Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaščita pri likanju las

zaščita pri likanju las

Kaj uporabite za zaščito las pri likanju?

Meni so pri frizerju priporočili nekakšen balzam, ki se ne izpira in dobro zaščiti lase pri likanju in sušenju s fenom – kerastase – ciment (zelena tuba, mislim, da je loreal). Lase res naredi bolj gladke in lahke. Res si jih pa sama likam samo občasno in samo takoj po pranju, ne vsak dan.

Obstaja več stvari za zaščito likanja las in sicer jaz sem uporabljala od TIGI ( vijolicna tuba – gor pise za zascito pred likanjem- iron) in od LOREALA (roza tuba- isto zascita pred likanjem, fenanjem). Od Tigija je cena mislim da se enkrat drazja vendar ce primerjam oba izdelka je TIGI neprimerljivo bolsi ( vsaj za moje lase) dal jim je lesk imela sem ga res za dolgo cajta ( okol 9mesecev) medtem ko Loreal mi ni odgovarjal dal je nekaksen “kovinski” lesk, kar mojemu lasu ni odgovarjal in ga je zmastil, tako da sem ga predcasno podarila prijateljici.
Ko bom spet kupovala se bom odlocila za TIGI!

Lp

Kje kupiš Tigi, v navadnih drogerijah? Hvala za odgovor

V frizerskih salonih.

jaz imem pa take kot bi jih popeglal, kaj bi dala da bi bili vsaj malo valoviti….

res odlična in dišeča lasna kozmetika

ali lahko preko te spletne strani kupiš izdelke kot fizična oseba ali samo, če imaš frizerski salon? Hvala in LP

New Report

Close