Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zaroka s prstanom – je bilo tako pri vas?

Zaroka s prstanom – je bilo tako pri vas?

Oh, kakšne hollywoodske filmske scene… smrk, smrk …

Najbolj me pa zanima, če so se tud tiste, ki tu gor jamrajo, kako so same za gospodinjstvo in za otroke in še za kaj, dec pa na piru/kavču/računalniku, tko romantično zaročale in poročale … in kaj je pol ostalo od tiste silne romantike.

Moj mož ne pije alkohola. Mojemu možu sva najpomembnejše midve s hčerko. In moj mož dela doma toliko kot jaz in za hčerko tudi skrbi toliko kot jaz. Res, da se včasih skregava, ko je baje preutrujen ampak pač mora. Jaz sem s hčerko 24 ur na dan (dojenje) in imam še vedno čas za gospodinjstvo. On z osmimi urami na dan službe ga ima lahko tudi. In še vedno je sexa dovolj, romantike pa tudi!

Jaz tudi pravim da prstan za zaroko mora bit toda v cenah pa pri dolocenih prstanih kar krepko pretiravajo!
Sam imam namen v kratkem zaprosit svojo punco in sem si trenutno nagledal en prstan tako da prosim za vase mnenje osebe neznejsega spola:)

[img]http://www.spletna-zlatarna.si/media/catalog/product/cache/1/image/395x/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/6/2/622_1_1.jpg[/img]
samo da bi bil celi prstan v belem zlatu!

Ja bila je zaroka, počakal me je na eni klopci sredi prekmurski ravnic, pokleknil na kolena in ravno takrat se je mimo pripeljal avto z neko mularijo in vsi so mahali in trobili. Uff, mislim, da ne bom pozabila kako mi je bilo nerodno.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

kola12 pozdravljen,
prstan je prekrasen, tvoja draga ga bo verjetno zelo vesela, meni je zelo všeč!

Lepo zaroko vama želim, menim da je zaroka kljub času, ki sta ga prej preživela skupaj zelo pomembna za nežnejši spol. Skoraj vsa dekleta smo sanjala (sem namreč srečno poročena), nekatera še vedno sanjajo o romantični zaroki!

l.p.

New Report

Close