Zaslužek preko spleta.
Pozdravljeni!
Če berete ta post ste vsi bili isti kot jaz. V prostem času sem iskal načine kako dobiti dodaten dobiček k plači pa četudi 20€ jih še nisem na cesti najdel.. In sicer začel sem z neobux oz ptc (pay to click) dobil 0.1 0.2 centa na dan navadno s**** na mesec okoli 1dollar… meni osebno se mi je zavrtelo od vseh preklikanih oglasov, zato sem vse skupaj opustil čeprav sem nekaj malega investiral.
Iskal sem dalje vse možne načine vendar na spletu mrgoli nekih prevar itd… noben ni obogatel čez noč.. to so same laži nekega dne sem na forumu zasledil nekoga , ki mi je posredoval to briljantno idejo,ki je na trgu slaba 2 leta. Ta stran sodeluje z facebookom,twiter itd… zato sam vidim velik potencial na tem. Stran te plačuje za dnevno prijavo v sistem.. brez klikanja! zato sem se spuščal v ta svet. Dnevno prijemaš dnevni dobiček in pa coin valuto, ki jo lahko trguješ na bitcoin ali izplačas za profit jaz nebom nobenega silil, ampak če nekdo išče kot sem sam mu toplo priporočam , sam ustvarjam lep dodatni denar ni pa spet veliko vendar noben mi ga ne da. Sam gledam na svet za boljše jutri konec koncev ta denar shranjujem na otrokov račun. Vse je odvisno od vas in vaših želja. Jaz vam lahko posredujem idejo za katerokoli pomoč pa mi pišite. Vsi,ki znate s spletom od 1-10 (7) toplo priporočam!
ZAČNITE KADARKOLI (klikni)
To so moji zaslužki,ki z vsako dnevno prijavo naraščajo.
[img]https://forum.adzbuzz.com/filedata/fetch?id=81&d=1490927297[/img]
Vsakih 30 dni se vaš denar izplača. Ko vlak odpelje nebo več možnosti isto pri bitcoinu.
ZAČNITE KADARKOLI (klikni)
LP.
Ni treba klikat….
To je link: https://adzbuzz.com/?affid=Snake_eyes{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20url
gre za affiliate program… aff ID = Snake (uporabniško ime).
Gre za piramidni sistem, kjer bo imel Snake profit od vas…
Škoda časa in potencialnega denarja v kolikor ga je potrebno vložit.
Pozdravljeni!
Tole, kar ste napisali, me zanima. Ali bi mi pomagali začeti to stvar. Moj mail je: mateja.milosic1963@gmail.com, lp, Mateja
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na jozenovak1212@gmail.com.
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
Prvi problem vidim v tem, da moje znanje angleščine ni primerno za vse tole nakladanje in informacije, ki jih moraš vsaj minimalno razumet, če hočeš vedet, da ni nateg in brez veze. Stara sem 53 let in 8 let tujega jezika v šolskih klopeh, se ni vrtelo o vseh teh tehničnih web izrazih in po toliko letih tudi ostalo že pozabiš, če ne utrjuješ. Sicer sem doma in imam čas.
Tako da, če lahko kdo posreduje kako delo kjer bodo informacije o vsem tem razumljive, se priporočam na
porkamotika@gmail.com
Marketagent
https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/en?RefUID=2347441
10e na mesec/2 meseca z anketami. Ni veliko, nekaj je.
Ja leta 2021 ti kdo plačuje samo za klikanje :). Ga to cenej pride kot da nardi sw za to
Daj ne seri.
Povsod kjer moraš plačat da sploh lahko začneš delat služijo na vrhu na račun vseh naivnežev nižje. In ne nikjer ne boste zaslužili za preživetje z delanjem (klikanjem ipd.) zadev. Tako kot povsod moraš nekaj ponudit kar ne zmore vsaka trenirana opica in sw, če hočeš da ti to kdo plača.
Ne nasedajte. Klasični scam. Ki ga je za povrh že malo čas povozil. Zdaj je aktualen Buzzex, pa še ta je šel k vragu. Zdaj pa – ali ne zna nič guglat, ampak so pa vsi posti od avtorja.
Jens Steyaert born in Belgium lives in the Philippines with his Filipino wife Loreen Estillore and 2 children there. He ran his 1st scam Startrevshare around 2015 and took people’s money from there and then created his cryptocurrency Adzcoin and he opened his platform ADZbuzz. All Jens would do is take people’s money and in the end he keeps giving everyone false promises of making money while he collects everyone’s hard earned cash. He did this in ADZbuzz and kept selling useless services and then when ADZbuzz failed, he launched Buzzex.
Buzzex was an exchange which Jens Steyaert sold Buzzex coins collecting thousands of dollars from people and after he sold them he disappeared and began hiding from the community. And suddenly near the end of 2019 he shut down Buzzex and ran off with people’s money and people’s crypto coins which we all had locked in Jens Steyaert exchange Buzzex.io which he suddenly shut down and disappeared without returning anybody’s coins or money.
He paid large sums of money to his main developer Darwin Jayme from Philippines who was always in this scam with Jens Steyaert from day 1. This developer couldn’t do his job properly and all he did was create buggy code which resulted in problems and wasting years. But Jens continued paying him right to the end and suddenly when Jens disappeared, his main developer Darwin who was close to Jens never notified anybody about anything and all he did was support Jens scam in the end after stealing people’s money and investment.
Jens Steyaert should be taken to court for justice or return people’s money and investment. The internet needs to be aware of thieves and scammers like Jens Steyaert. For now all the community hopes for is karma gets Jens Steyaert back somehow. People like this should be locked up!
Some pictures below of this scammer and a video of him below.
Interview of the scammer Jens Steyaert who is the face behind Buzzex and ADZbuzz who stole thousands and locked people’s crypto investment and stopped withdrawals on Buzzex before suddenly disappearing and shutting down in 2019.
Watch video: https://www.youtube.com/watch?v=_KNWT-jp4YI
Ohh, I remember this project, when in 2016 I had joined the social media made by ADZ and got a prize in the form of ADZCOIN. But after that they upgraded the members or what I don’t remember and I started to leave the project. And the next project is buzzex and ended in total failure, I’m a little surprised there are still people who believe in Jens even though he has failed in carrying out the project.
Zelo dobro se obnese Jazvem. 10 evrov vsak mesec garant. Porabis v Lidlu, Mercatorju ali na TRR
SLO, 24.01.2022 ob 14:13
Zelo dobro se obnese Jazvem. 10 evrov vsak mesec garant. Porabis v Lidlu, Mercatorju ali na TRR
kako prideš do 10 evrov mesečno.
Tudi tukaj se da zaslužiti, probajte na linku https://letmoney.xyz/bc82762117332/. Pa veliko sreče.