Zastonj vložki za čevlje
Poveš datum rojstva, potem pa poveš še vse ostale svoje podatke… saj jih potrebujejo, da ti nekaj pošljejo.
Se boš prodala tako poceni?
Verjamem, da akupresura deluje, tudi na podplatih, ampak ne takole, kot opisujejo. Že ko napišejo, da je univerzalna velikost, ki si jo prilagodiš/obrežeš, je jasno, da je nateg. Nekdo s številko 45 ima akupresurne točke drugje kot pa nekdo z številko 36.
Stara forumašica, 21.06.2024 ob 10:08
Poveš datum rojstva, potem pa poveš še vse ostale svoje podatke… saj jih potrebujejo, da ti nekaj pošljejo.
Se boš prodala tako poceni?
Verjamem, da akupresura deluje, tudi na podplatih, ampak ne takole, kot opisujejo. Že ko napišejo, da je univerzalna velikost, ki si jo prilagodiš/obrežeš, je jasno, da je nateg. Nekdo s številko 45 ima akupresurne točke drugje kot pa nekdo z številko 36.
Najlepša hvala. Sem pomislila tudi na to glede velikosti.
Jih nisem sploh zasledila nikjer. Torej dvomim da so čudežni. Promocija že, vsakemu 100? A je cena pol 80 za 100 kom? Ter, zakaj rabijo sploh datum rojstva, če pišete, da je UNI velikost. Ne cerjemite vsega, kar je na Fb in o izdelku sploh ni podatkiv nikjer. Oz. ocitno so sam tam na Fb. Jest ga nimam. Mi je pa vrglo ven ostale ala akupresurne vložke. Ki imajo ala neko stimulacijo bolj na sredini, zato imajo ti, za kar sprasuješ, napisano, da se jih lahko obreže. No, ampak tud to, kar mi je vrgli ven z rezultati, ne bi kupila. Kupi raje dobre ortopedski vložek ali pojdi na kakšno masažo stopal, da ti jih pregnetejo. Stopala so ravno tako obremenhena kot recimo vrat oz. rame, kjer se vozli nabirajo.