Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zastonj dopust/morje za njo

Zastonj dopust/morje za njo

Živjo,

Sem uspešen mlad (26 let) podjetni moški, visok (193) in fit postave. Že nekaj časa fantaziram o tem da bi izkusil fantazijo v principu “žena za en teden” zato sem se odločil da bi na morje povabil eno žensko. Sem precej odprt glede zahtev za to žensko; lahko si vezana in greš na skrivaj (poslovno potovanje) ali pa samska, lahko si fit ali močnejša, niti leta niso ovira saj si lahko mlajša ali pa starejša (do cca 55let). Mogoče bi me še bolj odgovarjalo da si starejša od mene.

Ker sem finančno v zelo dobrem položaju, in je to ena izmed fantazij ki si jih želim, ti seveda zato vse stroške krijem jaz in ne rabiš skrbeti za nič (prevoz na letališče, letalska karta, hotel, hrana). V mislih imam tunizijo/egipt/turčijo vendar se bova z izbranko vse dogovorila skupaj.

Če si zainteresirana se malo opiši nahitro ter pusti mail/kontakt spodaj, da lahko stopim v stik s tabo. lahko pa me tudi kontaktiraš in se opišeš tam na [email protected]

Se že veselim spoznanja!

Kaj češ lepšega, kot z enim mladim iti takole na lepše in uživati. prav rabim nekaj takega da se za trenutek počutim spet malo mlajšo ha-ha. Se prifočkam na mail, upam da nisi že zbral.

Bi te motilo če sem poročena? tudi mene vzburja že nekaj časa da bi z nekom pobegnila od moža za nekaj časa, pa mi je tole padlo v oči, in se mi zelo dopade tale ideja.

Mož seveda ne bi nič vedel, Bi se mu nekako zlagala in natvezila zgodbo da grem k prijateljici v tujino (ker službe nimam)

Odgovor na objavo uporabnika
te moti, 24.06.2024 ob 12:56

Bi te motilo če sem poročena? tudi mene vzburja že nekaj časa da bi z nekom pobegnila od moža za nekaj časa, pa mi je tole padlo v oči, in se mi zelo dopade tale ideja.

Mož seveda ne bi nič vedel, Bi se mu nekako zlagala in natvezila zgodbo da grem k prijateljici v tujino (ker službe nimam)

oglasi se mi [email protected]

New Report

Close