Zaščita vlagateljev v kriptovalute
vsi ti medijski spini proti kripto svetu so samo znak, kako zelo se old school boys-i bojijo novih tehnologij in ker vedo, da se tega več ne da ustavit, zastrašujejo z lažmi, da bi tole obdobje še malo podaljšali, to je vse, v to sem prepričana.
Korejci s koncem meseca iz fiata v kripto stopajo s šestimi bankami.
lastniki GB pa dvomim da bodo znali iztržit ta res poseben privilegij, bomo videli.
drugač jaz mislim da v zelo kratkem času itak ne bomo več pretvarjali kript v fiat. že zdaj s kripto marsikaj lahko kupiš na spletu in tega bo vedno več … tudi storitve, pa ne samo na spletu.
[/quote]
S temn se strinjam. kripto je predaleč, da bi se ga dalo usaviti. Zaposljuje čedalje več ljudi, samo v Sloveniji je omogočil že več sto delovnih mest. S kriptom se bo dalo kupovati in prodati čedalje več stvari in storitev…
25.09.2017
|
LON d. d.
Slovenija prva na svetu, ki omogoča nakup Bitcoinov na bančnem avtomatu
28.01.2018
|
Bitcoin
Slovenija izgubila prvi bančni avtomat za nakup Bitcoinov
Čeprav je Hranilnica LON decembra lani, ko je bila rast bitcoinov izredna in evforija kupcev na vrhuncu, prodala za 300 tisoč evrov vrednotnic, se je nekaj hudo zalomilo, saj je nedavno Hranilnica LON d. d. sporočila, da nakupi kriptovalut na njegovih bankomatih niso več mogoči. Neuradno naj bi bila ta odločitev povezana z zahtevami Banke Slovenije, saj hranilni…
Ban Complete: China Blocks Foreign Crypto Exchanges To Counter ‘Financial Risks’
China will add offshore cryptocurrency exchanges and ICO websites to its Great Firewall, the South China Morning Post reported Monday, reported Feb. 5, quoting a publication affiliated with the People’s Bank of China (PBoC).
Regulators in China reportedly voiced dissatisfaction with current measures restricting trading on domestic exchange sites, coming to a decision to block foreign sites as well to counter “financial risks”.
Tukaj v bistvu sploh ni novice, oziroma je novica stara, pa jo več čas ponavljajo. Že pol leta.
Beijing’s ongoing move to ban and censor access to domestic cryptocurrency businesses and international exchange platforms respectively comes within a week of China’s internet finance association learning that previous measures to eradicate investments into cryptocurrencies have failed. The authority subsequently issued a public notice warning investors to be wary of risks in overseas cryptocurrency trading and participation in initial coin offerings (ICOs).
Tale je sploh dobra:
Regulators Pressuring Google To Follow Facebook In Banning Ads Related To Binary Options, ICOs, And Cryptocurrencies
V povezavi z
Following Facebook’s announcement last week that it was banning all advertising for binary options, cryptocurrencies, and initial coin offerings (ICOs), a Canadian regulator has called on Google to do the same.
Osebno mislim, da kriptovalut nikoli več ne bomo videli na vrednostih, ki se jih spominjamo izpred meseca ali dveh. Nadalje mislim, da bomo v letu 2018 priča umiranju na obroke celotnega kripto trga in vsega kar paše zraven, ali je z njim na kakršen koli način povezano.
Z veseljem in radostjo bom pod pozitivnimi premiki kadarkoli priznal, da sem se danes zjutraj grdo zmotil v napovedi.
Še pogled z druge strani. Sicer si tip dela reklamo, ampak vseeno.
se zelo ne strinjam, bi bilo fino če bi napisal kaj bolj konkretnega, ampak dejstvo je, da se tehnologije ne da ustavit, dela se ogromno in kripte v resnici sploh še niso uporabne slehrniku, kar se seveda bo zgodilo.
velik preveč sredstev je bilo vloženih v ta “projekt”, da bi kar pustili vse skupaj.
sploh pa se končno začenja implementacija segwit-a!
pa … ne gre za kripte, gre za tehnologijo – revolucijo.
in ta padec seveda ni bil ne prvi, ne zadnji … se splača mal poslušat ljudi, ki spremljajo btc od začetka, kaj vse so dali čez, pa še vedno vztrajajo, ker verjamejo v tehnologijo.
no, še dobro da smo mi ob zgodnjem nakupu leta nazaj, mal pozabili na vse skupaj in se za drastične padce nismo preveč sekirali 🙂
vse kar je povedano v tem videu je zelo res in mladina razmišlja tako.
dejstvo je, da stari židje, ki vladajo finančnemu svetu in svetu sicer .. pač ne dohajajo, ne razumejo in nasploh niso dorasli novim tehnologijam, zato se grejo skupaj z mainstream mediji neko vojno novemu svetu, ker v ozadju vedo, da so jim šteti dnevi klasičnega bogatenja, na račun nevednih ljudi.
zelo dobro je balon razložen tudi v spodnjem videu. Njegov kanal je tudi sicer eden boljših na tubi, ker razlaga tehnologijo.
https://www.youtube.com/watch?v=2AQMl9wBcIw
Na čem pa baziraš tako negativno napoved?
[/quote]
No, predvsem bazira na tem, da sem 7 Feb 2018 zjutraj vstal na levo nogo, in pogledi na na nočne premike so me spravili v slabo voljo.
Totalen pesimizem tistega trenutka, je povzročil zgornji zapis, istočasno pa sem za ves preostali denar kupil ETH. Ena taka prava gamble poteza, ki se je izkazala za zelo dobro.
Začuda se je trg takoj po tistem začel popravljati, se popravil do koder se pač je, jaz pa sem odšel z dvema laptopoma pod pazduho na kratek dopust.
Amapk resnično, ponavadi pride do odboja takrat, ko so vsi prepričani, da tokrat gre pa res vse v maloro 🙂
Pač trgovati bo treba na nižjih nivojih, drugače zdaj ne kaže. Realizacije zaslužkov bodo mnogo težje, dokler ne pride bik nazaj. Ali bo prišel?
Sam naredim cca 5 poslov na dan, trgujem dnevno, skušam kupovati čim nižje, ker se je dno izoblikvalo, nekaj pa imam v rezervi za prodajo, če bo kdaj občutna rast.
Kako na preprost način zaslužiti BTC
Tukaj je link registriraj se: https://getcryptotab.com/123623
Deluje verjemite.
Poskusite sami.
https://getcryptotab.com/123623