Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ZAROKA

ZAROKA

Precej socialen odgovor… komu mar, koliko si dobivala od staršev… se ti ni potrebno s tem hvalit… meni podatek o ceni dveh prstanov (eden z diamanti) zelo pomaga, da vem kaj naj pričakujem v zlatarnah…

lp

Jest pa do zdaj najs’m vajdu kaj je zaroka.

“Če se ženska poroči in v roku dveh let ne zanosi, se je pustila zavesti od preračunljivega falota, ki jo je imel samo za samozadovoljevanje v dvoje, ne pa kot družinsko partnerko. Pametna odločitev v tem primeru je, da žena vloži ločitev in vrne svojo razpoložljivost resnim moškim.” by Korl

Korl oprosti, ampak na koncu, ga pa že malo biksaš … ne vem če se kar takoj ločiš če nimata otrok … vseeno se mi zdi bolje zakon brez otrok koz z otroki (in se z njimi ne ukvarjaš in jih imaš samo za okras oz. zato, ker “moraš” imet otroke, če želiš imet “normalno” družino.

ooooo,kako si to lepo povedal…,ste se vi mladi kaj naučili o tem?pa ne govorim po 40 letu skupnega partnerstva, ampak mlajšo generacijo mislim.No pa ne mi it jokat potem ..ko imate probleme.s partnerjem….k mamicam in tatijem!!
lp

pa neke navade. Pri nas tega ni. Me ne moti, če jih drugi prakticirajo, samo, da potem vse ženske nekaj čakajo-zaroko pa vse to…brezveze, da se še tu denar meče ven…eh, vse tiste punce ki niste (nismo) zaročene, glavo gor, to ni nič takega…

lp

ne vem
zaroka je zakon

moje mnenje je takšno da brez zaroke ni poroke, obstajajo pa tut taki ki nevedo da zaroka sploh obstaja, kot en kolega, ki je prišel do punce in ji rekel letos se bova pa poročila in sedaj imata kmalu poroko. brez vprašanja ali se sploh hoče ali ne. to je meni kar nekaj

pozna kdo primer, da bi ženska zaročila fanta?

poznam primer ko je ženska hotela zaročiti svojega moškega ter bila zelo grdo zavrnjena, tako da če nisi 100% prepričan, da partner ni le sramežljiv za vprašanje in da bo sigurno rekel da tega raje ne prakticirajte. je bil še kdo zavrnjen?

ej a smem sam prašat a to boli??

Midva sva se pa kar odlocila, da bova imela zarocno zabavo. Glede na to, da bo on meni podaril prstan, bi tudi jaz njemu podarila nekaj za spomin na zaroko. Imate mogoce kaksne predloge? Hvala

koliko moreš bit star za zaroko? kako narediti načrt za zaroko? prosim napišite mi na gmail .. [email protected]

Mi2 sva se zaročila točno eno leto po tem, ko sva se spoznala. eno leto po zaroki (sedaj v nekaj tednih) se bova tudi poročila. In na dan poroke bom noseča 3 mesece. 🙂 Torej moj ni blefer, hahaha
Zaroke so in, bolj so pogoste pri “vernem” delu populacije, vendar ni pravilo. Je pa lepa gesta, stvar, ki si jo želi skoraj vsaka ženska.

Jaz imam ravno danes maturantski ples sicer imam 21 let. In mojo punco sem mislil danes zaprosit na maturantskem plesu. Prstan ze imam za njo zanima me mnenje
L.p.

New Report

Close