Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zares je zares blizu vrha

zares je zares blizu vrha

On je gospod.

ja le kaj, tam so otroci, pa imajo več pameti in znajo bolje in manj pristransko razmišljati od nekaterih tule. A ti je sedaj jasno, mater vse moraš razložit kot predšolskim otrokom.

ja pa naj bo, če ti je tako lažje in te manj boli, ko iz vas brije norce!

Ninej, si pa res za svetom. Kako naj ljudje vedo, kaj si mislila z vrtci! To je že višja znansot, ki se ji reče slovenski jezik. Pri njegovih urah se obravnava prenesene besede in pomen. In z razumevanjem in uporabo slovenskega jezika se kaže ljubezen do domovine. Vsaj tako so učili NEKOČ in DANES.

Torej nekateri še danes ne razumejo, kaj jim trobijo njihovi strankarski veljaki. Takemu narodu ni več pomoči. Žal. Moje sožalje.

Tudi moje, tebi.

Zanimivo, ampak (oprosti če slabo sledim tvojim postom, jih je pač ogromno) samo po JJ se pljuva, ker je bil v KP…..Če sem spregledala kakšen post v katerem očitaš isto kakšnemu Kučanu, Drnovšku, Cviklu,….kateremukoli iz strank LDS, Zares, SD, pa še bi se jih našlo…se opravičujem……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

če je tole zame: nikjer ne pljuvam zaradi tega ker je bil komunist, lahko prveriš moje poste, ga pa kritiziram, ker je aroganten, nasramen, ciničen, ima isti vzorec vladanja kot vse vlade pred njim, no da ne naštevam lahko prebereš talo http://ateistek.wordpress.com/2007/05/27/jansizacija-slovenije/ tako nekako ga tudi jaz vidim.

torej nikomur ne očitam komunizma, ker se še predobro zavedam, da vsaj še par generacij ne bo novih politikov neobremenjenih z našo zgodovino. Seveda pa vsake toliko časa opomnim, da je bil tudi on komunist, tako kot velik del naših politikov in to zato, ker so vsi ostali razen JJ po prepričanju nekaterih komunajzarji, JJ pa kot da nima nič s komunisti.

Pa kakšne dokaze bi ti še rad. Cela vesoljna Slovenija ve za nečedne posle JJ. Samo tebi še vedno ni jasno, kdo je JJ. Veliki vođa, diktator, da mu ni para.

Dokaži ali pa utihni.

A se meni samo zdi, a je res tišina?

Ja stranka ZARES je tudi meni vse ljubša.Golobič pa obetaven predsednik.

Ni bilo namenjeno tebi…….ampak vrabčki gre v nos, da je bil JJ komunist…..njej je bilo namenjeno……

p.s.: se opravičujem, če sem nalepila na napačen post…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

če je pa doseganje 1/3 rezultatov vodilnih strank SD, SDS ..blizu vrha..
..pol smo pa že zares v burundiju..

New Report

Close