zaščitni lak
No enkrat sem vam že pisala o svojem avtomobilu in o tem kako čist je prišelj kot rabljeno vozilo kupljeno v avtohiši, pa smo ugotovi da kompliciram pri čistoči.
No imam vprašanje glede zimskih poškodb na vozilu kot so pikice , razjede ali rjavenje ipd. Na avtu imam na voznikovi strani v majhnem kotu manjše rjavenje, po ostali karoseriji pa manjše tmene pikice. Avto je sicer v garanciji glede korozije, ampak je prejšni lastnik delal v tej avtohiši in je imel poškodbo na desnem zadnjem koncu avta in so mu te velike praske samo zaščitili z zaščitno barvo, pač usluga. Zdej pa mene skrbi če mi bodo hoteli popravit oz. zaščiti tisto kar mi v vratih gnije (se gre za notranjo stran vrat špici). No če mi ne bodo mi prosim povejte kaj moram nabavit. Po mojem mnenju bom mogla it z opranim avtom (tko da se lepo barva vid) k prodajalcu barv in lakov za avte in tam vse nakupit. In kaj moram nakupit?Prebrala sem da avto lak, a moram še kaj.
Ne bi komplicirala ampak bi ta avto vozila še najmanj 5 let (takrat bo 9) ker so pričakovani v tem času večji stroški(stanovanje ipd) in da takrat brez ostanem pa druzga kupujem pa tud ne.
kako ste pa sicer obsedeni s čistočo avtomobila? Jaz doma mam v uporabi rek da če že pucam orng pa skrbim za avto pol morm pač tko kot se spodobi ne pa delat na pol. avto glih ni bil veil negovan, zato pa jaz zdaj redno ob pranjih poskrbim za zaščito gume (tm okol sprednje šipe, zadi,………) pregledam kako se brata odpirajo, kje kej škriplje,…..
Hvala