Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti zaradi izvršilnih odločb z sodišča če lahko zgubim službo

zaradi izvršilnih odločb z sodišča če lahko zgubim službo

d.dan

sem mati samohranilka z dvemi otroci in 600 eurov dohodka na mesec.živim v najemniškem stanovanju in se še nisem ločila.v glavnem za nazaj imam en cel kup neporavnanih storškov in ker moj bivši ne dela nikjer in mi ne da nič za otroke mi konstanto prihajajo sodne izvršbe na plačo in računovodkinja mi trga od plače kolikor pač zahtevajo.zanima me če lahko zgubim službo zaradi teh sodnih izvršb na mojo plačo,drugače sem pa pridna in vestna delavka.sem pa za določen čas sprejeta,zanima me če po zakonu mi lahko dajo odpoved zaradi tega?,,

hvala lp

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

To ne more biti razlog za odpoved pogodbe o zaposlitvi.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close