Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Zastonj” seks

“Zastonj” seks

Prav rad bi vedel,koliko moških bo potrdilo, da so ga kdaj bili deležni. Kr naprej se o tem govori. No, če si pri šanku plačal punci 3 pijače, morda še taksi za domov in vajo ponovil 3-krat, potem ni zastonj. Če je moral nekdo ženski plačati 5 zmenkov, da se ga je po enem mesecu usmilila, potem kar seštej stroške, nisi glih skozi prišel zastonj.

In ja, resna veza zaradi ljubezni. Ah ja, kaj pa drugega. Bom rekla, da sem pri 30-ih končno našla sorodno dušo, kaj pa naiven moški brez izkušenj ve. Sej ne da sem se celo mladost porivala z drugimi, ki so mi plačevali pijače in še kaj, bom rekla, da sem zdaj zresnjena. Ljubezen pa to.

Odgovor na objavo uporabnika
butale butalcem, 25.04.2025 ob 08:42

Prav rad bi vedel,koliko moških bo potrdilo, da so ga kdaj bili deležni. Kr naprej se o tem govori. No, če si pri šanku plačal punci 3 pijače, morda še taksi za domov in vajo ponovil 3-krat, potem ni zastonj. Če je moral nekdo ženski plačati 5 zmenkov, da se ga je po enem mesecu usmilila, potem kar seštej stroške, nisi glih skozi prišel zastonj.

In ja, resna veza zaradi ljubezni. Ah ja, kaj pa drugega. Bom rekla, da sem pri 30-ih končno našla sorodno dušo, kaj pa naiven moški brez izkušenj ve. Sej ne da sem se celo mladost porivala z drugimi, ki so mi plačevali pijače in še kaj, bom rekla, da sem zdaj zresnjena. Ljubezen pa to.

Kapitalizem dela iz žensk kurbe. Zato je kapitalizem moški sistem, socializem pa ženski.

Spet en incel sanjari na deževen dan. Ne pomaga ti, da pišeš v ženskem spolu.

Ne zastojn ampak “zaman”

jaz sem prišel 2x čisto zastonj do seksa v študentskih letih. Ena me je skoz vabila na pijačo, sem šel ene 2x, plačala sva vsak zase. Potem me je povabila k sebi domov in sva se kresnila.

Tudi z eno drugo, bila večkrat na pijači, tudi na kosilu, sva plačala vedno vsak zase. Smo pa tudi žurali skupaj, prinesla je enkrat neko domače vino, smo se napili od njega (več nas je bilo), midva sva se pa dala dol. V bistvu je malenkost bolj ona mene častila, ker je takrat tisto vino prinesla.

No, če grem v čisto pikolovske kapitalistične retardirane detajle, lahko naumim, da ni bilo zastonj, ker sem svoj čas investiral, da sem bil  na pijačah in se družil, sicer je bilo tudi tisto luštno, ampak čas je denar in bla bla, vmes bi lahko v pisarni papirje prekladal namesto tega in služil 10 € na uro.

avtor teme.. v prvem odstavku si tip, v drugem ženska

kaj je to

ko je ženska zaljubljena ne gleda materialno stran, samo nemo gleda tipa, ki jo je osvojil in prikima na vsako njegovo besedo…, pokaže pa po navadi odlično strast, malo tud zarad straha pred sama sabo, ker dovoli tipu vse kar ji dela, ko sta intimna, temu se reče, čista strast, kot solza……

V deugem odstavku sem se malo sarkastično postavil v vlogo ženske. Vam butalcem je treba pac vse narisat.

Od kje ta potreba da reklamiraš dejstvo, da si te še nikoli v življenju ni nobena želela? Moraš plačevati in čakati da “se te usmili”. Ali pa plačati da igra da si te želi. Saj veš da to ni izkušnja večine normalno razvitih ljudi na tem planetu a ne? Niso vsi tako hudo poškodovani in prazni v sebi kot ti. Kaj sploh hodiš na zmenke, ne razumem res ne. Zmenki so zato da se spoznava osebo. Ti hodiš na zmenke zato ker upaš da se bo kakšna tvojega tička usmilila. Verjetno o tej ženski ne veš nič. Te ne zanima nič. Razen koliko zmenkov boš rabil da se “usmili” tvojega tiča. Patetično do amena. Kaj sploh hodite med ljudi. Ni to vaša sorta. Niste ljudje. Izgledate tako ja. Ma ni nič človeškega v vas. Za zjokat kako so vas uničili starši. Dobesedno imate vsi na tem forumu RAD. Kar je značilno za otroke ki so odraščali v institucijah-sirotišnicah. Vaši domovi očitno niso bili dom. Vaši starši ne starši. Ste preživeli, ma živeli nikoli niste, sploh dojamete ne kako poškodovani ste.

Dokler jemlješ seks kot transakcijo, boš pač plačeval.

če si soliden desc pa imaš redno neke vsakdanje stike z ženskami (recimo na delu ali pri kakih hobijih), če si malo zabaven in se znaš pogovarjat, te bo slej ko prej ena začela pecat in se vesit po tebi, boš zastonj seksal, ker običajne kar ženske prevzamejo inciativo, ko vidijo nekoga, ki jim je malo všeč. To mora bit spotoma in spontano

Če pa nimaš nobene družbe in pecaš nekaj z jasnega ali na kakšnih portalih, boš pa takoj v podrejenem položaju in moraš bit res top 1 %, da kaj dosežeš.

Res pomilovanja vredno, da vabiš  na pijačo samo zaradi seksa in potem seštevaš evre od tistih treh pijač kot en klošar.

Fenomen današnjega časa je, da za peščico moške populacije seks še nikoli ni bil cenejši, ker se jim ženske pridejo dobesedno servirati na krožniku brez, da bi za to morali vložiti omembe vreden trud.  Varianta, “Let’s smash, baby!”  In pride, nastavi, … in odide.  Tako revne kot bogate, suhe in debele, lepe in grde, mlade in stare.  Brez, da bi za to kdorkoli vedel.

Še pomnite, ko je razočarana francozinja obtožila grdega starca h kateremu se je prišla nasaditi brez, da bi ga sploh videla?  Niti med aktom.  Potem pa je nekako skužila, da le ni lepotec iz profila.  In znorela.

Med nekim sodnim procesom v Chicagu je prišlo ven, da so se mlademu odvetniku, lepemu in karierno uspešnemu črncu, ki je vozil bentley-a, dostavile nastaviti po dve ali tri ženske dnevno.  Kar med službenim časom.  Tako nekako kot, da bi šle k zobarju, da jih malo prevrta.

Naivneži bi rekli, da gre za kurbe, pa enaki ptiči simo tamo, itd.  Ampak tega je še pa še.  Le, da nobena ženska ne želi priznati.  Vidite pa po njihovem obnašanju.  Ker po kakšni takšni seansi jim še tak nadpovprečnež potem deluje kot tolažilna nagrada.

Gre za direktno posledico feministične propagande in tehnološkega napredka.  Ampak o tem se ni družbeno sprejemljivo pogovarjati.

Nehajte ga srat s klošarji, raje mi povejte, kje je ta zastonj seks, o katerem butare kr naprej serjete.

tudi v starih cajtih je bilo tako, samo takrat so največ pokavsali škofi, župniki in papeži, cela vas otrok je bila njihova, govorilo se pa ni, če pa je katera spregovorila, pa so jo fuknili na grmado

Katastrofa od mame.

Na drugi strani pa imaš tipe, ki so prav ponosni na to, da so pol leta pihali na dušo močne in neodvisne “samohranilke” preden se jim je predela kot, da je nedolžna devica.  Ker takšna je prav gotovo oh in sploh ženska, ki ga ljubi, ker je tako krasen človek.  Njene slabe odločitve iz preteklosti pa si gre razlagati na najboljši možni način.  Bivši je bil gotovo prasc, ki je ubožico zaj.

Ko se boš naučil osvajat boš razumel, da te pijačke niso kaj dosti pomembne. Če si ženski resnično všeč nekatere to hitro pokažejo. Ti se pa moraš naučiti to razbrati. Pa ne se v eno zapičiti in se mučiti, če vidiš da ni nekega pravega odziva.

Ker tole jamranje nikamor ne pelje.

Velika večina moških seks ne plača le s tistih nekaj zmenkov.  Pa če gre za 3, 5, 10 ali koliko že.  Cena je še neprimerno višja.  Treba je sešteti še zmenke z vsemi predhodnimi ženskami s katerimi se ni izcimilo nič.  Nato pa dodati ves vložen trud, da je do vseh teh zmenkov sploh prišlo.  Za konec pa še prišteti neuspele poskuse, mesece, leta, … truda, časa, denarja.  Morda celo ves posredni trud, da so jih ženske sploh registrirale.  Velika večina žensk nima blage veze kaj pomeni biti moški.

Ravno zaradi zavedanja visoke cene toliko moških fantazira opevano resno zvezo in nikoli ne da povoda, da se gre narazen.

Na drugi strani pa imaš tipe, ki so prav ponosni na to, da so pol leta pihali na dušo močne in neodvisne “samohranilke” preden se jim je predela kot, da je nedolžna devica.  Ker takšna je prav gotovo oh in sploh ženska, ki ga ljubi, ker je tako krasen človek.  Njene slabe odločitve iz preteklosti pa si gre razlagati na najboljši možni način.  Bivši je bil gotovo prasc, ki je ubožico zaj.

on ga bo namakal, pa še mogoče otroka imel, ti boš pa po forumu še naprej pametoval

Začnite živeti. Kaj vam bo tistih nekaj tisočakov več, no kaj, če osamljeni čepite doma?

Znano, 25.04.2025 ob 18:27

Ko se boš naučil osvajat boš razumel, da te pijačke niso kaj dosti pomembne. Če si ženski resnično všeč nekatere to hitro pokažejo. Ti se pa moraš naučiti to razbrati. Pa ne se v eno zapičiti in se mučiti, če vidiš da ni nekega pravega odziva.

Ker tole jamranje nikamor ne pelje.

Danes je večina tipov za ženske nevidnih.  Nekje na nivoju obupno grde, debele in karakterno nemogoče 50+ letnice za katero se obrne pes, če mu pod nos pomoli klobaso.  Leta znajo preteči preden zgleda, da jih je kakšna ženska sploh registrirala.  Kaj takemu pomaga prepoznavanje tega ali onega, filtriranje, ipd?  Iz sebe morajo šele marsikaj narediti, postati, doseči, imeti in znati, da začne ženskam dišati njihova pregovorna klobasa.  Takrat jim bo svetovano šele prav prišlo.

dapk, 25.04.2025 ob 18:36

on ga bo namakal, pa še mogoče otroka imel, ti boš pa po forumu še naprej pametoval

Tragedija je ravno v prepričanju, da so zmagovalci tisti, ki kri ščijejo, da lahko v resni zvezi plešejo kot ženski ustreza.  Ne tisti, ki so svobodni.

Mene dinamika spominja na sanje o življenju v lastni (lastniški) nepremičnini in brezglavem stremenju ogromne večina ljudi, da to dosežejo, ne glede na vse zunanje faktorje.  Pri čemer nič manj retardirana večina, ki opevano lastno nepremičnino že ima, manj “uspešne” vidi kot luzerje.  Toliko bolj, če se “pritožujejo” nad (pre)visokimi cenami, iščejo alternativne rešitve, se izselijo, ipd.

Eno rundo jst eno ona uzitek v postelji

Ženska se hitro počuti dolžna.

O Jezus!

Na zmenke, se hodi zato, da se dva boljše spoznata, ne pa prvenstveno zaradi sexa! Iz tega se lahko razvije zveza, prijateljstvo ali preprosto nič.

Če iščete zgolj sex, so verjetno precej bolj primerne zabave(srednja šola in fax) in klubi(malo starejša generacije)

Če mislite, da bo katera ženska šla z vami sexati, zaradi tistih par pijač, ste precej patetični…. ali ste ji seksualno privlačno potencialne partnerke in partnerji vedo že po parih minutah!

New Report

Close