Zaslužek preko kriptovalut – kdo ve kako?
Vkolikor želite informacije dobiti na enem mestu, preverite Vaš link ali kakšno podobno spletno stran. Meni še nekaj mesecev nazaj ni bilo nič jasno glede bitcoin pa sem se zelo hitro naučil. Dobiš paket informacij glede nakupa, prodaje, ipd.. Mi je pa zelo zanimiva tudi možnost kopanja valute s cloud strežniki, kar je tudi profitna zadeva, ker dobivaš denar od potrjevanja različnih Bitcoin transakcij. Lepo z nekaj kliki najameš podjetje, ki se s tem ukvarja, da z tvojimi recimo 100€ vložka koplje kovance in tako 1 leto dobivaš po 89€ čistega vsak mesec, izplačila so vsak dan.. Več imaš notri, več dobiš vsak dan. Trenutno se meni osebno to najbolj splača, investicije v različne kovance pa tudi lepo napredujejo, vendar nekatere bolj, nekatere manj. Zaupaj mi email pa ti zastonj pošljem moj dostop do kriptodenar.com nasvetov in tako ne rabiš 20€ plačati za dostop.
Sami lahko vse podrobnosti najdete v angleščini tudi s pomočjo Google. Recimo: how to start trading BTC
Zakaj točno bi vlagala v nekaj o čemer ne veš očitno nič?
Ne resno sprašujem?
Kako lahko denar mečete v nekaj kar ne razumete. Oz. če ga že želite, se vam resno ne zdi vredno uporabit google in preučit zadevo? Ste resno tako neodgovorni s svojimi financami? Informacij je miljon na internetu. Ampak ne. Gremo na forum in mi bo nekdo v treh stavkih povedal vse kar rabim in bom dvakrat kliknil in potem počitnice na maldivih preživel ker bom obogatel. Resno?
kje si kupil to valuto?
[/quote]
Takle je, najprej se registriraš na ene od večjih strani,kjer lahko kupiš bitcoin,ethereum,litecoin… to so Coinbase, Bitstamp….. Najbol se splača kupit Litecoin, ker je najmanj davkov pri prenosu te valute no drugo stran in je tudi najhitrejša transakcija, potem lahko zamenjas ta litecoin za katerokoli drugo valuto. Strani, kjer lahko zamenjas to, so pa Kucoin, Bittrex, Binance in se veliko jih je, ce te pa zanima za Electroneum ga pa trenutno lahko zamenjas samo na strani cryptopia, cez nekaj tednov pa se pride na Next.exchange.
Preden se pa lotiš vsega tega ti pa svetujem, da si vzameš nekaj časa in si prebereš vse o kriptovalutah. Potem boš vedel/a zakaj to kupiš, kaj lahko pričakuješ in kakšna tehnologija je zadaj!!!
Veliko sreče.
Vsekakor velja opozorilo, Onecoin in podobne ponzi sheme odpadejo.
Registriraj se na borzi, priporočam Bitstamp, ki je res basic in easy. Nato lahko vključiš tudi druge borze. Ne rabiš nič kupovati dostopov in kovancev od posrednikov.
Denar lahko nakažeš preko SEPA nakazila. Je pa res čakalna vrsta za verifikacijo…
http://goo.gl/3Z8hnu Tukaj si lahko kupite kriptovaluto iz nemcije… placate lahko z bitcoini ali etheriumom ali preko banke…
Vaš linkPozdravljena kolegica.
Prvo kot prvo, naj te komentarji teh pesimistov in trollov ne zmedejo. Ni vse tako črno, kot zgleda.
Drugo kot drugo, kolega v prejšnjem komentarju je imel prav. Preden se lotiš investiranja v kriptovlaute, je pametno, da se vsaj malo izobraziš na to temo. Kaj pričakuješ, kako bi rada to dosegla, za koliko časa te to mika. Tukaj boš našla kar nekaj praktičnih nasvetov na temo nakupovanja kriptovalut – Vaš link
Če imaš pa kakšno bolj specifično vprašanje, pa kar vprašaj.
Lp