Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zaspanci

Zaspanci

ja ravno prav za kakšno večerjo?

ja ne vem- a še drži, kar se mene tiče je zmenjeno

Zmeraj pazim, ko pa znorim, znorim. Zadovoljna?

a si zmeri tak firbčna?..hihihi

leta letijo - iščem stevardeso

fovšen……..tak……..vsaj zaradi ene…hi

no…čakam meil…mogoče pa boš tisto marala….upssssssssssss

daj ponori malček…me prav zanima..hahaha

in kako se te pripravi na norenje…hi

Naj te kar zanima…., nisi v mojih rokah,….lahko se pa tudi slabo konča, kaj veš

no..čakam…….pa ne samo tvoje roke….meil najprej…khmmm

Naj ti bo…[email protected]

Đizs….sm misla da je tole javni forum, pa vidim, da več kot trije- štirje ne morjo sodelovat.
Forum se imenuje sex v mestu, vi pa o homologaciji, avtomobili, navodilih,…
Pa to ni res……..

no pa ti povej, o čem bi pa ti?

kako pa kaj tvoje spolno življenje- še vedno…nič

Po čem sklepaš da še vedno nič?

Sicer sem pa nekje zgoraj napisala, da sem bila na aerobiki in da se danes počutim kot da bi celo noč hm hm hm…..

Ufa, Gabrijel, sva jih dobila po uhah…..ma ja, saj nisva edina na forumu, ki sva zašla..včasih moraš tudi malo zabluzit, ne? Si mi poslal mail?

a se ti ne zdi da je aerobika malo čuden nadomestek za seks; je sicer fajn ni pa čisto isto- je pa res da se človek prepoti- vedno sem si želel biti fitnes inštruktor- da 30 prepotenih žensk v oprijetih dresih skače pred mano- božansko

ne še , dobiš zdajle… sexpress

Ne vem, če je res, da gre vse, kot po maslu, vsak bi imel kaj za pripomniti. Je pa res, da poskušam vse delati z veliko mero optimizma, volje in pozitivne energije. Včasih mi rata bolj, včasih manj. Bistvo je v tem, da človek poskuša vse početi tako, da ga početje veseli in da čim manj prizadene druge ljudi. Za to pa je potrebno ogromno truda, volje in neskončno veliko ljubezni do samega sebe in drugih.

Aja, pa še to – poskušam tudi čim manj moriti tukaj na forumu. Ljudje itak imajo vse preveč svojih skrbi, da bi jim še tukaj težil.
Z veseljem pa podelim kakšno lepo in koristno izkušnjo ali tudi prisluhnem kakšni težavici – in to je vse…

lep dan še naprej

Sreč s prižnice

Še eden po mojem okusu

Nisem nič preklicala, valjda da drži.

Ma,saj smo se samo hecali….Tukaj tudi morimo sam za hec a, ne?

To so samo “šifre”, kaj pa v resnici pomenijo vedo samo oni.

New Report

Close