Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zaradi necepljenih se bo sesul zdravstveni sistem!

Zaradi necepljenih se bo sesul zdravstveni sistem!

Necepljeni imajo težji potek in spet bodo zasedali bolnišnice, ki bodo zato zaprte za druge bolezni! Stroka ne ukrepa, ker se boji glasne manjšine antivakserjev!

Odgovor na objavo uporabnika
zgledujte se po Franciji, 05.01.2022 ob 15:00

Necepljeni imajo težji potek in spet bodo zasedali bolnišnice, ki bodo zato zaprte za druge bolezni! Stroka ne ukrepa, ker se boji glasne manjšine antivakserjev!

V Avstraliji se dogaja nezaslišan teror policije in vojske nad prebivalci, ki ga zganja tiranska oblast. Izgovor je »borba« proti nevidnemu sovražniku, virusu covid-19. Teror represivnih organov je v Avstraliji dosegel višek v svetovnem merilu: suspendirane so vse človekove pravice, radikalno sta omejeni svoboda govora in gibanja, policijska ura od 21. ure zvečer do 05. ure zjutraj, strahovit pritisk na necepljene od izsiljevanj in odpuščanj do grobe diskriminacije in obveznega PCTja za vstop v trgovine. Najhujši pritiski se izvajajo po šolah, državnih in javnih službah, v zdravstvu ter na malo gospodarstvo, obrt in kmetijstvo. Že skupina nekaj ljudi na ulici je povod za takojšnje brutalno posredovanje policije, vsi protesti so najstrožje prepovedani, in organizatorji takoj končajo v zaporu. V zapore pa ne strpajo zgolj pobudnikov protestov, ki jih izsledijo, pač pa tudi vse oporečnike, ki si drznejo ugovarjati ukrepom oblasti. Policija postopa z ljudmi kot z živino. Obstoje številni posnetki neverjetno nasilnih prizorov, čeprav jih na spletu nenehno brišejo. Policisti streljajo z gumijastimi naboji namenoma v glave mirnih protestnikov, s škornji brcajo ležeče in brez vzroka pretepajo slučajno mimoidoče. Ljudje so tako ponižani in psihološko tako uničeni, da niso več sposobni upora. Zato so obupani Avstralci ustanovili državljansko pobudo Reignite Democracy Australia, iz katere so poslali poziv vsem prebivalcem sveta, da jim pomagajo: »Prijatelji iz vsega sveta, prisluhnite našim krikom na pomoč. Potrebujemo vašo podporo, zato vas prosimo, da 04. 12. 2021, ob 12. uri, organizirate proteste pred avstralskimi veleposlaništvi in konzulati, kajti mi ne smemo protestirati.« Gledal sem posnetek tega krika na pomoč – SOS Iz Avstralije, ki ga je ganljivo povedala ustanoviteljica Reignite Democracy Australia Monica Smit in bil pretresen. »Kaj ste storili moji prelepi deželi, deželi svobodnih ljudi, ki mnogim postala nova domovina? Sedaj hočejo številni Avstralci pobegniti iz tega pekla, in vas prosijo, da jim omogočite azil v svoji deželi.« je s tresočim glasom govorila mlada ženska in povedala, da se v novem svežnju »protikoronske« zakonodaje pripravljajo taborišča za »trdovratne upornike« in bodite pozorni »zakonita možnost«, da oblast lahko brez obrazložitve prepove volitve. Uf, to pa je na stežaj odprta pot v pekel popolne strahovlade. Vse kaže, da je Avstralija poligon za preigravanje najhujše tiranije in ne mislite si, da kaj takega ni možno tudi pri nas. Prav zato v tej kolumni navajam nekaj utemeljenih opozoril, ki prihajajo iz številnih svetovnih virov. Moramo prisluhniti kar zapoveduje temeljno rimsko in vsakršno pravo »Audiat et altera pars« (Poslušaj tudi drugo stran). Vse se vrti okrog ugotovitve: »Človeštvu je uspelo različico virusa gripe spremeniti v globalno zdravstveno krizo z vsiljenimi genskimi terapijami in življenjem v totalitarni državi s strogim nadzorom vsega in vsakogar.«

New Report

Close