Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaspanci…..

Zaspanci…..

Itak v to ne dvomim..je pa res da jest kar tako ne padam……..oone se ne dam….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Saj sem napol oblečen. Zgoraj sem, spodaj pa ne

smola zame. Kaj pa če bi potresel drevo

Aha..tako tako…al pa obratno…….a ni najlepše tista raztegnjena moška majca..na ženskici…spodaj nič..heheheheh ravno tolko da pokrije..a še vseeno dovolj razkriva…jajaj viš to sem imela v mislih..in taka jutra so popolna…ahaaaaaaa

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

heheh bi padle samo tagnile dol…češnje mislim…hej a veš da jih je letos kar dost..črvov mislim….

OKi grem dam prevert. Če ni tako, pa še bo

Mora bit tudi mesa kaj zraven, a ne?

Točno……ne rabiš veliko…….preveri izkoristi….pokloni…:))))))

no ja……meso naj bo meso…ko pa je sladkovba..naj se ta topi in medi v ustih….

…daj… Saj veš kaj mislim ;o))))))

rožico in lupčka

?????…..ja sem mislila…a sem mim udarla?

Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uhhhh…to to..pa tesen močen objem…ZMAGa bo tvoja…!!!zadovoljstvo pa obojestransko..zato hiter pod pod noge…..jutro je še mlado..ajd leti..tamala še spi…

hehehehehe jep to je to….:)))))))))))))))))))))))))

Bi rada da tplavga na firmi dobim al kaj

Beljakovinski napoj :o)))))))))))))))))))))))))))

Sem se glih v pojstli obrnu drugič!
😉

Evo te ubogam…in kaj sledi;))???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zbudi se. Zamujaš hehehe

Ne ti meni takoj tralalala…se opravicujem…za zamudo…bom vse nadoknadila…ablubm…bi eno jagodko

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa puding, pa višnjico in smetano… BI

Me spet izzivaš…pol bo pa hudič,hahaah

A že spet hehehe. A bi malago

bi…takoj

New Report

Close