Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zate draga moja musketirka!!!

zate draga moja musketirka!!!

Si mi polepsala dan..tko da ves..rada te imam..mala moja..vrabcevka..al musketirka..al zvercica..ma jaz vem kaj si..in ti ves kaj sem jaz..in to je to..draga prijateljica..posijala si kot soncek tule..in lepo te je spet brat..lubcka..mala moja!!!

p.s. In priznam najrajs te pa mam..ko zacneva kako na ostro debato..haha..takrat bi te tko po riti..bemti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem še rdeča ratala….
Pa kako to, da ste se vpiknili ravno v mojo odsotnost – saj imate toliko novih fac tule, da je tudi postov na temo spoznavanja lahko na tone… Mene pa že itak poznate – ne boste nič zamudili, če me ne bo. Ni tako?! Nihče ni nenadomestljiv.

Ne seri vrabc!
Tu je tvoja kletka,tvoj dom…in tu maš za bit!
Tu te imamo radi…..in nam pripadaš!
Zato,da ti ne pade več na misel jo pobrisat!
😉

Ne seri..mala…tko..ti ze ves..pa ne zezi ti mene..k pridem ke..in pijeva kofe…je cajt…sam nehi..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

no no………..zdaj je lepo nazaj v sivo ilegalo…….HIHIIH

ŽVERČI NE BOM MIRNO GLEDAL KAK TE VSI OSVAJAJO……hehheheh…mene so pa koj pozabili….hiihihih

čuj mala, lepo pridkano na kofi, potem pa delat, kuhat,pospravljat…..akrkoli……..grrrrrrrrrrrrr……če ti bo idej zmanjkalu, pa pokliči, je idej še poln koššššššššššššššššššš

pa-pa žverčka…zdaj ko smo ugotovili, da si živa in zdrava………………

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso.....

kaj te j**ejo leta ali samo kompleksi nesamozavesti?!
Ti meni nisi napoti, zato upam, da tudi jaz tebi nisem….. si bom to zapomnila, da veš.

Mater, jutri boš tako ribal in sesal in pral in pospravljal, da se bo kadilo za tabo. Hehehehehe.

hehehehhehehehehheh

a zapomnila je UBOGALA????????????

hihiihihihiih

ampak to sele potem..ko bo odhajal od mene;))

KAJ SPOTIKAL?????????????

hmmmmmmmmm…komi čakam, da me kakšna podre…hehehhe

samo kaj, ko pa …ops…………………….

cmoke obema…mater če me ne bosta..ops………..

ti žverčka…samo malo…te že kličem, da se “resno”pogovoriva….hihiihih

New Report

Close