Zaradi panike prehladnega obolenja se znova obeta recesija
Resnično me zanima, kdo stoji za predimenzioniranjem tega problema. Mediji so seveda njegovo orodje, ampak kdo je za tem? Kdo bo imel od tega korist? Ker če pogledamo širšo sliko (vir: worldometer), je problem coronavirusa le kaplja v morje, saj je letos zaradi gripe po svetu umrlo že 97.841 ljudi, zaradi raka 1,6 milijona, za posledicami prometnih nesreč 271.000, 62.200 žensk pa je letos že umrlo med porodom. 15.300 ljudi je samo danes umrlo zaradi lakote. Ok, saj lokalno gledano je dobro, da se okužbe zajezijo, ampak vseeno pa se malo pretirava glede te korone.
Jaz za razliko od tebe sluzbo imam, oz. dve. Med drugim financiram tvoje morebitno zdravljenje. Ali pac ne, ce prehlad in pljucnico enacis. Bos ze odlezalo, a ne, budalo kretensko?
Nekateri se bomo izogibali stikov, ce bo to pomagalo JAVNEMU ZDRAVJU in delali od doma, da boste socialci lahko se naprej brezskrbno izlezavali in prejemali sredstva iz JAVNIH FINANC!
Vi se ukvarjate z recesijo, narobe svet. Kaj vam bo kapital, ko lahko umrete?
Ne poznam nikogar ,ki bi živel večno!
Če mi je namenjeno,da me pobere corona virus,potem mi je tako namenjeno. V nasprotnem primeru pa me čaka kakšen drugačen konec. Se ne obremenjujem s tem.
Vprašanje o recesiji pa je na mestu.
Kajti od česa pa boš živel, tudi če boš zdrav,če ne bo sredstev za to?
[/quote]
Od svojih rok, kot do sedaj. Nikoli nisem bil prisesan na državne jasli. Tako, da se mene recesija ne tiče popolnoma nič.