Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasebna številka kdo in zakaj

Zasebna številka kdo in zakaj

Telefon mi zvoni in ne pokaže številke, piše “zasebna številka” to je menda skrita številka. Ne oglašam se, a kaj če je resen klic, kaj če klicatelj niti ne ve da se njegova številka ne izpiše?
Zaskrbljena sem a se ne upam javit. Moji kontakti bi se menda morali normalno izpisati, pokazati….?

Uradne osebe nikoli ne skrivajo številk, prijatelji in familija tudi ne. Za take brezj… pa naj te sploh ne skrbi. Ponavadi je kakšna neumnost in imajo kaj za bregom. Ne nasedaj.

Mene so na šiht klicali, kao pomota pa take otročarije. Čim prej pozabi in se ne obremenjuj.

V četrtek 3 klica, v petek 4, danes enkrat, za zdaj.
Ne javljam se na tiste klice, samo je občutek bedast, neprijeten.

Če bi te nekdo res želel kontaktirat, bi ti poslal sms, ker se ne odzoveš na njegov klic.

In kaj misliš, da se ti bo zgodilo, če se javiš na tak klic? :):) Prav nič:)
Če je telefonska prodaja, prijazno rečeš “Me ne zanima, hvala in lep pozdrav” in prekineš.
Če se ta klic ponovi, jim poveš enako in dodaš, naj te brišejo iz baze naslovnikov.
Kaj pa če je kdo od prijateljev, ki je menjal številko?
Brez skrbi se javiš, in mirno urediš:)

Res ne razumem, kako je nekdo zaskrbljen zaradi klicev, ne upa pa dvigniti.

Res ne razumem, kako je nekdo zaskrbljen zaradi klicev, ne upa pa dvigniti.
[/quote]

Tudi jaz ne:) Sem pa še iz časov stacionarnih telefonov, kjer je telefon dvignil tisti, ki je bil najbližje zraven in nikoli nisi vedel kdo kliče:)

Ni nujno vedno zaj……, enkrat so me s skrito cifro klicali iz zdravniske ambulante. Ker sem pricakovala klic, sem se oglasila, drugace jih ignoriram.

Mene so klicali in sem se javil in so mi rekli da bo jezero v blizini cez 15 min poplavilo in naj se skrijemo v domove in najdemo zaloge hrane in na koncu so mi rekli da je bog z mano.

mene je najprej klical en tip potem pa še enkat in se je oglasil moj prijatel na telefon na uni strani je bila ena ženska ki mu je govorila da bi šli v troje in tudi zahtevala evre kaj naj storim sedaj ki tud že ve mobi center itd

New Report

Close