zaščita las
Živjo Ana,
žal ti ne morem odgovoriti. Bi pa tudi jaz to rada vedela, ker imam skodrane lase in precej suhe. Tako, se mi na morju in soncu še dodatno izsušijo. In bi mi vlaga oz. zaščita še kako prav prišla.
Dobila pa sem nasvet za olje, ki ga lahko kupiš le v fizerskih salonih, je pa od
l’Oreala kliče pa se KERALOGIE Nutritive. To je olje, ki ga lahko daš na mokre ali suhe špice las, vendar kot sem razumela je le za oblikovanje in negovanje suhih in neukrotljivih las, mislim da ni kot zaščita za sonce.
Najbolj pomembno je, da so lasje zaščiteni s pokrivalom. Če to ni mogoče je zelo enostavna varianta ta, da si na konice naneseš malo navadne subrine oz. balzama za lase. Pred vsakim daljšim izpostavljanjem soncu. Lasje se tako ne izsušijo preveč. Ko pa je konec dopusta, pa k frizerju, rezat konice.
Lep pozdrav.
Malo sem že pozna z odgovorom, ampak vseeno. Sama uporabljam od Keralogie spray, ki je namenjen posebej zaščiti las pred soncem soljo, itd…torej idealen za morje. Poleg tega pa las ne zmasti (moji so namreč za to zelo dovzetni). Moram rečt, da sem zadovoljna. Vendar moraš po to zadevo k frizerki. V trgovini tega namreč ni.