Zasnubil me je na pogrebu
Prav ste prebrali, na pogrebu me je zaprosil, če bi se poročila z njim. Obljubil je babici, da me bo zaprosil pred njo in z njenim zaročnim prstanom in ker je babica umrla preden sva se zaročila se je odločil, da to naredi na njenem pogrebu. Nisem mogla odgovoriti, ker je bilo tako bizarno presenečenje, da je še pogrebnik ostal brez besed. Videla sem zgrožene poglede žalujočih. Od pogreba ga še nisem videla. Ves čas mi po glavi hodi, da ne morem biti poročena z moškim, ki me je zasnubil na babičinem pogrebu. Prepričana sem, da ni mislil slabega, ampak…. Me prav zanima kaj bi večina naredila na mojem mestu.
aneris, 27.07.2023 ob 14:53
Prav ste prebrali, na pogrebu me je zaprosil, če bi se poročila z njim. Obljubil je babici, da me bo zaprosil pred njo in z njenim zaročnim prstanom in ker je babica umrla preden sva se zaročila se je odločil, da to naredi na njenem pogrebu. Nisem mogla odgovoriti, ker je bilo tako bizarno presenečenje, da je še pogrebnik ostal brez besed. Videla sem zgrožene poglede žalujočih. Od pogreba ga še nisem videla. Ves čas mi po glavi hodi, da ne morem biti poročena z moškim, ki me je zasnubil na babičinem pogrebu. Prepričana sem, da ni mislil slabega, ampak…. Me prav zanima kaj bi večina naredila na mojem mestu.
Jah, lahko bi ga porinila v babičin grob… 😉
Povsem očitno je, da on svojo obljubo zmeraj izpolni, pa četudi je situacija še tako težka. Pravi moški in takšnih je resnično malo. Kaj ti je za storiti? To lahko ceniš in ga takšnega sprejmeš, ali pa se potopiš v blato povprečja in si najdeš nekega luzerja, ki bo zmeraj našel izgovore in zanj nikoli ne bo pravih trenutkovk, da karkoli obljubljenega izpolni. Tudi mrtvi babici je svojo obljubo izpolnil in brez dvoma bo zmeraj izpolnil vse kaj reče. Malo je takšnih diamantov, ti pa lahko izbereš tudi kakšen Svarovski kristal, da bo okolica s tabo zadovoljna.