zares je zares blizu vrha
nekoč nedolgo tega ste pisali za levico, da se ne zna pogovarjat, hahaha no sedaj pa vidimo kdo je tisti, ki mu kaj hitro zmanjka besed in ne dohaja malo težjih tem!!! (dobri ste samo pri povojnih pobojih in domobrančkih, tam vam pa res teče jezik kot namazan, pa še veste ne kaj pišete!
sploh mi ni važno če ti linkaš ali klikaš ali…???, važno je da to počno obiskovalci tega foruma!!!
Pa menda nisi ti Katarina Kresal?
Take vlade s katero bi bili vsi zadovoljni ni, je ni bilo in je nikoli ne bo.[/quote]
mik, lepo te prosim nauči se brati, ali pa preberi večkrat, da boš razumel!!
nikjer nisem napisala da bomo vsi zadovoljni (nekateri že zaradi tega ne ker ne bo na vladi njihov človek;), napisala sem tole lej:>>>> želim imeti vlado s katero bom bolj zadovoljna!!!! >>>
torj govorim v ednini, verjamem pa da bo zmano bolj zadovoljnih še veliiiikooo Slovencev, ampak to bodo povedali sami!
Dejstvo je, da današnja šola vedno manj nauči. Ne samo, da otroci ne znajo več pisat, ampak se v dodatnih letih srednje šole ne naučijo niti brat. Kolikor mi je znano, se bodo kriteriji še znižali. Srednjo šolo mora narediti vsak, že zato, da bomo “bolj pismeni” in da bodo učitelji imeli službe. Ah ja, pa da se ustvari butast narod, ki bo znal samo kimati. Kruha in iger, bog ne daj kaj več.