Najdi forum

Zastonj divx filmi(???)

Živjo

Omislil sem si ADSL misleč kaj bom s tem pridobil. Sedaj pa surfam po internetu in iščem strani z katerih bi lahko snel kakšen film (divx). Smola je ta da še nisem našel nobene take strani.
Povsod piše ffee potem pa prideš na stran imaš pa mogoče samo kratke odlomke 10s, celoten film pa moraš kupiti.
Ali kdo ve za kakšno tako stran z katere bi lahko snel kakršni koli film seveda zastonj.

Če ima kdo kakšen naslov mi ga prosim posredujte. Izredno vam bom hvaležen.

LP Matej

S takim svetovanjem se na tem forumu ne ukvarjamo. Povprašaj prijatelje, ki filme že imajo. Žal se vse več mladih odloča za internet, potem pa ne zna nič poiskati ali pa se jim ne da. Niti za zabavo, kaj šele za šolo ali študij. Res škoda, da je tako.

Očitno jih šole usposobijo zgolj za ircanje.

http://www.kazza.com bo kar ta prava stran, ravno včeraj sem si ogledala Die another day. Dol ga vleče cca. 3 ure (cca 700MB).

LP Simpatija

No ja, drugje kot na P2P ne boš nič našel.

Kazaa
LimeWire
WinMX
iMesh
Morpheus
—————-

E Simpatija… Dej ne klati jih…700Mb v treh urah? Pol pa maš ti neki dobr ADSL!!!
Če na Kazi dosežeš povprečno hitrost prenosa podatkov 50kb/s si lahko srečen/a. Pri taki povprečni hitrosti po pobiraš povprečen film X ur… Kar sama si izračunaj…

CIAO

Dragi PIPPO!

V tem trenutku vlečem film s Kaze s hitrostjo od 70-100 KB/s. Fora je v tem, da izbereš film kjer je veliko userjev (BDW: ali ti status GURU 325, kaj pove?)

Simpatija…
Če je to tko, pol sm ti pa ful nevoščljiv…. Meni hitrost prenosa ne preseže skoraj nikoli 50kb/s…. Mam pa obupno srečo….Izbiram filme, kjer je ful uporabnikov, pa še programček mam, k mi vsakih par minut pogleda “Find more sources…”!
Status GURU325???

CIAO

A samo Guru ?? :))
Omisli si Kazaa Cheater, jaz sem vedno Supreme Being (1000)

😉
lp

Dober nasvet, takoj sem ga instalirala, ampak to up loadanje je samo virtualno. Meni kao vleče tudi po 4-5MB/s (hallo??!!), ko pa gledam dejanski prenos podatkov iz računalnika, ugotovim, da še vedno vse funkcionira kot prej.

Simpatija

PIPPO!

Ali mi poveš kje se dobi programček za osveževanje “Find more sources…”!

Simpatija …jaz uporabljam kar Kazaa speedup!
Malo ga poišči na … Vpiši Kazaa speedup in si ga downloadaj…

Sicer pa dej mi klikni tvoj mejl na mojega, če se seveda da… Sej je zgori objavljen… Bi te neki v zvezi z Kazaa vprašal…OK?

CIAO

Tudi jaz uporabljam Kazaa speedup, vendar, posebej ponoči postane malce zaspan, kar seveda ugotovim zjutraj in ga je potrebno vseskozi malo “ročno” vspodbujati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close