Najdi forum

Zardevanje

Hvala za vaš dogovor – tudi za sosednjo temo. Zanima me, koliko časa potem “zdrži” krema? Ali je potrebno obnavaljati nanos? Ali je dovolj, da si jo npr. zjutraj naneseš na obraz, mogoče čez še kakšen lahek puder, in je to to za cel dan ali kako?
Vsekakor bi poskusila vašo novo kremo, bom pa prej poklicala.
Hvala za dogovor.

Hey,

Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj vprašal in sicer me zanima ali lahko izdelek kozmetike matis naročim tudi prek telefona in mi ga pošljete po pošti ali je za nakup potrebno priti v vaš salon ?

Lp

Jaz imam tudi že dlje čase probleme z zardevanjem, zanimivo pa, da se mi to pojavlja šele po 20 letu starosti. Vidim, da je velik krivec kofein, zato sem omejila pitje kave na eno na dan. Zdaj sem si kupila tole kremo Eucerin, ki je videt perfektna tudi zgolj s kozmetičnega vidika. Zelo kvalitetna krema, sicer precej draga, a če bo pomagalo proti rdečici, denar ne bo stran vržen….

Pa še po mojem zagotavlja tale krema boljšo nego kože kot cenene kremice po par evrov.

Po enem mesecu uporabe kreme Eucerin- anti rose, proti rdečici, je zardevanje praktično izginilo! Neverjetno, po toliko letih sekirancije zaradi rdečice, da ti življenje spremeni ena zelena krema in ti povrne samozavest! Vsem več kot toplo priporočam!

Pozdravljeni vsi skupaj:)!

Ker imam doma celoten paket Eucerin proti rdečici (ANTI-ROSE), popolnoma nov, še ne uporabljen, ki mi v bistvu ne koristi (nimam težav s tem, dobila sem ga kot darilo), ga prodajam. Cena dnevne je v lekarni nad 15€, nočna stane še malček več, stik-korektor pa okoli12€.
Jaz celoten komplet prodajam za 30€.
Če koga/katero zanima, naj me kontaktira na mail: [email protected]

Lep pozdrav:)!!

Pozdravljeni vsi skupaj:)!

Ker imam doma celoten paket Eucerin proti rdečici (ANTI-ROSE), popolnoma nov, še ne uporabljen, ki mi v bistvu ne koristi (nimam težav s tem, dobila sem ga kot darilo), ga prodajam. Cena dnevne je v lekarni nad 15€, nočna stane še malček več, stik-korektor pa okoli12€.
Jaz celoten komplet prodajam za 30€.
Če koga/katero zanima, naj me kontaktira na mail: [email protected]

Lep pozdrav:)!!

živijo.jst s tem ne morm več zardim za vsak pranen nič.teve probleme mam že kakih 8let in zmiri hujši je.nevem če kdo kej reče takega ratam redeča,če gre kdo mimo mene ratam rdeča-tko ne more it naprej.dej pomagi te mi mal.k res nevem kaj nardit.sej res de je simpatično sploh k ti kdo reče”kok si simpatična k si postala rdeča” sam ni pa zmiri tko.kadar sem ku rak res ni lepo k se mi zdi da mi bo šla para skoz uha vn.obup uglaavnem.hvala za nasvete in pomooč

ej, pisi mi na [email protected]
tudi jaz imam enake probleme, če se pomeniva bodo morda manjši!

tle pišete da se da to rešit samo z pudri kaj pa fantje
mi pudra nemoremo uporabljat kreme sem uporabljau vendar ne pomaga sem pa slišau za operacijo o kateri lahko zveste več na http://www.viva.si/clanek.asp?id=918
drugač za fante itk drugo niti ne pride v pošteu ker pudre ne uporabljamo,kreme ne pomagajo.

a ste vse kreme že sprobal?

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Tomaž

Sam imam pravtako probleme z zardevanjem in to v službi,vdružbi, ko srečam prijatelja ko ga žedovgo nisem videl,ko sepogovarjamskakšno lepo punco in so zraven še drugi.
Preveč seobremenjujem kaj si drugi mislijo o meni.
Sploh najhuje paje ko ti sodelavci rečejo lej kok si zardel in si nemorš čisto nič pomagati.
Za ženske je nekoliko lažjesaj obstajajo pudri kaj pa za moške?

Svetujemo kremo, ki v večini pomaga, če bi želel probati, se lahko oglasite in prosite za Climatis kremo.

lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Moj problem je mal bol kompliciran.. Sem precej svetle polti in tud sonce me samo po obrazu TAKOJ opeče ne glede na to kako ga zaščitim.. Že ob manjši telesni aktivnosto, da mi je mal vroče, se sklonim nekej pobrat/zavezat čevelj, moram kej naglas brat skratka se znajdem v situaciji ali s kom zarad česar mi je neprijetno, spijem kozarec vina.. Skratka za vsako malenkost.. Zardim je milo rečeno – ratam rdeča v lica kot paradajz! Čelo, brada se nikoli ne pobarvata, lica so ŽIVO rdeča in okol oči mam bele kolobarje.. Najhujše pa je, da to ne traja zgolj nekaj minut.. Npr. Ko bom s tal pobrala nekaj (hipno dejanje) bom kot paradajz še naslednjih 15 minut.. Pudra ne uporabljam, včasih BB kremo a glede na to da moram uporabit najsvetlejši ton to ne uspe prekriti moje žive rdečice.. Stvar je res neprijetna in ni samo psihičnega izvora.. Postopek operacije je precej strašen.. Kaj mi predlagate vi? Obstaja kakšno res učinkovito sredstvo za prekrivanje?

Kvaliteten puder bi b

Kvaliteten puder bi bila dobra resitev,
Lp

Pozdravljeni!
Stara sem 16 let, hodim v srednjo solo. Opazam v zimskem casu da imam rdeco kozo na obrazu. Poleti teh tezav nimam. Zanima me ali gre pri mojem primeru za rozaceo ali za razdrazeno kozo?
Hvala in lep vecer!

Menim da bi potrebovala samo mocnejso zascito koze pozimi.
Pri nas dobite vzorec kreme ki deluje, se splaca poskusiti,
Lp

New Report

Close