Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaščitna ograja pri postelji

zaščitna ograja pri postelji

Kje ste nabavile zaščitne ograje za posteljo 190 x 90.
Postelja je od Malega princa, zaščitna ograja se mi zdi bolj nevarna kot pa v zaščito od Malega princa.

LP

mi smo prakticirali narobe obrnjeno posteljo, tako, da je bila stranica obrnjena v sredino sobe, tista sran, ki je običajno obrnjena proti sredini, pa proti kotu, ce vam morda ideja kaj pomaga

Mi imamo še 140×70 ampak imamo v načrtu posteljo, kjer se dodatno ležišče izvleče ven, tako da otrok ne more pasti na tla. Ko gremo na počitnice, ji pa kar stol ali dva pristavimo k postelji, pa še blizu robu ni prišla.
Tudi ko sem bila jaz majhna, si je moja mami kar s stoli pomagala.

Mi imamo kar tole:
Natakneš na posteljno stranico, pa je. Pri nogah je prostor, da lahko zleze ven, zaščite je pa dovolj, da daje občutek varnosti in da odeja ne pada dol.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Tako smo tudi mi kupili, pa smo se potem odločili za francosko posteljo, kamor pa se je ne da natakniti. Zapakirano imam doma. Če jo katera rabi in se ji ljubi priti ponjo (LJ), potem ji jo za ceno ene kave poklonim za Božička.

Jaz bi jo odkupila od tebe, če se da. Zgleda fajn. Smo pa iz Bele Krajine iz Črnomlja. A je kaka možnost, da se dogovorimo ? Mogoče po pošti in Vam z veseljem povrnemo vse stroške.

LP,

Mi imamo zaščito zelo podobno tejle. Smo jo pa naredili sami.

Ojoj, cena take ograjce je tako minimalna, da bodo stroški pošiljanja sigurno večji. Nimate nikogar, ki bi hodil kaj po Ljubljani? Drugače bom jaz malo povprašala, če gre kdo od znancev obiskat svoje sorodnike za novo leto na vaš konec. Pusti mi mail ali telefonsko številko, pa se zmeniva.

Mi smo jo kupili v Baby centru in smo zelo zadovoljni.

sestavljive ograjice imajo v Arielu in Baby centru – različnih cen in dolžin in načinov zlaganja… Kovinski okvir, gor pa napeta taka gosta mreža, kot je pri prenosnih posteljicah. Nogici, ki sta pod kotom 90 st. pritrjeni na oglajico se zatakneta pod jogi, pa je. Paše na vse postelje, take z okvirjem in take brez.
Lepo se zloži in se vzame še s samo na dopust.
Nam se zelo obnese, nabavili smo tisto iz Ariela, ker se najbolj na malo zloži (nosimo jo s sabo na morje…)

lp tanja

Jutri grem najverjetneje iz LJ v Belo krajino. Iz katerega dela BK si Balkica. Če ograjica ni prevelika, bi jo lahko pripeljala. Če se Mojca** seveda strinja.

Majda

Majda, ta “ograja” je v bistvu samo ena cca 80 cm dolga lesena dilca (široka cca 10 cm) in nekaj nosilcev in vijakov za pritrdit. Seveda se strinjam, da jo vzameš s sabo, če se uspeta z balkico dogovoriti. Drugače ji jo bom poslala po pošti (sva danes že bili na telefonski liniji in se dogovorili). Je pa Balkica napisala, da je iz Črnomlja.

No, jaz grem ravno v Črnomelj. Sem ti na mail poslala tel. št. pa me jutri dopoldan pokliči, če to obema ustreza. Odhod imam enkrat po 15 uri.

LP Majda

New Report

Close