Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZARADI RUPLA OSOVRAŽEN

ZARADI RUPLA OSOVRAŽEN

Rop-ček, sam presvitli Rop-ček.Se je začel sliniti v ospredje.

hja meni je bolj zanimivo, da ste tisti, ki ste pred volitvami tolkli čez njega sedaj tiho!:)[/quote]

He ninej, kaj bi govoril ko pa sam preljubi Pahor dela tako lepe stvari, da se vi , njegovi volilci, še najbolj razburjate čez njega. Le zakaj bi se matral.

Kocinca, mislim, da to ni “kritikarstvo za vsako zadevo”. Ali si me že zasledila, da bi kdaj kritizirala kar počez. Zdi se mi, prav tako kakor tebi, da to ni umestno. Samo to, kar pa je sedaj naredil Pahor kljub revoltu ljudi, je pa malo preveč. Sicer pa se mi zdi, da bi se v marsičem strinjali, če bi se bolje poznali, kljub temu, da sva vsaka na svojem bregu. Pa lep dan in še mnogo čvekov ti želim.

hja meni je bolj zanimivo, da ste tisti, ki ste pred volitvami tolkli čez njega sedaj tiho!:)[/quote]

He ninej, kaj bi govoril ko pa sam preljubi Pahor dela tako lepe stvari, da se vi , njegovi volilci, še najbolj razburjate čez njega. Le zakaj bi se matral.[/quote]

hja še dobro da ga nisem volila, sicer pa a nisva že enkrat o tem debatirala, kako se bova morda ujela, ko bomo dobili novo vlado, pa mi nisi verjel!!!:)

Saj so ga volili, zdaj ga pa imajo. Meni je žal za Slovenijo, ker to ni dobro.

Boss, a ti veš zakaj se razburjajo? Zato, ker so užaljeni in prizadeti, ker so ga porivali naprej in sedaj se vidi, da so ga na volitvah “usral”, ker jim dela sramoto. Osebno so prizadeti in jih je kar malo sram, pa to kažejo na tak način, da se razburjajo. Dobesedno so ga porinili in prisilili, da je sedaj to kar je. Pahor jim je samo ustregel. Mar bi bil predsednik države. To, ne pa ta Josip pa Jovanka.

ma dej nehej, če bi bili osebno prizadeti ne bi sami pisali in opozarjali na njegove napake. To pravico imajo najprej tisti ki so volili vse vladne stranke. Omogočili smo jim vladanje in sedaj lahko zahtevamo kar so obljubljali.

itak ste pa vseskozi govorili, da Pahor ne bo vodil vlade, ampak bodo ljudje iz ozadja, ja kje so sedaj ti ljudje, razen Golobiča, ki hvalabogu dela po svoje!

nevem zakaj je tako težko razumet, da nestrankarski zahtevamo od vsakega korektno vodenje in ne zaupamo na slepo, pa mislim da tudi levo usmerjeni tako razmišljajo, le desnim nekako to ne gre v glavo, zakaj????

Pa kaj si ti, slepa in gluha? Ne samo Golobič, še marsikdo v sedanji koaliciji dela po svoje. Vedno sem govoril, da je Pahorja škoda. Kot bi vrgli ovčko med volkove. No, saj za Boruta mi ni žal, zakaj me pa ni poslušal! Mi je pa žal, ker se bo meni, kot sem predvideval, naslednja tri leta slabše godilo kot se mi je zadnja štiri.

Nisem našel prave primerjave. Se strinjam “kot bi ovčko vrgel med volkove”. Tudi mene bi lahko poslušal, ker sem mu privoščil, da bi bil predsednik vlade. O tem sem že večkrat takrat napisal, ko je bilo aktualno. Mislim, da je pričetek konca stranke SD v tej obliki, ki je sedaj.

Misliš verjetno države?

Tudi jaz bi mu privoščil lani. Pa so ga v stranki izigrali, saj jim je bilo jasno, da brez njega ne bi dosegli niti praga za vstop v parlament.

Ja, predsednik vlade, hvala.

Pa kaj si ti, slepa in gluha? Ne samo Golobič, še marsikdo v sedanji koaliciji dela po svoje. Vedno sem govoril, da je Pahorja škoda. Kot bi vrgli ovčko med volkove. No, saj za Boruta mi ni žal, zakaj me pa ni poslušal! Mi je pa žal, ker se bo meni, kot sem predvideval, naslednja tri leta slabše godilo kot se mi je zadnja štiri.[/quote]

ne nisem ne slepa in ne gluha, zame zaenkrat dela napake le Pahor, očitno hoče dokazati da je veliki boss, ali pa je vmes kaj drugega!:)

Kakšno napako pa je doslej naredil? Razen, da se je na vašo zahtevo odpovedal odpovedal sodelovanju z SDS-om nisem opazil, da je po volitvah naredil kaj narobe. Pred volitvami pa ja, ampak vi ste ga vseeno izvolili, zdaj ste pa za mene čisto navadni izdajalci. Človeka ste spravili na oblast, zdaj pa pljuvate po njem. Sram vas bodi, celo mi smo boljši od vas. Joj,joj,joj, Slovenija, kam ploveš!!!

Ojoj, ojoj, popravek, ja predsednik države. No to je pa moja napaka na napako, ni pa pomembna za Slovenijo.

Ja, tole je pa res napaka, seveda je pomembno za Slovenijo. Veš koliko več našega denarja zapravijo samo za polete???

hja vzel je odsuženega Rupla, ministrom dal najvišjo možno plačo, najprej odstavil Logarja, potem ga je hotel zase (pa je Logar hvala bogu pametnejši), hotel razširiti vozni park poslancev, ne zahteva odgovorov na temo Patrija od Erjavca, no toliko za enkrat.

Ni problem BP…problem so volkovi, ki ga obkrožajo…….naj se še tako trudi, mu lastni ljudj mečejo polena pod noge…..

Ala mu vera za ministrico za obrambo, ker ona je res v stanju prevetriti situcijo na ministrstvu, ki ga vodi……

Volilci niso več tako naivni, kot so bili npr. pred desetimi leti……..vedo, da za predsednikom vlade stojijo ljudje, ki vlečejo nitke, s katerimi želijo voditi svojega šefa….na njem je ali jim bo to dopustil…..zaenkrat kaže zobe, samo bojim se, da ne zna gristi:(((

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ma daj, šef je postal zato, ker ga je tja postavila njegova stranka in če je komu odgovoren je to najprej svoji stranki, potem koaliciji in nato volivcem!

….kako zanimiva preobrazba volilke BP……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/12/rupel_anketa.aspx

klovni

Rupel še daleč ni odslužen ampak zaslužen, ministri naj kar imajo dobro plačo, pa zaslužijo jo naj, Logarja so odstavili jastrebi, Pahor še vedel ni, kaj se mu dogaja in mu je kar sapo zaprlo, ko je spoznal, da sem imel jaz prav, vplivni poslanci so se vedno vozili z dobrimi avtomobili, Erjavec pa nima kaj odgovarjati, saj ni bil edini obrambni minister v prejšnjem mandatu. Eden (ena) od njih si bila s svojimi sugestijami tudi TI.

hehehe, kakšna preobrazba???

res,da nisem volila BP, sem pa stranko, ki je v vladi, pa vseeno, vedno sem govorila, da bom opozarjala na napake tudi nove vlade, pa mi niste verjeli, vaša stvar. (celo plačevali so me za moje pisanje, me sedaj plačuje JJ-a???)

moj glas je veliko vreden in tega se naj zavedajo vsi, ki želijo vladati v naši preljubi Sloveniji. Ne razumem pa tega, da se nasprotniki Pahorja (ki so ga pred volitvami kamenjali), tako zelo čez noč spremenijo in vzdihujejo ob vsaki njegovi potezi, kot da doživljajo orgazem!:)))

veš kaj mik, ko je JJ-a vzel Rupla v valdo in ga postavil na položaj zunanjega ministra je bilo veliko negodovanja in nestrinjanja, seveda ne toliko kot pri Pahorju, ker je JJ-a avtoriteta (ikona), ki se ga ne sme povozit.

Evo ti še en link, pa si malo preberi, kaj so zahtevali in kaj smo obljubili Natu!

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042228184

Tvoj glas je veliko vreden?????
No, 1/ približno 1.200.000 je toliko vreden kot vsi ostali.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

He ninej, kaj bi govoril ko pa sam preljubi Pahor dela tako lepe stvari, da se vi , njegovi volilci, še najbolj razburjate čez njega. Le zakaj bi se matral.[/quote]

hja še dobro da ga nisem volila, sicer pa a nisva že enkrat o tem debatirala, kako se bova morda ujela, ko bomo dobili novo vlado, pa mi nisi verjel!!!:)[/quote]

Ujela v kritiki, že mogoče. Problem je le ta , da ga vi sedaj na veliko kritizirate zaradi kadrovskih menjav namesto da bi ga zaradi njegovega nedela. Do sedaj ni naredil nič pa bi zaradi prihajajoče krize moral imeti že načrt ne pa da bo ustanovil nov odbor, ki bo odločal o potezah za rešitev krize. Poba se je zaplezal.

hja a nisi prebral teme v kateri ga kritiziram tudi zaradi njegove varčnosti, pa njegovi želji po razširitvi avtoparka za poslanske skupine. Hja zaenkrat so to njegove najbolj vidne napake, bomo videli v nadaljevanju, kje ga bo še sral!:)

Rupel še daleč ni odslužen ampak zaslužen, ministri naj kar imajo dobro plačo, pa zaslužijo jo naj, Logarja so odstavili jastrebi, Pahor še vedel ni, kaj se mu dogaja in mu je kar sapo zaprlo, ko je spoznal, da sem imel jaz prav, vplivni poslanci so se vedno vozili z dobrimi avtomobili, Erjavec pa nima kaj odgovarjati, saj ni bil edini obrambni minister v prejšnjem mandatu. Eden (ena) od njih si bila s svojimi sugestijami tudi TI.[/quote]
mik,
za kaj pa je Rupel, po tvoje tako zaslužen? Ne vem, ne vem, bolj grebator je!

A Pahorju je pa kar sapo zaprlo, si bil ti poleg njega v tistem hipu?:-) Kdaj je pa spoznal, da si imel ti prav? Zakaj ga nisi preje obvestil na “jastrebe”:-)
drugič se preje pobrigaj in ga obvesti pravočasno.:-)
Saj priden si, pa še premalo:-) pisal si danes že ob 06:20, jaz sem se še enkrat obrnila.:-)

Si pa z vsem na tekočem, čisto od blizu.:-)

Pa dej si mir, saj si v penzionu, a ne?

New Report

Close