Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Zaseženo vozilo NUJNO

Zaseženo vozilo NUJNO

LP
Imam en problem in upam da mi boste na temu portalu znali odgovoriti 😀 Policija mi je zasegla avtomobil 7.7.2014 po pošti sem dobil obvestilo da se moj avtomobil nahaja pri izvršitelju Marjan Hojsu pred včerajšnjem sem imel obravnavo na sodišču danes sem pa od sodišča dobil odločbo vendar nikjer ni navedeno kako da dobim svoj avtomobil nazaj niti mi je karkoli o tem sodnica povedala o tem.V odločbi mi sicer piše da moram stroške avtovleke in hrambo vozila plačati ampak ne vem na koga naj se obrnem našel sem sicer spletno stran od izvršitelja in sem ga klical ampak se nihče ne oglasi ne vem kaj da naredim klical sem tudi na upravno enoto kjer so tablice avtomobila in mi je zaposlena povedala da lahko tablice pridem iskati šele ko bo sodba pravnomočna se pravi po 8 dneh o avtomobilu pa mi ni znala nič povedati..zdaj me pa zanima ali je kdo od tukaj imel podoben primer?kako dobim vozilo nazaj?kolikšni so stroški približno?vsak odgovor pride prav

Pozdravljeni, vozilo odbite nazaj z pravnomočno odločbo, enako kot tablice. Nekako boste morali dobiti izvršitelja (pišite mu po mailu, verjetno je na dopustu) in mu dostaviti odločbo. Na podlagi le te vam bo izročil vozilo. Storški za cca mesec ležarine in ostalega so cca 500€. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

New Report

Close