Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaseden moski in samska

Zaseden moski in samska

Znasla sem se v neljubi situaciji. Zelo me osvaja zaseden moski, tudi meni je zelo simpaticen vendar z njim v vezi definitivno ne bi bila in niti ne zelim razdret druzine. Ne neha in ne neha. Nonstop mi pise in videvama se veliko zaradi najine okolice, druzin, prijateljev… Moski, zakaj to delate? Zakaj ne morate ostat zvesti…

Odgovor na objavo uporabnika
Samska563, 05.12.2024 ob 15:17

Znasla sem se v neljubi situaciji. Zelo me osvaja zaseden moski, tudi meni je zelo simpaticen vendar z njim v vezi definitivno ne bi bila in niti ne zelim razdret druzine. Ne neha in ne neha. Nonstop mi pise in videvama se veliko zaradi najine okolice, druzin, prijateljev… Moski, zakaj to delate? Zakaj ne morate ostat zvesti…

To počno nedorasli impulzivneži.

Če mu ugodiš, morda ne bo nič, a se za varanje, sploh dolgorčno, slej kot prej izve in potem pač bodo posledice.

Če se želiš posledicam zase izogniti, ga pač odpikaj in mu povej, da imaš telefonsko o njegove žene…

si mogoče pomislila, da se je zaljubil v tebe..

Anonimno 2246, 05.12.2024 ob 15:29

si mogoče pomislila, da se je zaljubil v tebe..

Zasedeni moški z družino, ki ima “pospravljeno podstreho”, se ne odziva na tovrstne impulze.

Sam sem bil v svojih 15+ letih zakona večkrat zaljubljen pa mi ni na kraj pameti padlo, da bi duge ženske fehtal za seks.

Dejansko je mozno da se je zaljubil kljub druzini? Najbrz hoce samo seks.

Ceprav vsem govori kako sem lepa in same pohvale. Eh. To je tezko razumet! Nedorasel…

BTDT nepr., 05.12.2024 ob 15:32

Zasedeni moški z družino, ki ima “pospravljeno podstreho”, se ne odziva na tovrstne impulze.

Sam sem bil v svojih 15+ letih zakona večkrat zaljubljen pa mi ni na kraj pameti padlo, da bi duge ženske fehtal za seks.

zaljubljen, a ti ni na kraj pameti padlo. Povej raje po resnici – da nisi imel jajc.

to delajo ker lahko sedijo na dveh stolčkih, saj si prvotno izberejo tako, ki jo bodo varali-tako so pač zadostili družbenim smernicam z kvazi vezo/zakonom, in imajo proste roke, da fukarijo naokoli.. baje so poročeni/vezani najboljša roba-če verjameš v pravljice. Ko vidim vezane drolje ko skačejo za drugimi, mi je takoj jasno da imajo doma pomanjkanje in so tam le zaradi ugodnosti, potem pa metuljčke lovijo za drugimi.

skratka-će si zaštopan, prideš na mon te ziher srat požene.. sploh glede na to, da je večini višek humorja ritni humor.

vezan tip ki je večkrat zaljubljen v druge, je bomba na treh nogah, le vprašanje časa kdaj bo eksplodirala. ker zaljubljenost v druge ob obstoječi je pač tudi varanje, čustveno varanje, ki je v večini primerov še hujše, kot telovadno ven not z neko neznanko.

Kot pravi BTDT; Moški tega ne počnemo – pa čeprav bi lahko.

Neodgovorni fantje pač. Verjetno mu manjka izkušenj iz časov pred ženo, pa bi si rad še razširil obzorja… Vsekakor pa ni odgovorne sorte človek; če bi se res zaljubil in želel biti s “to novo”, bi prej zaključil z ženo.

Ja, pa ni boljšega, kot tisto naelektrenost prinesti domov in tam tudi sprostiti… ⚡⚡

New Report

Close