Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaspano jutro…

Zaspano jutro…

Dobro jutro………ehhhhhhhh……….zame tako zaspanoooooooooooooooooo jutro………………… Danes bom kar malo meditirala…………….Sploh pa………..rabim eno dvojno kavico…………..zelo forte, ker drugače bom zaspala tle za računalnikom……………..CMOKE za vse!!!

ZBUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SEEEEEEEEEEEE!

A je kaj zaleglo?Tak krasen dan…ti pa zaspana,no!
Cmokija obema…..možu pa ne!
😉
Sp

Čau mucek………..kako si kaj?

Boš moral bolj zakričat, jaz sem še vedno zaspana……………CMOKA

V takem primeru uporabim individualno terapijo…brez kričanja….sam za to…si malce predaleč 🙁
Sp

Hm………..In zdej? Kaj čmo narest?

AJa za računalnuikom ,….pol te lahko med spanjem nabrišejo ,…hahahahahaha,…….(ko bi se mu želja vresnicila )

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Stumpi???!!!

hahahahahaha, cmoka …..za dobro jutro ,…hahahaah, JA ..JAZ !!

Tebi pa tri…..

Potem je pa sam eno: al te začnem tu osvajat(pa saj to itak že Štumpi)….al pa,da te ornk zjezim.
😉
Sp

A so sam te dve variante…………..Potem se pa odločim, da za uno ta lepo….

Ok….pol bom pa jaz tiho zdaj.
Sp

Zvezdi … ja … je videt, da sva sosedi … :)))) … Tudi jaz namreč nucam eno dvojno dozo kofeina … pa kljub temu, da sem včeraj že zgodaj zaspala … :(((((( … Pa kaj ko so me moji mladički celo noč zbujali … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Zakaj tiho? Saj sem rekla ta lepo………

Čau BGV………..kakšni mladički???

Mladički od kosovke … ki je naredila gnezdo tik nad oknom od sobe … :))))) … V nedeljo so se mladički zvalili … in zdej že krulijo na ves glas … :)))) 5 jih je … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Na, pa vračam cmoka.
Kavico si pa le privošči, da nam ne zadremaš….:-)))

Si še kaj moja ????,……ker mislim danes da se bom odpeljal tja na primorsko /vipavsko ,…..in

Ma kaki zaspano…noro je tole jutro…sem tko…hot-hot…da se bom kar v omaro zaklenila,hiihihhihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

In kaj češ rečt? Da me boš kje zagledal??? Vse je mogoče………….. A če sem kaj tvoja? Kaj pa ti???

He, he, he……..

Hi, hi, hi…..CMOKA..SI dobila včeraj mail?

Ena je bila premalo…….bo treba še eno…….CMOKA

malo pa tudi na pritisk poglej – saj veš, previsok ti lahko pri porodu kaj hitro ponagaja….

ja…ampak zvezdica…odgovorim…samo danes ne, ker sem res nora;))dajem si duska…cmoka

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close