Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi njegove neumnosti trpim jaz

Zaradi njegove neumnosti trpim jaz

Priznam, da sem bila neumna, ker mi je bil všeč en moški, ki se ga drži sloves, da se rad vrti okoli žensk. Nisva pa nič imela. Nedavno pa se je zgodil zaplet, ko sem skoraj potegnila ta kratko, čeprav s to zgodbo nisem imela ničesar. Namreč, ta tip je očitno kuril in osvajal neko drugo žensko, a se zadeva ni dobro zanjo končala (ne vem, ali je bilo kaj konkretnega med njima ali ne), nakar se je ta ženska spravila name. Sklepam, da ji je dajal lažno upanje (od drugih vem, da jo je osvajal), a se je potem umaknil.

Sprašujem se, zakaj se ženske spravljate na druge ženske in zakaj takih stvari ne rešite z moškim? On se bo že izvlekel, ker bo zopet nekoga izdal, da bo sebe rešil.

Si s komer se družiš. Vprašaj svojo sokokoš zakaj se nate spravlja. Verjetno iz istega razloga kot je bil tebi en bebo všeč. Ene pač nimate pameti. Ne vem kaj zdaj žrtev špilaš. Tako družbo držiš. Prostovoljno.

Kako točno lahko ti potegneš kratko, če nisi tiščala svoje radovedne intrigantske surle poleg in otresala gofljo?

Morda zato, ker ni tebe pojahal, ampak njo?
Kravetina.

Zanimivo tole…ena zdraharica se je prepoznala v tej zgodbi, pa ne mislim avtorice, ker je tako besno reagirala. Mačka zacvili, ko ji na rep stopiš.

Odgovor na objavo uporabnika
Kavalir, 21.04.2025 ob 10:53

Zanimivo tole…ena zdraharica se je prepoznala v tej zgodbi, pa ne mislim avtorice, ker je tako besno reagirala. Mačka zacvili, ko ji na rep stopiš.

A ti si pa zdaj izpadla zrelo? A ha ha ha ha

Mater da imate nekateri hude in resne skrbi…

Ženske, ki se ne pozanimate prej s kakšnim kalibrom imate opravka, ste si same krive. Ženske, ki prostovoljno ostajate s takim kosom budale in sodelujete v  njegovih dramskih krožkih, pa še toliko bolj. Nobena se mi prav posebej ne smili. Vse skupaj vredno Jerry Springer Showa. Jadno.

Daj še kakšno temo odpri, prosim. Danes, že po desetih zaporednih odprtih temah, vidim, da imaš kar navdih. Pa malo sodeluj v debatah no, da ne bo tako očitno.

New Report

Close