Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zaradi te neumne Katje ne gledam milijonarja

Zaradi te neumne Katje ne gledam milijonarja

Katja mi ni moteča. Lahko bi tudi brez nje. Mario je dokaj o.k. Moti me le to, da se tako narejeno smeje ( nič spontanega ni). Še najboljši je bil v oddaji Moja Slovenija. Tudi sama oddaja (sicer tudi licenčna) je bila za moj okus ena boljših v zadnjih 20 letih. Naj jo zopet uvrstijo. Jockerja pa tudi če pustijo.
Bobovnik ni dober. Sem malo upala, da bodo za 2. sezono izbrali koga drugega.

Katja je vec kot super . Zabitim kmetauzem gre na zivce ker je inteligentna zenska

Po tvoje inteligentni ljudje ne morejo biti zoprni, antipatični, odbijajoči?

Katje sploh ne poslušam, čim ona spregovori, grem kaj drugega gledat, na primer MON:) Ko ona konča, pa nazaj na Jokerja.

Mene Katja ne moti !!! Moti me tonska – glasnostna neusklajenost!!! Da je vsiljivo osladen Galunić, to drži da bolj DRŽATI ne more. DERE SE, ne razumem kako režija ali tonski tehnik ne uskladita raven glasnosti. Zakaj bi Katji jemali primernost, le glasnejša naj bo. Hallo tonski tehnik nehaj spati. Zavedajte se da gledajo – poslušajo prizadeti po sluhu. Galunić je verziran, primeren kot voditelj, ČE se sam ne utiša naj ga utiša tonski tehnik

New Report

Close