Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zastonj telefoniranje po internetu

Zastonj telefoniranje po internetu

Kmalu bom porabila naložen denar na VoipDiscountu, ki sem ga imela pred tem 3 mesece zastonj, in me zanima, če poznate še kakšno možnost, program, prek katerega spet nekaj časa zastonj klepetati. LEp večer vsem!

Mogoče MSN?

ali pa skype?

Detelfone

Ja, to dvoje že. Samo VoipDiscount pa omogoča zastonj telefoniranje na stacionarni telefon. Res nisem dovolj jasno napisala.

kako deluje ta VoipDiscount???

Jaz si nikoli na Voip nisem nalagala nobenega denarja, inštaliranega pa imam tudi že več kot tri mesece in še vedno normalno telefoniram na stacionarne številke.

voip, aja? Jaz že več časa nalagam, pa na začetku deluje samo za nekaj poskusnih klicev, potem moraš naložiti 10 EUR kredita, od katerega se ti prve 3 mesece ne odšteva nič, potem pa po 0,01 EUR na minuto pogovora. Sem pa že pretelefonirala s tem voipom, ufff :).

kaj pa če kličeš iz wireless omrežja? kaj vtipkaš kot svojo cifro?
zdaj sem si namreč naložila ta voip, vendar mi ne kliče, ker “your own number is invalid”. kakšen namig?

Moraš si naložiti na računalnik program, izbrati geslo, dobiš uporabniško ime, potem pa parkrat lahko pokličeš. Vtipkaš zmeraj 00386 + tel. številko brez nule pri omrežni skupini. Deluje zelo dobro, sama tako opravim vse klice na stac. telefon, ker telekom sva izklopila. Samo zdaj mi zmanjkuje kredita in bo treba naložiti. LP

ja, saj to sem vse naredila, samo ne vem, kaj naj vpišem kot svojo številko, ker je nimam! sem na wireless omrežju.

Aja, aja1 Tega pa ne vem. Mogoče bo lahko kdo drug pomagal …

Jaz sem pa kar enih 7 jurjev plačala Voipbuster, a ko kličem je cca tri sekunde zamika, nič se ne moreš zmenit z nobenim, no. Kličeš DURS, pa mislijo, da ni nobenega na drugi strani, kar odložijo. In tako vsi. Ne da se jim zafrkavat in ugibat, če si sploh na drugi strani.

Ne priporočam, če je pri vseh tako. Mislim da, ker imamo kar dober računalnik.

skype je tudi en tak program.

Jaz uporabljam Lowratevoip. Imas nekaj trial klicev zastonj, potem pa nalozis na racun 10 EUR in po slo kličeš zastonj.

Saj to ni odvisno, kakšen računalnik imaš, ampak kakšno povezavo z internetom imaš. Do zamika med pogovorom pride, če imaš počasen internet, ali tudi hiter internet, ampak istočasno še vlečeš muziko, filme ipd. dol.

New Report

Close