Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaslužek – delo od doma

Zaslužek – delo od doma

Lepo prosim samo za resne odgovore.

Spodaj berem, da ene delate nekaj z računalnikom od doma za dodaten zaslužek. Sem brez službe, časa imam dovolj (poleg iskanja nove službe).
Rada bi nekaj zaslužila ali da bi doma kaj sestavljala za koga, vnašala kake podatke, danes pa mi ne da miru, da eni zaslužite po par sto evrov mesečno s tem, da ase z nekom povežete in izpolnjujete ankete, delite mnenja, …
Ali mi lahko kdo kaj konkretnega napiše, če ima izkušnje, seveda.
SAj sem že sama dosti našla, očitno niso sami “nategi”.
Prosim za pomoč.

Lep praznični dan!

No, jaz o par sto evrih na mesec za reševanje anket nekako ne verjamem.

Sama sodelujem na GfK https://www.askgfk.si/index.php?id=7&no_cache=1 in ne gre za nek blazen zaslužek, ker je veliko odvisno od profilov, ki jih iščejo.

Sama sem z anketami v pol leta zaslužila 10 €, veliko anket se predčasno zaključi, ker pač ne ustrezaš profilu ljudi, ki jih iščejo. Pa tudi teh anket ni ravno v izobilju. Sem bila pa enkrat izbrana za diskusije in enkrat za spremljanje nakupa, kar mi je prineslo vsakič 30 €. Tako, da nekaj je, nikakor pa ne par 100 € na mesec.

Kar se tiče pa sestavljanja, vpisovanja podatkov in podobnega, gre pa v večini za natege.

če ni vse, je pa velika večina nateg – sicer bi več ljudi na tak način dodatno služilo, vključno z mano. Sem tudi gledala, neko zadevo v zvezi z izpolnjevanjem anket tudi presikusila – naj bi ti poslali anketo za rešit in od tega dobiš nekaj denarja – niti ene ankete nisem dobila za izpolnit.

Teh anket je več. In če sodeluješ v večih, se da lepo zaslužit. Sploh če se znaš “registrirat” ;)))

Mhm, ves da… :/

No, imam voljo in čas, rabim pa kak konkreten nasvet…

Konkretno ti ne bo nihče dela zrihtal, ga bo imel zase in za prijatelje. Bo treba kar sama pobrskat po internernetu, najde se marsikaj.

Vse bi nekaj delale, kaj pa znate?

Ne prav veliko in to je vaš problem! Sem zlobna in slabe volje, a dokler vas brezposelnost ne zbrca, ne razmišljate o svojih prednostih in kakšnem dodatnem izobraževanju!

Lahko se prijaviš na stran Freelancer,[/url] kjer iščejo profile z različnimi računalniškimi znanji, včasih tudi za pretipkavanje besedila ali podatkov ipd. Ne znaš? Nauči se!

Lahko pa montiraš kamero in se greš sex po internetu!

Še preden skočite v luft – enostavnega in dobrega zaslužka od doma ni. Za vse je treba garati.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Pri nas občasno outsorcamo sestavljanje delov na domu (niso zobotrebci, gre za del našega biznisa, ki ga ne moremo opraviti pravočasno!), a je zanimanje sploh zadnjih par let neznansko!
Raje damo sorodnikom in tistim, ki jih poznamo kot popolnim neznancem.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Ti mumi si pa res vir pameti in prijaznosti…

Obojega! Preberi gospodarsko napoved in napovedano število brezposelnih za leto 2013, pa se slišiva ob Božiču 2014. Resnica boli!

Mas ti mal polno rit vsega,a,pa se mal norca delas iz ljudi?samo da ti povem – verjames v rek,da se vs vrne?morda bo pa crna magija zate poskrbela…

Glej, če se zdaj prijavim na Freelancer, bi z vztrajnostjo in dobrimi referencami počasi dobila delo in zaslužek. Potem gre samo na bolje. Tudi meni ni nič padlo z neba, za vsem so ure in ure študija in garanja.
Kaj si ti naredil(a), da ti bo bolje v življenju?

mumi, vsaj priznaš, da daš delo sorodnikom, zato pa ljudje brez vez ne moremo dodatno zaslužiti (na internetu), da o zaposlitvah sploh ne govorim. Zakaj pa potem sploh outsorcate delo, ki ga ne zmorete – ker morate, ker je tak zakon, a že vnaprej veste, da je mesto že zasedeno?

Na internetu ne morete dodatno zaslužiti brez vez? Na internetu praktično ni vez, so samo reference in znanje!
Še za diplomo ali potrdilo te nihče ne vpraša.

Zakaj outsorcamo? Ker naročila ne prihajajo v takih časovnih intervalih, da bi se dalo normalno organizirati delo, poleg tega se roki čedalje bolj krajšajo, ker nihče več ne drži robe po skladiščih. Naenkrat dobimo toliko, da bi lahko delali 25 ur na dan, čez mesec pa lahko pometamo po tleh ali gremo na kolektivni dopust. In brez skrbi, vse delamo legalno in po zakonu, ker si inšpektorji kar podajajo vrata.

Si zavistna, ker delo dobijo sorodniki? Kaj bi ti naredila na enakem mestu? Ravnala bi enako.

nič nisem zavistna, se samo postavljam v kožo ljudi, ki vidijo razpisano delo, ki že veš, da je že vnaprej oddano, pa upajo, pa je to upanje prazno…ti pa z nekim vzvišenim tonom ponosa nastopaš tule…saj vem, zakon je tak, ampak lahko malo bolj prijazno, a ne?

Hm, primerjava je neprimerna, a dokler se s katerimkoli odvisnikom dela lepo, se ne bo nič spremenilo… Svet se je toliko spremenil, da stari vzorci služenja denarja in iskanja dela ne veljajo več, celo izobraževanje je v neznanskem zaostanku za realnostjo; ljudje pa še kar razmišljajo o službah za nedoločen čas v javni upravi, kjer ni treba preveč garati – lahko se streznijo sami, jih streznijo drugi ali pa jih stezni življenje samo.
Vzvišen ton? Delodajalec ima pravico vzeti kogar hoče in delojemalec sprejeti ali zavrniti katerokoli delo, če pa zakon prepisuje razpis, ne morem nič za to. Kot sem napisala zgoraj, moramo delati po predpisih, sicer je država takoj za vratom!

Lahko ti povem, da iščemo strokovnjaka za ozko področje že dolgo, z razpisi in brez, a ga NI! Žal ne moremo vzeti diplomiranca ali študenta, ker ga nima nihče časa uvajati, učiti. Smo obupali 🙁 Oziroma čakamo, da gre še toliko in toliko panoge k vragu, da bo na trgu več delovne sile…potem pa bo mogoče kdo razmislil o preusmeritvi ali prekvalifikaciji.

A res ne razumeš, da je po zakonu OBVEZNO, da se vsako novo delovno mesto, tudi tisto, ki je že zasedeno ali pa outsoursano na tak ali drugačen način prijavi na zavod. A misliš, da delodajalci to delajo iz čiste zlobe, da lahko j… brezposelne v glavo? A res misliš, da se delodajalcem da ubadat prvič s samo prijavo delovnega mesta na zavodu, potem pa še z množico prošenj, klicev in vsega ostalega kar pride zraven? Gre za čisto zgubo časa, ki pa jo nalaga zakon.

In kako vam ni jasno, da če je preko sto tisoč brezposelnih in manj kot 800 delovnih mest, da je ogromna verjetnost, da vsaj eden iz firme pozna nekoga, ki je brez službe?

Kar se pa tiče outsoursanja, pri nas tudi občasno kaj potrebujemo, ker trenutno ne zmoremo. Prvo se obrnemo na sorodnike zaposlenih in če smo zadovoljni jih potem vedno najamemo. Zakaj? Ker je tako delo hitreje in bolj kvalitetno opravljeno.

A res ne razumeš, da je po zakonu OBVEZNO, da se vsako novo delovno mesto, tudi tisto, ki je že zasedeno ali pa outsoursano na tak ali drugačen način prijavi na zavod. A misliš, da delodajalci to delajo iz čiste zlobe, da lahko j… brezposelne v glavo? A res misliš, da se delodajalcem da ubadat prvič s samo prijavo delovnega mesta na zavodu, potem pa še z množico prošenj, klicev in vsega ostalega kar pride zraven? Gre za čisto zgubo časa, ki pa jo nalaga zakon.

In kako vam ni jasno, da če je preko sto tisoč brezposelnih in manj kot 800 delovnih mest, da je ogromna verjetnost, da vsaj eden iz firme pozna nekoga, ki je brez službe?

Kar se pa tiče outsoursanja, pri nas tudi občasno kaj potrebujemo, ker trenutno ne zmoremo. Prvo se obrnemo na sorodnike zaposlenih in če smo zadovoljni jih potem vedno najamemo. Zakaj? Ker je tako delo hitreje in bolj kvalitetno opravljeno.[/quote]

beri bolj natančno….

Kar se pa tiče outsoursanja, pri nas tudi občasno kaj potrebujemo, ker trenutno ne zmoremo. Prvo se obrnemo na sorodnike zaposlenih in če smo zadovoljni jih potem vedno najamemo. Zakaj? Ker je tako delo hitreje in bolj kvalitetno opravljeno.[/quote]

beri bolj natančno….[/quote]

Berem čisto dovolj natančno. Ti veš, da je to po zakonu obvezno, ampak razumeš pa ne.

Mumi ni neprijazna, je samo realna. Od lepih besed ni bil še noben sit.

@jao jao, nisem edina zaznala neprijaznosti v njenem pisanju, če prebereš za nazaj. Poznam osebo, ki leta išče delo, poslal je ne vem koliko prošenj, ki jih tudi po zakonu MORA, če hoče še kaj pomoči dobiti. Ti nič ne veš, koliko jaz razumem, vidim samo, da ti mene ne razumeš. Govorim o tem, da so ljudje praznega upanja, nekateri pa take še bolj potlačijo, o tem govorim. Avtorica posta je vprašala za konkreten nasvet, od Mumi pa je dobila: vse bi nekaj delale, kaj pa….

Ampak ok, vsak vidi stvari v določenem zornem kotu…

Od mene ste dobile 3 konkretne nasvete…ki vam seveda niso bili všeč.
Da bom pa v vaših očeh izpadla neprijazna in zlobna, sem sama povedala. Nič novega tukaj.

Še enrkat: kaj si ti naredila, da ti bo v življenju bolje?

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

Živjo!

Iščeš morda že dolgo  delo od doma? Delaš kjerkoli in kadarkoli.

Prodajajo se parfumi z 30% essence In še veliko več izdelkov od kozmetike,nakita,suplefit,izdelki za naše hišne ljubljenčke,sončna očala,razne kreme za telo,lase,polžja linija,arganova linija, čistila,parfumi in dišave za dom itd…Vse se dela preko aplikacije. Stran si lahko pogledate tukaj ali se pa  lahko registrirate.

Zaslužek; 50% + provizija

https://www.chogangroupspa.com/chogangroup/registration/1/DAJ8AA460/15

Za dodatna vprašanja sem na voljo:

instagram: essenceshopbeauty.

Ali na gmail: [email protected]

Hej! Razumemo tvojo situacijo, veliko nas je, ki iščemo možnosti za dodaten zaslužek, še posebej pri delu od doma. V današnjem času so res različne možnosti, ampak na žalost tudi kar nekaj pasti, ki obljubljajo lahek zaslužek, a v resnici vodijo v izgubo časa ali celo denarja.

Če želite si lahko na strani Donosno.si – https://donosno.si/, ogledate prispevke in inspirativne ideje ravno na to temo kako povečati svoj dohodek.

Na strani, lahko najdete kar nekaj preverjenih možnosti, ki niso ravno »čez noč obogateti« vrste zaslužka, ampak lahko pomagajo priti do dodatnih nekaj evrov mesečno, če se vloži nekoliko truda. Smo sicer še v pričetku, ampak se trudimo, da bo stran z vsakim dnem bolj in bolj uporabna. Na strani so zbrane ideje, ki pokrivajo različna področja: Ideje za dodaten zaslužek , ideje za delo od doma, ideja za samostojno podjetništvo ipd.

Poleg tega so tudi nasveti, kako prepoznati spletne prevare – kar se nam zdi zelo uporabno. Če kaj obljublja nerealno visok zaslužek brez vložka ali znanja, je običajno pametno dvakrat preveriti zadevo.

Nič ni narobe, če izpolnjujete ankete ali dajete mnenja – tudi to lahko kaj prinese, vendar je zaslužek običajno bolj skromen. Predlagam, da si pogledate različne možnosti in preverite, katera bi vam najbolj ustrezala glede na vaše znanje in čas. Srečno pri iskanju prave priložnosti!

New Report

Close