ZAROKA
“Če se ženska poroči in v roku dveh let ne zanosi, se je pustila zavesti od preračunljivega falota, ki jo je imel samo za samozadovoljevanje v dvoje, ne pa kot družinsko partnerko. Pametna odločitev v tem primeru je, da žena vloži ločitev in vrne svojo razpoložljivost resnim moškim.” by Korl
Korl oprosti, ampak na koncu, ga pa že malo biksaš … ne vem če se kar takoj ločiš če nimata otrok … vseeno se mi zdi bolje zakon brez otrok koz z otroki (in se z njimi ne ukvarjaš in jih imaš samo za okras oz. zato, ker “moraš” imet otroke, če želiš imet “normalno” družino.
koliko moreš bit star za zaroko? kako narediti načrt za zaroko? prosim napišite mi na gmail .. [email protected]
Mi2 sva se zaročila točno eno leto po tem, ko sva se spoznala. eno leto po zaroki (sedaj v nekaj tednih) se bova tudi poročila. In na dan poroke bom noseča 3 mesece. 🙂 Torej moj ni blefer, hahaha
Zaroke so in, bolj so pogoste pri “vernem” delu populacije, vendar ni pravilo. Je pa lepa gesta, stvar, ki si jo želi skoraj vsaka ženska.