ZARADI RUPLA OSOVRAŽEN
http://24ur.com/novice/slovenija/zaradi-rupla-postal-osovrazen.html
osovražen? Z moje strani sicer ne. Izgubil pa ves ugled in kredibilnost. Navaden blefer. Mi takim rečemo Hoš*****.
Zanimivo kako je kriv Rupel…..ali ne bi bil boljši naslov teme:zaradi svojih dejanj osovražen???????
Nisem ga volila in me tudi razočrati ni mogel…..ampak je zanimivo….tako velike besede, toliko povzdigovanja v ibermenša, toliko ah oh in sploh…….sedaj pa je en Rupel kriv, da so se v črepinje razsule sanje njegovih volilcev……….
mah ne pretiravaj, sanje njegovih volivcev so bile drugje in tare Rupelček ne bo spodnesel vlade, brez skrbi, me pa čudi da je nekaterim vseeno, ker se je spet prerinil v vlado, pa nikoli ga ni nihče maral, kaj ima ta možic, kar drugi nimajo????
hja še Virant ga ne spoštuje zaradi njegoih preskokov, pa je bil z njim v vladi, zakaj bi ga morali mi?:)
Pahor je naredil napako in to se zaveda, prostovoljno ali ne tega pa ne bomo izvedeli!
evo koga jemlje v varčno vlado !:)))
————————————————————————-
>>>Pobeg iz New Yorka
Zanimivo je, da k varčevanju zavezani Pahor, ki zaradi kriznih razmer reprezentanco doma plačuje iz lastnega žepa, v kabinet jemlje vse prej kot varčnega Rupla. Nazadnje si je nekdanji zunanji minister pot na državne stroške privoščil septembra, ko se je udeležil zasedanja generalne skupščine OZN v New Yorku. Sobo v hotelu Hilton (Waldorf Astoria), ki stane 845 evrov na noč, so mu iz proračuna plačali vnaprej. A vseh nočitev ni izkoristil, ampak se je vrnil predčasno. Na ministrstvu sicer pojasnjujejo, da je šlo za zdravstvene razloge in je bil Rupel po predčasni vrnitvi doma deležen zdravstvene oskrbe. Neuradno smo izvedeli, da naj bi šlo za Ruplove težave s koleni, ki pa so proračun udarile tudi zato, ker si je minister za let od Frankfurta najel zasebno letalo. Zunanje ministrstvo je ta let stal 3.029 evrov, ker je zunanji minister varovana oseba in potuje z varnostniki, pa je preostali del stroška, ki znaša približno deset tisoč evrov, plačalo notranje ministrstvo.
In še dodajam, da je očitno izgubil na ugledu in zaupanju tudi pri drugih (Pahorja mislim)
“Slavko Ziherl, ki ga je vlada potrdila za generalnega sekretarja na ministrstvu za zdravje, razmišlja o odstopu, ker je premier Borut Pahor za posebnega zunanjega odposlanca imenoval Dimitrija Rupla. “V takšni vladni ekipi ni želel sodelovati,” so sporočili iz LDS. V stranki Ziherlovo odločitev obžalujejo in dodajajo, da so bili tudi sami začudeni nad imenovanjem Dimitrija Rupla na mesto odposlanca predsednika vlade Boruta Pahorja, vendar poudarjajo, da gre za “osebno odločitev predsednika vlade”.
Glede Ziherla:
Kako prav mu je prišlo, da se lahko izgovarja na Pahorja in Rupla, resnica je pa po mojem mnenju v dvomih glede dela. Pri Miklavčiču ni šale, baje je treba delat 100 in še 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ne vem, če lahko en človek, ki ima za sabo že kar nekaj let delovne dobe v prvi, občasno v drugi brzini, preklopi v četrto ali peto.
Hotel si napisati HOHSTAPLER! Napaka, Pahor je navadno PEZDE!!!![/quote]
Imaš prav, res sem hotela napisati HOŠTAPLER (piši kao govoriš). In strinjam se, res PEZDE je za Pahorja bolj primeren izraz.
Predvidevam, da ga bo Rupel kmalu odnesel. Prav mu je. Velika večina volivcev Pahorja na zadnjih volitvah ne bi volila, ampak šlo je za to, da je bilo potrebno zamenjati oblast. Pahor pa sedaj misli, da je veliki boss in to ga bo stalo njegovega položaja.
Hotel si napisati HOHSTAPLER! Napaka, Pahor je navadno PEZDE!!!![/quote]
Imaš prav, res sem hotela napisati HOŠTAPLER (piši kao govoriš). In strinjam se, res PEZDE je za Pahorja bolj primeren izraz.
Predvidevam, da ga bo Rupel kmalu odnesel. Prav mu je. Velika večina volivcev Pahorja na zadnjih volitvah ne bi volila, ampak šlo je za to, da je bilo potrebno zamenjati oblast. Pahor pa sedaj misli, da je veliki boss in to ga bo stalo njegovega položaja.[/quote]
Hej boss sem lahko samo jaz. Boste barbiko zamenjali s palčkom ali kar z lažnivcem?
Se strinjam s “po svoje mislečo”. Enostavno se je “posračkal” in na fin način zase odstopil Pahorja pa potunkal. Lahko bi navedel osebne razloge. Tako pa naj bi sebi ohranil dostojanstvo. Malo morgen. Pa nisem volivec te vlade, je pa umazano.
Koliko je še takih v vladi, ki vase dvomijo. Če so, je bolje, da naredijo odstop čimprej, kot pa, da delajo zanič.
Ali se še spomnite, da je Grims rekel, da bodo v sedanji vladi imeli podtaknjene svoje ljudi. Seveda se je že začelo, mi pa mislimo, da je Pahor zavozil. Sem slišala, da ima Janša v žepu neke podobice, ki bi kompromitirale Pahorja, tako da bo / seveda če bo mandat zdržal/ to vlado vodil Janša. Je pa nekaj, pri izsiljevalcih se ne konča, plačuješ, pa plačuješ, pa nikdar konca. To bo še eno veliko sranje. Desnica vedno najde kakšno malenkost proti vladi B.P. da nam mečejo pesek v oči. No, pa saj nismo tako neumni, ali ne?
Seveda najbolj napadamo tisti, ki smo ga volili, saj smo tudi najbolj prizadeti, da ga nismo prej spregledali. Vi pa uživate!!!Kaj tudi ne bi, saj dela tako, kakor je všeč desnici. Jaz tudi ne bi penila, če bi JJ delal tako, kot je všeč levici, pa žal se ni nikoli zmotil. No, pa saj se tudi BP ni zmotil, dela pač tako, kot je všeč desnici. No verjemi mi, da se tudi mi ne bomo nikoli več zmotili.Seveda pa s tem ni rečeno, da bomo volili po vaših željah, to pač desničarji ne bodo dočakali.
Ja, ja, seveda. Da bo vsakemu od 2 milijonov Slovencev prav vsaka poteza vlade prav, tega ni mogoče pričakovati. A je na tej Zemlji sploh kdo, ki bi vam ustrezal? Jasno, da ne, ampak nekaj tolerance pri odločitvah vlade in politikov pa mora biti. Drugače pa bi bilo verjetno najboljše, da bi pač sami vladali. Začne se v lastni duržini, potem pa dalje.
No, kocinca nekaj bi ti povedala. Kar se dveh milijonov ljudi tiče /mednje šteješ tudi dojenčke/ bi rekla tole. Med temi 2 milijoni je kar nekaj stotisoč ljudi, ki misli enako kot jaz. Da meni ni treba vladati sem izkoristila ustavno pravico, da po možnosti izvolimo ljudi, ki bodo zastopali interese nas navadnih zemljanov. Ker pa je bila naša večinska želja, da se zamenja stara garnitura, smo volili druge ljudi.
In zakaj me imenovanje Rupla tako moti. Ko je zmagal nasprotni pol, sem rekla. Hvala bogu, Rupel bo letel.Pa ni. Ostal je na drogu in čaka, kdaj bo BP posral.Z BP ne mislim njega osebno, ker njemu je pač vseeno, ampak nas, ki ga nismo volili. Pa lep dan ti želim, kocinca!
Še enkrat bom napisala: kako si predstavljate, da bo prav vsakemu volivcu prav vsaka poteza vlade všečna? Potem bi morali za vsako odločitev narediti kar referendum.
OK, nekaj ti je primerno, nekaj se ti zdi mimo, ampak kritikastrstvo za čisto vsako zadevo je pa res značilnost Slovencev.