Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaročni prstan

zaročni prstan

Na prstancu katere roke se ga nosi? Nisem čisto prepričana …

na prstancu leve roke.

zaročni na prstancu desne roke, poročni pa na prstancu leve roke. definitivno!

ah ja…jst sm prebrala poročni…SE OPRAVIČUJEM! 🙂

Na prstancu desne roke; ko boš pa poročena, pa ju potem lahko nosiš skupaj na prstancu leve-če se bosta stilsko ujemala.

Dvoje različnih informcij …, katera ima prav? Jaz sem tudi mislila, da je to tako, kot je napisala sigurna …. :))))))

sigurno na prstancu desne, verjemi! Poročni je na levi.

Hvala, punce! :)))))

Jaz pa pravim,da sigurno na prstancu leve roke in po poroki se ga prestavi na prstanec desne roke!

LP,hksena

a ni vseeno kje se ga nosi,sej nihče ne ve da si zaročen,ker ga nosiš zaradi sebe in ne vem zakaj se greste tukaj eno pravilo ki sploh ni potrebno!nosi ga tam kjer ti paše dokler nisi poročena!

Na prstancu leve roke, ko se poročiš ga prestaviš na desno. Sem ravno prebrala v zadnji reviji Moja poroka.

😉

no ja ko se zaročiš ga imaš na prstancu leve roke ko se poročiš ga daš dol na poroki in nanj daš poročni prstan…če želiš zaročni prstan še nositi ga daš na prstanec desne roke

Nosi se ga na desni roki in ne na levi – definitivno!
Poročnega pa na levi roki.

Lahko je v tisti reviji napaka, lahko pa ste narobe prebrale, da se tu sprašuje za zaročni in ne za poročni prstan.

Ne muči se preveč,kam z njim…..saj ne bo dolgo trajalo……??

Če se je to zgodilo tebi, ne pomeni, da se bo tudi drugim. Ne bit škodoželjna. Sicer pa – če si zapuščena že ni bil pravi! Ta šele pride! In te ne bo zapustil.. Pogumno naprej.

Js pa poročnega nosim na desni roki, ker na levi nimam prstov (nesreča v otroštvu), Pa pravi moj možek, da bi to mogli vsi tko nosit, ker se na desni bolje vidi.

Punčke, pravila so je res samo fikcija. To vemo mi, ki smo si jih morali (z merico dobre volje) priredit. Pa srečno!!!!

Zaročni prstan se nosi na levi roki!ZIHER…1000%!

…čao punce*

zdaj znaš?:=)=)=)

Zaročni desna, poročni leva. Sicer pa je vseeno, zdaj ni nobenih pravil več.

Zaročni desna, poročni leva. Sicer pa je vseeno, zdaj ni nobenih pravil več.

v reviji piše verjetno tako kot so prepisali iz ameriške literature,.. pri nas je verjetno obratno??

Ljubica draga, ti si pa mrtvaka ven privlekla… 😀

zakaj bi se poročila ??????

Zaročni prstani
V zadnjem času se v modo spet vrača zaroka, s katero si partnerja zaobljubita skorajšnjo poroko. Včasih je zaročno obdobje trajalo približno 1 leto, danes za to ni več nobenih pravil. Krona zaroke je vsekakor lep zaročni prstan, ki ga lahko izbere bodoča nevesta sama ali pa bodoči ženin, če dovolj dobro pozna okus svojega dekleta. Vse bolj prihajajo v veljavo zaročni prstani s poldragim ali dragim kamnom, pogosto so to obročki iz rumenega ali belega zlata ali pa iz platine z vdelanim diamantom
. Ni napisanih pravil, kakšen bi naj točno bil zaročni prstan. Izberite si ga povsem vašemu okusu in žepu primerno. In ne pozabite, da je do poroke njegovo mesto na prstancu levice, po poroki pa na desnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close