Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zarzis zita beach

zarzis zita beach

Prvič gremo v Tunizijo in me zanimajo vaše izkušnje v omenjenem hotelu (hrana, čistoča, bazeni) oddaljenost najbližjega mesta, dogajanje, otroški klub, skratka ali ste bili navdušeni ali razočarani nad omenjenim hotelom in okolico.

LP Lara

Bili lani in bi letos, če bi finance dopuščale, takoj ponovili. Hrana je bila zelo dobra in je resnično zelo velika izbira (tako njihove kot naše), zelo smo bili zadovoljni tudi kar se tiče čistoče. Do Zarzisa sicer ni daleč, vendar je nam zmanjkalo časa za obisk le-tega. Otroški klub tudi deluje, samo naša fanta sta za to že prevelika in nista kazala niti najmanjšega zanimanja – sta uživala v bazenih in morju. Vsak večer so predstave njihovih animatorjev – nam so bile kar všeč.

Mogoče je slabost le ta, da so odhodi vseh izletov iz Houmt Souka – iz Djerbe, tako, da moraš vsakemu izletu dodati ca. uro vožnje iz celine nazaj na otok oz. potem nazaj v hotel.Sicer pa tudi to ni bilo prehudo. Smo si zato še malo bolje ogledali Djerbo.

lp

Virena hvala za odgovore. Zanima me še kaj vse ste lahko jedli in pili, zaradi morebitnih prebavnih težav o katerih vsi veliko pišejo, pa še to če se dobi brisače za bazen v hotelu ali ste imeli svoje.

LP

Hrane je bilo na voljo res veliko in bila je raznovrstna. Za vsakega se je nekaj našlo, še za našega najmlajšega, ki je resnično izbirčen. Mož je jedel skoraj vsak dan njihove nacionalne jedi, mi trije pa smo posegali bolj po nam znanim jedem. Vseeno ni nobeden od nas imel nikakršnih prebavnih motenj. Tudi pijače je na voljo ves dan, od brezalkoholnih do alkoholnih. Mi smo večji del dneva pili ustekleničeno vodo (voda iz pip ni pitna), le pri večerji sva si privoščila njihovo vino ali pivo.

Zobe smo si pa vseeno umivali kar z njihovo vodo, pa ni bilo pri nikomer nič narobe.

Brisače za tuširanje in umivanje v kopalnici so, za na plažo oz. bazen pa moraš imeti svoje.

Kdaj pa greste? Mi smo bili v začetku avgusta in je bilo vroooočeee…. Je pa res, da ni problema zdržat, je enostavno druga klima.

lp

Mi gremo 23.6. in upam, da takrat še ne bo prevroče.

New Report

Close