Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaradi zdravja bi morala nehat kadit pa ne morem, ker moj partner kadi

Zaradi zdravja bi morala nehat kadit pa ne morem, ker moj partner kadi

Po 21 letih kajenja imam spremembe na pljučih. Poskušala sem prenehati s kajenjem pa bi mi uspelo le, če bi tudi moj partner nehal pa tudi on ne more.
Obljubil mi je, da bo nehal zaradi mene. Sedaj pa pravi, da v moji prisotnosti ne bo kadil, bo pa kdaj pa kdaj kakšnega prižgal, če mu bo zapasalo.
Mislim. da me ne ljubi dovolj. Če bi me, bi naredil tudi to zame, da se odpove cigaretom.
Kaj bi vi naredili?

Le kaj ta tvoj grozni partner počne, da te ne ljubi? Te vsak dan zapre zveže in moraš prisilno pokadit 2 škatli? Ti tlači čike v usta? Te izsiljuje in grozi, da se ti bo kaj zgodilo, če boš kadila?

Na tvojem mestu se ne bi nič sekirala. Naravna selekcija je najboljše zdravilo za kure, ki ne zmorete prevzet odgovornosti za svoja patetična dejanja. Usput si mogoče še lahko priznaš, da je tvoje življenje ničvredno in boš raje umrla za rakom, kot da bi nehala kaditi.

Le kaj ta tvoj grozni partner počne, da te ne ljubi? Te vsak dan zapre zveže in moraš prisilno pokadit 2 škatli? Ti tlači čike v usta? Te izsiljuje in grozi, da se ti bo kaj zgodilo, če boš kadila?

Na tvojem mestu se ne bi nič sekirala. Naravna selekcija je najboljše zdravilo za kure, ki ne zmorete prevzet odgovornosti za svoja patetična dejanja. Usput si mogoče še lahko priznaš, da je tvoje življenje ničvredno in boš raje umrla za rakom, kot da bi nehala kaditi.[/quote]

Razberem, da si nekadilka?

Iz česa?

Si mnenja, da so čisto vsi kadilci tako neumni, da obtožujejo svoje partnerje, da jih imajo premalo radi, ker se niso sposobni otrest zasvojenosti?

Želela bi, da bi oba nehala. Ja, pa tudi mislim, da bi moral nehat zaradi mene, če me ljuibi. Tudi to bi moral zame naredit.

Ah, ja. In jaz si želim, da bi zadela jackpot. Ker ga še nisem, je ziher moj kriv, ker me ne ljubi.

Včasih se mi res smilijo moški, da imajo take kure doma, čeprav so si sami krivi… Najbolje, da ga zapustiš, ker je zagotovo kriv tudi za to, da se zemlja vrti.

Naj uganem. Naslednja tvoja želja bo, da skoči s stolpnice. Sicer te ne ljubi dovolj.
Za božjo voljo. Omejil bo kajenje. V tvoji prisotnosti ne bo kadil. In ti zdaj boga reva ne boš mogla nehat, ker boš vedela, da pa on vendarle za kakšnim vogalom sem ter tja prižge tist nesrečen čik ??? Ja prav smiliš se mi.

Lp, Margot
(kadilka, partner že več kot 10 let ne kadi)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ampak maš prav, zaradi ljubezni do tebe bi moral popolnoma prenehat, če bi te ljubil tako čisto iz srca, bi to brez problema naredil. Namesto cigareta bi potem v nadaljni dokaz svoje ljubezni rajši pesti uporabil.
Malo narobe si si predstavljala v dobrem in slabem skupaj, kajne?

Ne bodi vendar tako otročja.

Daj ne bluzi s takimi bedarijimi. Po 21 letih imaš ti neke druge spremembe, ne le ne pljučih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close