zaščita avtomobilskega sedeža
Punce, in seveda fantje, rabim pomoč! Moj sonček ima tako dolge noge, da ko sedi v avtu na sedežu, jih lepo nasloni na naslonjalo nasproti. Ni potrebno razlagati kakšeno je naslonjalo v teh mokrih dneh. Blatno! Vem, da sem nekje v reklami videla že takšne ščitnike, pa se nikakor ne morem spomniti kje. Ali kdo ve kje se da to kupiti?
Pozdravček in baje bo jutri sonce!
MJ
Vzemi staro frotirko (ali rjuho, ali deko ali delovno obleko- karkoli pravzaprav, kar je dosti veliko), zgurano, zmahano, naredi luknje za zglavnik in pogrni čez zadnji del sedeža. Zadeve ni škoda, je res poceni, pa snameš in opereš, lahko vsak teden brez problemov. Sedež ap še vedno ostane.
Ojla!
Prav temu namenjena prevleka ( bolj folija iz polivinila ) se dobi v Emporium-u v Mothercare-u. Mislim da je cena okoli 2.000 sit, ampak ne me tukaj držat za besedo. Tudi mi se v teh dneh odpravljamo prav po to zadevo, saj ko sedež podremo v ležeč položaj, zna biti prav lepo umazan od malih nogic. ;))
Tam boš to zadevo dobila sigurno!
Nočko!
Vallery!
Mi smo kupili originalno polivinilasto prevleko za Renault-a v Avtomehaniki Labore Kranj.
Zdi se mi malo predraga za tisti kos malo debelejšega polivinila (okoli 3.500,00 SIT, ampak ….
Lahko uporabiš brisačo, kot ti je svetovala Skr bna, lahko pa tudi kakšno večjo polivinilasto vrečo privežeš na vzglavnik – rezultat je isti.
Če se ti ljubi pa kupi v Astri ali Baumaxu ali kjerkoli debelejši polivinil, ga odrežeš točno po meri kot nekakšen slinček, na trakove (ki jih oviješ okoli nastavkov za vzglavnik) pa nalepiš samolepilnega ježka. Priporočam ti, da ježka nalepiš tudi spodaj in ob strani – da polivinil lahko pritrdiš na sedež – ker (naš) otrok z nogicami odmika polivinil.
Upam, da nisem zakomplicirala…. :))
LP,
Nataša
Hojla, če še kdo bere stare poste!
Hvala za nasvete. Čez vikend se ponavadi izognem računalniku , včeraj bila službeno odsotna, zato se šele sedaj zahvaljujem. Sem pa šla včeraj v Baby Center in tam kupila prevleko. Dala sem cca 1.770 sit, je iz močnejšega polivinila, šekar vredu. Samo kako šele sedaj mali rad brca v naslonjalo ko še malo šumi!!!!!! No ja, ga bo minilo, umazano pa le ni.
Pozdravček vsem skupaj!!!
MJ