Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zaradi starejših stoji cela država

Zaradi starejših stoji cela država

[img]https://media.tenor.com/images/c653d014acbb5fe4b9758908a9ff5206/tenor.gif[/img]

Ves kaj ti povem. Moj tast ima 1500€ pokolnine, tasca 550€. Niti centa ne dasta vnukom, nic iz vrta, kuhanega kosila. Preden se je zacelo to z virusom nista sla nikamor, ker sta tok skrta do sebe (in drugih) da je joj. Zdaj v casu krize pa radovedneza okol hodita. Od trgovine do trgovine in v vrsti cvekata in obirata uboge trgovke, ces, da so brez mask itd, itd. Stroskov imata zelo malo, kredita nic. Zakaj zdaj onadva rabita povisico? Tudi moja dva starsa sta v penziji in tudi onadva ne dasta nic od sebe. Skupaj imasta nekaj cez 1500€ penzije. Jaz samozaposlena. Izpad prometa v tem casu 70-80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Kdo bo pa meni dal? Pa ne mi zdaj nabijat, da sem slaba, ker nimam nic prihrankov. Imam. Za 1,2 meseca. Pa tu so se socialci. Ze tako, jih nasa ljuba drzava ujcka in podpira, zdaj jih bodo pa se nagradili z dodatkom. Tok sem jezna, ko poslusam naso vlado, da me bo razneslo😡😡
[/quote]
Če nič ne dobiš, si sama kriva. Verjetno si poznala le grabljice, pa so dvignili roke. Zdaj, ko nimaš več kaj grabiti, pihaš od jeze. Pa foušarije se znebi, boš boljše spala.

Če bo šlo tako naprej ne bodo tudi evra penzije dobili. Kar uničujte gospadarstvo še naprej, uničili boste same sebe.

Ves kaj ti povem. Moj tast ima 1500€ pokolnine, tasca 550€. Niti centa ne dasta vnukom, nic iz vrta, kuhanega kosila. Preden se je zacelo to z virusom nista sla nikamor, ker sta tok skrta do sebe (in drugih) da je joj. Zdaj v casu krize pa radovedneza okol hodita. Od trgovine do trgovine in v vrsti cvekata in obirata uboge trgovke, ces, da so brez mask itd, itd. Stroskov imata zelo malo, kredita nic. Zakaj zdaj onadva rabita povisico? Tudi moja dva starsa sta v penziji in tudi onadva ne dasta nic od sebe. Skupaj imasta nekaj cez 1500€ penzije. Jaz samozaposlena. Izpad prometa v tem casu 70-80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Kdo bo pa meni dal? Pa ne mi zdaj nabijat, da sem slaba, ker nimam nic prihrankov. Imam. Za 1,2 meseca. Pa tu so se socialci. Ze tako, jih nasa ljuba drzava ujcka in podpira, zdaj jih bodo pa se nagradili z dodatkom. Tok sem jezna, ko poslusam naso vlado, da me bo razneslo😡😡
[/quote]

Enako, tako sem jezna, besna, ker bodo uničili vse kar je dobro, ket čez par mesecev ne bom mogla nahranit otroke, ker nam bodo z….celo gospodarstvo s tem j….virusom, ki ni nič druzga kot en nov virus, ki ga bo potrebno preboleti. Stare in bolne dajte v karanteno, nas pa pustite, da še naprej opravljamo delo, da bomo preživeli mi,naši otroci, da bo država imela denar, da bo za zdravstvo in penzije. Ker to kar delajo,bo polim, katastrofa na celi črti.

[/quote]

Pusti upokojence, oni so svojo penzijo, za razliko od tebe ZASLUŽILI. Pa tudi, če imajo 2.000 penziona na osebo. Tudi socialce pusti pri miru. Verjemi, da ne želiš biti na njihovem mestu.

Itak ti pa zdaj 3 mesece ne bo treba plačat prispevkov. Torej ti jih bo plačala naša ljuba država.

Če bo šlo tako naprej ne bodo tudi evra penzije dobili. Kar uničujte gospadarstvo še naprej, uničili boste same sebe.
[/quote]

Kdo je vplačeval 30-40 let. Oni so si svojo penzijo zaslužili, so je že vplačali v preteklih desetletjih. Ti le glej, da boš tudi ti pridno vplačeval in si jo zaslužil

Enako, tako sem jezna, besna, ker bodo uničili vse kar je dobro, ket čez par mesecev ne bom mogla nahranit otroke, ker nam bodo z….celo gospodarstvo s tem j….virusom, ki ni nič druzga kot en nov virus, ki ga bo potrebno preboleti. Stare in bolne dajte v karanteno, nas pa pustite, da še naprej opravljamo delo, da bomo preživeli mi,naši otroci, da bo država imela denar, da bo za zdravstvo in penzije. Ker to kar delajo,bo polim, katastrofa na celi črti.
[/quote]

Če ne moreš prežvet tako, da si pol leta doma, potem si nekaj delala zelo narobe. Imaš različne možnosti, od raznih pomoči, prostovoljstva, do dela tudi v tem krizem štabu, lahko pa greš tudi pomagat zdravstvenim delavcem. Pa boš zaslužla in bo dovolj za preživetje.

Egoist,
predlagam poboj vseh penzionistov.
Eliminacijo vseh, ki niso bili sposobni študirati kaj pametnega in si posledično najti dobre službe, pa so zato odprli s.p. ali pa so jim njihovi starci odprli d.o.o. Prispevke, da o davkih ne govorim jih bore malo zares plačuje.
Vse, ki imate otroke poklicati na zagovor. Kdo bi bogu in vragu v ta svet še rojeva otroke? Neodgorneži! Imejte jih samo, če jih lahko spravite do kariere in naprej brez socialnih transferjev, butlov je že tako preveč.
In tako naprej. Javna uprava, politiki, kulturniki, socialci, klošarji, kriminalci, pedofili ( te pa res lahko), farji, sponzoruše, invalidi, bolni, zdravi, lepi, leni ….
Đizus, povejte mi samo, kdo bo počil tazadnjega? Se bo moral sam?

Ti si butasta. Ali misliš, da v času, ko cel svet stoji, bo pa stanje v Sloveniji normalno. Pa če bi bili vsi imuni, kje boš dobil surovine, sestavne dele, transportne poti so prekinjene itd. Komu boš prodajaj, kako boš to spravil do kupcev, kaj ti pomaga, če bi naša pošta delala normalno, če je v drugih državah kaos?
Ej, nismo Severna Koreja, vse je povezano. Daj ti egoist, pošlji svoje ta stare v plinsko celico in ne sili nas ljudi, da bi zaradi posameznih egoistov postali eksekutorji lastnih staršev.
Veš, eni jih imamo radi.

New Report

Close