Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Zaseg avtomobila

Zaseg avtomobila

No, pa so mi zasegli avto, ker nisem podaljsal vozniskega dovoljenja.

Ker imam manjso dioptrijo in nosim ocala, mi voznisko dovoljenje potece na tri leta(ne vem zakaj), kljub temu, da se mi dioptrija ni spremenila ze vec kot 10+ let.

Dobro, can’t argue with the man, do sedaj sem pac obiskal zdravnika in s potrdilom podaljsal dvoljenje.

Problem je nastal lansko jesen, ko sem, kot ogromno nas, ostal brez sluzbe. Zdaj, lahko debatiramo, da je to samo 70eur ipd., dejstvo je, da sem od drzave dobil, komaj za kritje stanovanjsega kredita in kaksno poloznico. In ne, na kredit ni bilo mogoce dobit moratorija, ker je ..wait for it.. banka v postopku likvidacije :))

Kakorkoli, z novim letom sem nasel sluzbo in zelel to vse uredit ob placi, vendar so me prehiteli.

Zanima me ce kdo ve, kaksen je postopek po odvzemu avtomobila.

Na policiji mi ne znajo povedat podrobnosti ker ne vejo. Na internetu natancnih podatkov ni. Uredbe za regulacijo famoznega zakona pravtako ne, razen, da se stvar ureja prioritetno. To pomeni, da imajo 1 mesec casa za razresitev. To je predolgo.

Na koga se lahko se obrnem, da lahko stvar pospesim ali pridem vsaj do informacije o stanju?

Potrebujem avto! Zena je v zadnjem mesecu nosecnosti. Sluzbo imam preko meje, tja ni nobenih drugih prevozov, se vlaki ne obratujejo na liniji do konca februarja zaradi zleda, … itd.

Ima kdo izkusnje z urejanjem taksne zadeve? Prosim za nasvete, saj nebi rad na koncu zaradi neumnosti ostal ponovno brez sluzbe 🙂

New Report

Close