Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaspanost

Zaspanost

Kaj naj naredim, tako sem zaspana vsak dan, sploh ne vem kaj je narobe z menoj? Spim vsaj osem ur, pa sem še vedno tako zaspana. Prosim za nasvet.

Hvala.

Se pridružujem. Oči me prav pečejo za računalnikom. Pa tudi mislim da spim dovolj.

Hvala še od mene

Poznam. Sem bila pri zdravniku, ker je mislil, da mi ščitnica nič ne dela. Vse b.p.
Dal mi je Unicap T, ker pravi, da je to spomladanska utrujenost. In da bo to pomagalo. Malo je res boljše.

Sadje, zelenjava, dovolj tekočine (predvsem vode), gibanje na svežem zraku ter zvrhana mera smeha. Pri meni je letos kombinacija zgoraj pisanega naredila čudeže :)))

spomladanska utrujenost?
veliko gibanja na zraku in svetlobi, pa sadje in zelenjava

Prav zaspanost je tudi eden najbolj očitnih pokazateljev slabokrvnosti! Vprašaj zdravnika, če je, razen spomladanske utrujenosti, možno tudi to? Če si bila pred kratkim kaj bolehna, bi znalo biti, da ti je hemoglobin malo padel?

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Jaz sem bila noro zaspana med nosečnostjo. Preveri tudi to.

lahko , da imaš nizek tlak. Ta je pri meni vzrok za zaspanost in utrujenost.

Tudi pri meni je nizek tlak vzrok, pa mi je zdravnik tudi za tega “predpisal” isti recept – torej redno gibanje in dovolj tekočine čez ves dan!

New Report

Close