it in the fuck it bucket and move on.

Koza nora

Še ena,ki se je zaljubila v poročenega.

Poročeni moški so pa res magnet za zenske

To si si pa sama kriva. Glej, takoj vzemi telefon, pokliči ga in mu povej, da ga ljubiš. Vrzi se mu v objem. Predno, najde drugo. Koza si resno.

In za kaj si to naredila?

Ženska ,če te je tako oboževal ,te obožuje še zdaj ne glede v kakšnem statusu je ,ti si na potezi odločil bo pa on.. 🤷‍♂️

Ja glej na koncu se itak vse sfiži. Tak al onak. Bolje prej kot kasneje.

Če je poročen, in  si se ti do njega obnašala tako, da mu nisi dala vedeti, da ga imaš rada , se bo itak umaknil. Zakaj bi vztrajal s tabo in izgubljal čas, če si neresna. Tudi ti se nebi ubadala s nekom, če ti ne bi vračal čustev, za katere si se trudila.

Graditi srečo na tuji nesreči res ne gre! Potegnila boš kratko!

Anonimno 7471, 10.12.2023 ob 17:00

Še ena,ki se je zaljubila v poročenega.

Poročeni moški so pa res magnet za zenske

Poroceni moški so magnet za čustveno poškodovane, motene ženske. Zdrave, psihično stabilne ženske pa poročeni odbijajo.

Ce misli resno bo že pocakal, lahko pa vedno potrkas na njegova vrata 😉 ce ze slisis zvenket kljucev 🙂 cisto ok je da se mu ne meces okoli vratu in slinis ko tisti oranžni polži brez hišice.

Je še vedno v vezi ali jo je že zapustil?

Sicer je res pusti poročene in oddane moške in si najdi še prostega. Kajti s takim dejanji res narediš sranje in težave družinam ali zaljubljenemu paru . Moskih je dovolj kamor pogledaš . Tako,da ne sedaj jamrati o neki izgubljeni ljubezni pa to.

Moj kuža., 27.12.2023 ob 08:03

Sicer je res pusti poročene in oddane moške in si najdi še prostega. Kajti s takim dejanji res narediš sranje in težave družinam ali zaljubljenemu paru . Moskih je dovolj kamor pogledaš . Tako,da ne sedaj jamrati o neki izgubljeni ljubezni pa to.

Zaljubljen par ne moreš ločiti s parimi pogledi… Niso ženske krive, če v paru ni ljubezni in moški rabi gledati naokoli.. Potem je pa vse ostalo krivo le moški ne. Saj nismo v vrtcu no.

Ti se nisi odrekla neki življenski ljubezni, ti avtorica si samo do ušes zatrapana v nekega tipa/sodelovca/prijateljičinega moža/al karkoli že je. Po nekaj mesecih strastne in vroče avanture se med poliže, realnost pa postane presneto kruta.

Zdej se pa postavi v vlogo moškega, ki je npr. tvoj mož/partner. Kakšen je občutek graditi neko življensko zgodbo/družino in hkrati imeti ob sebi tako partnerico, za katero ne veš, al ji bo čez 10 let, 5 let, ali že čez 3 mesece, še nekdo tretji, kot strela iz jasnega, uspel zmešati glavo.  No…in zaradi takih bejb, nas je vedno več raje samskih.

Danes je namreč lažje kot ženski ljubezen in iskrenost, zaupati lisici kurnik. Žal.

Pa lepe praznike vsem (=

B

Sploh ne razumem, v cem je problem. Kot da bi brala eno romanticno zgodbico, po kateri bodo posneli limonado k so vsi nesrecni…

En ti je vsec, delas se hladno, on te kao gleda, a vse skupaj ni nic…. Ja od nic bo res nic! Al mu pristopi in povabi na kavo al enostavno pusti in nehaj misliti nanj. Ce te gleda, se ne pomeni, da si mu vsec, mogoce je vse to le domisljija v tvoji glavi. Moski se bo res potrudil, ce bi mu bila vsec. Tako se gres pa igrice in delujes nezrelo, kar pa odbija. Bodi pristna in se ne igraj z njim, saj nimas zlate kot si marsikatera danes misli.

Stara skopirana tema.

Tosemjaz711, 27.12.2023 ob 17:27

Ti se nisi odrekla neki življenski ljubezni, ti avtorica si samo do ušes zatrapana v nekega tipa/sodelovca/prijateljičinega moža/al karkoli že je. Po nekaj mesecih strastne in vroče avanture se med poliže, realnost pa postane presneto kruta.

Zdej se pa postavi v vlogo moškega, ki je npr. tvoj mož/partner. Kakšen je občutek graditi neko življensko zgodbo/družino in hkrati imeti ob sebi tako partnerico, za katero ne veš, al ji bo čez 10 let, 5 let, ali že čez 3 mesece, še nekdo tretji, kot strela iz jasnega, uspel zmešati glavo.  No…in zaradi takih bejb, nas je vedno več raje samskih.

Danes je namreč lažje kot ženski ljubezen in iskrenost, zaupati lisici kurnik. Žal.

Pa lepe praznike vsem (=

B

Ne vem, po mojih izkušnjah se še težje zaupa moškim. 99% vas gre v zvezo s figo v žepu (beri: nepozabljeno bivšo, nedosegljivo ogledano sanjsko žensko ali preprosto zato, ker imajo že vsi prijatelji partnerko, pa je bila ta pri roki).

Ponuja se vam 10 prav fejst samskih tipov, pa noben ni ok. In potem v istem večeru in na istem žuru vse slinaste splezate na največjega vaškega je****, ki ima zapovrh vsega doma ženo, otroke, in cel bataljon ljubic. Ko vas ožame, pa “nas je 99% takih”, ane?  Ja, zelo poznana zgodba, z več ponovitvami kot film “Sam doma 2”  (=

Jaz vam ženskam ne verjamem več niti da je zemlja okrogla. Imam srečo Kolumba 😆

Pa me lahko do onemoglosti označujete za “zafrustriranca” in “človeka s problemi iz prejšnjih vez”. To je nekaj, kar gre namreč ženskam daleč najbolje od rok. Enkrat je dedc drogeraš, enkrat pretepač, tretjič deloholik, daaaaleč največkrat pa samo predober…in vam postane dolgčas. Skratka, ko zaserjete, v trenutku iz žepa vsujete 1000 izgovorov, zakaj je za vaša dejanja vedno kriv moški, ve pa naaaaajvečje žrtve. Drage dame, prišli smo v čase, ko so vrednote, norme in družina manj vredni, kot ena srbečica med nogami. In dokler bo to za vas igra, pričakujte, da boste še naprej izigravane in izigrane 🙃

New Report

Close