Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaščita

Zaščita

Imam prav posebno vprašanje in upam da mi boste znale pomagati.Jutri imam ginekološki pregled.Namreč preteklo je 6-tednov od mojega drugega poroda in treba se bo odločiti za zaščito.Namreč nisem pristaš kontracepcijskih tablet ,saj sem jih jemala kar nekaj let in sem se odločila da jih sedaj ne bom več.Odločam pa se da bi si dala vstaviti špiralo ( ne vem če je to ravno pravi izraz,ampak upam da me razumete na kaj mislim).Zanima me pa naslednje.Ali je treba res plačati to špiralo?Namreč moja prijateljica mi je rekla,da ji je ginekologinja rekla,da takšne špirale stanejo 30 tisoč tolarjev.Seveda lahko dobiš tudi tako ki ti krije zavarovanje,vendar ji je odsvetovala,saj naj ne bi bila ravno najbolj kvalitetna.Zanima me tudi ,če to kaj boli in koliko časa traja ta poseg?

Mirena stane 35.000 SIT, navadna pa 4.000 SIT, vendar mi jo je ginekologinja čisto odsvetovala. Nisem se še odločila, malo veliko mi je teh 35 tisoč, tistega za 4 je pa čist popluvala.

Imam Mireno že več kot eno leto in sem zelo zadovoljna.
LP
K.

Navadni obroček ne stane nič. Jaz sem ga imela 14 let brez problemov.No, zgodilo se pa je, da sem ob njem vseeno zanosila, zato se sedaj, tako kot ti, ubadam z vprašanjem , kakšno zaščito uporabit nadalje… Mi pa je gin, sam povedal, da prav nobena zaščita, niti sterilizacija, ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.! Zdaj pa vedi…..

New Report

Close