Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zasluzek na Avanture

Zasluzek na Avanture

Hej!

Sem iskala delo med poletjem, pa ponujajo samo neko strežbo pa proizvodnjo za študente. Za male pare pa še plačajo bolj švoh.

Pol sem pa šla na Avanture.net. Pa mi je polno tipov pisal, da bi dali denar za seks. Sem najprej bla ful proti, sam pol sem pa probala z enim. Pa je res fajn, tip dal denar, sva se poseksala in to je to. V enem popoldnevu več kot če bi 3 dni švicala kot kelnarca!

Ste že probale druge kaj takega? Dvakrat na teden se poseksaš pa imaš več kot če 8 ur na dan švicaš vsak dan kot kelnarca!

Odgovor na objavo uporabnika
Majči850, 28.07.2024 ob 11:07

Hej!

Sem iskala delo med poletjem, pa ponujajo samo neko strežbo pa proizvodnjo za študente. Za male pare pa še plačajo bolj švoh.

Pol sem pa šla na Avanture.net. Pa mi je polno tipov pisal, da bi dali denar za seks. Sem najprej bla ful proti, sam pol sem pa probala z enim. Pa je res fajn, tip dal denar, sva se poseksala in to je to. V enem popoldnevu več kot če bi 3 dni švicala kot kelnarca!

Ste že probale druge kaj takega? Dvakrat na teden se poseksaš pa imaš več kot če 8 ur na dan švicaš vsak dan kot kelnarca!

daj kontakt da se posexama dobro plačilo

pusti mail 😉

Jaz ti podvojim, kar ti trenutno tvoj daje. 🙂

sem za,men ce so sam stikli ze mi je zakon dam dobro placilo😊

Če je še katera za takšno obliko dela, se mi naj javi, z veseljem ji ponudim lep zaslužek, tako kot opisuje odpiralka diskusije, pametna in podjetna punca, le tako naprej.

Zdravo če si še za taki zaslužek oglasi se na e-mail

[email protected]

Če je kakšna damica ki bi bila za druženje prijetno s koristnim naj se mi oglasi..

[email protected]

https://sua.me/kiss 

New Report

Close